Fehér Zoli reagált a sértésekre
2012. október 20. 20:50
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Nekem sem szimpi de hogyha nem nézek oda akko a hangjaugy szép de mikor odanézek akkor...
2012. október 20. 23:27
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
vikike0614 : jézusom, ezt te se gondolhatod komolyan
és egyébként meg látom Adam Lambertet szereted, ő pedig köztudottan meleg, mégis a kedvenced, hát akkor meg?
ez most nem csak neki szól, hanem úgy általánosságban, mért kell valakit leszólni, mert meleg? egyébként Zoli pont nem az, hiszen van felesége, gyereke, a hangjáról meg nem tehet, hogy ilyen. sose értettem a tehetség miért függ össze a szexuális beállítottságtól, de hát a legtöbb kommentelő olyan okos, hogy erre is tud választ adni nekem
-.-
ez most nem csak neki szól, hanem úgy általánosságban, mért kell valakit leszólni, mert meleg? egyébként Zoli pont nem az, hiszen van felesége, gyereke, a hangjáról meg nem tehet, hogy ilyen. sose értettem a tehetség miért függ össze a szexuális beállítottságtól, de hát a legtöbb kommentelő olyan okos, hogy erre is tud választ adni nekem
2012. október 21. 08:58
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Én nem bírom őt,de azért nem itélem el.Csak mikor Andi kiesett...
2012. október 21. 18:07
Nem Andinak kellett volna kiesnie, de nem is neki. Nem bírom a srácot, de ez van.
2012. október 21. 19:56
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Nincs Zolival semmi baj. Szerintem ő egy nagyon kedves srác lehet és a hangja miatt és a megjelenése miatt nem kell őt elítélni,elvégre,senki sem tökéletes!
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. október 22. 08:48
Nem szeretem ezt a gyereket. Mindig sír, állandóan el van keseredve, tiszta depresszió, nekem ez jön le róla. Egyszerűen zavar, és idegesít. Nem lenne vele semmi baj, ha meleg lenne, de én egyébként sem szeretem.
2012. október 22. 10:01
Szerintem meg pont hogy nincsenek megosztó vonásai, hátköznapi srác. Oké, vettük hogy lefogyott, fogszabályzás, stb, huszadjára kicsit unalmas, meg hát mi is látjuk a változást, annyiszor foglalkoztak már vele ...
Egyébként pont pech volt hogy párbajozott múltkor, két rossz közül a rosszabbik rossz esett ki. Na bumm.
Egyébként pont pech volt hogy párbajozott múltkor, két rossz közül a rosszabbik rossz esett ki. Na bumm.
2012. október 22. 18:15
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
én is azt hittem h meleg. szentem ez nem az emberek hibája,ők csak leírják a véleményüket a kommentekbe,hisz azért találtál ki. változtasson a viselkedésén és kezdjen el mutálni,vagy nemtom
2012. október 22. 21:17
én is azt hittem hogy az de ezek szerint nem...bár én még mindig kitartok véleményem mellett.De ne veszekedjünk erről mert sokkal több energiát vesz igénybe mint az hogy mindenki azt hallgassa és annak szurkoljon amit és akit szeret.Ne veszekedjünk! PEACE!!!!!!!
2012. október 23. 12:56
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Fúú,de utálom ezt a fogyatékos buzit...!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.