Megjelent Nicki Minaj és Cassie közös kisfilmje
2012. október 18. 19:59
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Nicki lassan olyan lesz, mint Pitbull... mindenkivel csinál közös számot és az a szám elviselhetetlen lesz (legalábbis számomra biztos).
Amúgy ez a szám is egy tipikus tucat zene lett. Se Nicki és se Cassie - pedig vele nincsen semmi bajom, sőt vannak jó számai - hangját nem tudom elviselni. Ennyi rózsaszínt még életemben nem láttam egyszerre, de remélem nem is fogok többet.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 18. 20:01
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Tényleg minden elég rózsaszín de amúgy cassie része nem rossz
.
2012. október 18. 20:05
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Nekem ez nagyon nem tetszik... pedig a kedvenc vagyis az eggyik kedvenc énekesem nicki
2012. október 18. 20:06
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
szerintem jó szám lett akárki akármit mond, mondjuk ha már 5x meghallgatnám tényleg unnám... szeretem Nickit, de voltak már jobb számai... Cassie része is jó volt, de az egész egyben hát... igen... volt jobb xd
2012. október 18. 20:06
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Nekem tetszik
2012. október 18. 20:12
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Már akkor sem tetszett a dal, mikor kijött, ez most sem változott meg. Ez a dal nálam egy szinten van a Stupid Hoe-val. Mikor a narancssárga autóban ül, Lil'Kim jut eszembe, a száj alakú kanapéről meg Beyoncé, aki a turnéján is ilyet használt, úgy 2006 magasságában...Hiába copy a klip, nekem pont, hogy csak az jön be. Amúgy Cassie hangjával is rendesen túlkaptak
Amúgy engem még mindig sokkol, hogy hogy lehet ennyire gyönyörű és csinos az a csaj.
Csak az a baj, hogy meztelenkedéssel tudják eladni ezt a förmedvényt..
2012. október 18. 21:24
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
*_______________* Nicki imádlak! <3333 Cassie-t is, meg a számot is. =D Utálóknak csak Nickit kell idéznem: "Yo, don't you got cocks to blow?" XD
2012. október 18. 21:31
Botond96: neeeeeee :'D amúgy nekem tetszik a szám a klip viszont nem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.