Erotikus megjegyzésekkel zaklatják Csobot Adélt
2012. október 20. 14:05
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerintem Adél nagyon szimpatikus lány..
Én kedvelem..
2012. október 20. 15:52
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Demi Lovato This is me dalát (Lo que soy) szerintem borzalmasan adta elő, hamis volt és erőltetett! Persze Demihez senki nem ér fel, de Adél még csak a feléhez sem ért fel. Nekem először volt rokonszenves, aztán majomkodása miatt "kiszerettem" belőle. Nem akarja elbízni magát?
-Hopp, bocs, ez már megtörtént. -.-
1 felhasználónak tetszik:
SzabinaAngelXD
2012. október 20. 16:42
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
pfúú de utálom ezt a csajt!!! a mosolyából sugárzik a beképzeltség. nagyon nem bírom!! azt azért nem mondom h nem tud énekelni mert tud de én nem juttattam volna tovább.
SzabinaAngelXD
2012. október 20. 18:39
Nekem Adél nagyon szimpatikus. Nagyszerűen énekel! Nem értem, hogy miért írtok ilyen undok hozzászólásokat. Jó, nem tökéletes. És ki az?! Az X-Faktorba önbizalom is kell. Így jó a kép. Megvan benne, ami a versenyhez kell. A viselkedéséről írhattok akármit, de a hangjára nem tudtok mit mondani, mert eszméletesen jó! És Lisa7003: Neki is megvan a zenei stílusa. A régibb dalok mennek neki, Lovato zenéi nem.
2012. október 20. 19:27
|
|
DeWiLúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 142497 offline
|
Szerintem nagyon kedves lány nekem a hangja is tetszik. Mikor valaki jelentkezik egy ilyen tehetségkutatóra akkor az is benne van a pakliban hogy ha be akar jutni akkor show-t is kell csinálnia. Ő csinál is és hangja bár nem mindig tökéletes de nekem azért szinpi.
D
2012. október 20. 20:44
Ez a Csobot Adél egy szánalmas seggriszáló tyúk...és nem egyszer szúrt el egy dalt...nem csak Demi-ét hanem Katy Perriét sem énekelte el jól...sőt a mentorok énekeltek helyette...semmi keresnivalója nem lehetne egy tehetségkutatóban sem de nem csak nek...Lass Bea is csak a csöcsét tudja rázni a Gangnam Style-ra annak sincs jó hangja
Adry0714 neked mit jelent az hogy régebbi szám? Mert most már egy 20 perces szám is réginek számít ebben a kibaszott világban...
Barna Marilyn Monroe...ez még viccnek sem jó...soha nem jut el odáig mint ő
Amúgy ez a X-Factor (nem csak itt) egy kalap szart nem ér...nem is a legjobb hangú győz...hanem mindenféle jött-ment faszkalapok akiknek néha nincs is hangjuk...és tizenvalahány évesek...kis genyák még hangjuk alig van és mind a buliból áll ki..ilyen az oda megfelelő személyiség? Ez jön be a tinilányoknak? Hát amelyiknek igen az elég szánalmas
Adry0714 neked mit jelent az hogy régebbi szám? Mert most már egy 20 perces szám is réginek számít ebben a kibaszott világban...
Barna Marilyn Monroe...ez még viccnek sem jó...soha nem jut el odáig mint ő
Amúgy ez a X-Factor (nem csak itt) egy kalap szart nem ér...nem is a legjobb hangú győz...hanem mindenféle jött-ment faszkalapok akiknek néha nincs is hangjuk...és tizenvalahány évesek...kis genyák még hangjuk alig van és mind a buliból áll ki..ilyen az oda megfelelő személyiség? Ez jön be a tinilányoknak? Hát amelyiknek igen az elég szánalmas
SzabinaAngelXD
2012. október 20. 21:46
Probléma: "Erotikus megjegyzésekkel zaklatják Csobot Adélt."
Megoldás: Öltözz fel rendesen! Nincs előírva hogy pinaszoknyába kell fellépni...egy igazi énekesnek nincs szüksége csilli-villi minicuccokra ahhoz hogy szeressék
Megoldás: Öltözz fel rendesen! Nincs előírva hogy pinaszoknyába kell fellépni...egy igazi énekesnek nincs szüksége csilli-villi minicuccokra ahhoz hogy szeressék
2012. október 20. 22:08
és továbbjutott...itt szidjátok mennyien de azért szavaztok rá ^^habár....ha az RTL azt akarja h bennmaradjon hiába kap 10szavazatot akkor is továbbjut
2012. október 21. 07:46
|
|
vikike1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 187757 offline
|
Én Adélnak nagyon szavazok de a tegnepi zene szám amit el énekelt nem illet hozzá és ezért kapta ezeket a leszolásokat szegészkém!
De mindegy hajrá Adél Szurkolunk neked!!!!!!!!!!

De mindegy hajrá Adél Szurkolunk neked!!!!!!!!!!
2012. október 21. 09:56
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Nem akar kiesni véletlen?!
Látom nem, csak engem irritál ez a csaj..
SzabinaAngelXD
2012. október 21. 12:00
RenyZ:Remélem láttad a tegnapi élő adást,mert valami elképsztő rossz volt.Nagyon sok hamis hang,amit szerintem 1 hét alatt ki lehetett volna csiszolni.A Call Me Maybe szám nagyin rossz volt.Remélem a következő adásban kiesik.Imádkoztam hogy essen ki,mert ő jutott be leutóbb..Jobb volt a P.J.Z!!
Kérlek a negatív komikat neee)
SzabinaAngelXD
2012. október 21. 12:36
|
|
Acacia Clarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 187189 offline
|
Nem értem h mér zakklatják nem érdemli meg igaz szép meg hogy ti le.... minedért hogy beképzelt meg minden jó igaz beképzelt de ki nem az ???
2012. október 21. 12:42
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Nos,először azt mondta,hogy ő ilyen szép,olyan szép,aztán utána meg hogy nem a szépség számít,most meg ez!? Teljesen össze vagyok zavarodva,meg már unom ezeket az Adélkáról szóló cikkeket.Irritáló az az affektáló,tenyérbemászó viselkedése,de meg kell barátkoznia mindenkinek ezzel a ténnyel: Bent van az X-faktorban. Bár borzasztó volt ammit tegnap produkált,neki kellett volna,(nem kiesnie,de) legalább párbajoznia!
2012. október 21. 13:41
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Olyan bolondok akik zaklatnak másokat ráadásul iylen tartalmú megjegyzésekkel...-.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.