Vanessa Hudgens Selena Gomez ellen fordult?
2012. október 19. 23:27
2012. október 20. 10:57
|
|
SelenaVivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 156734 offline
|
Selena teljes mértékben megérdemli a címlapot!!
Sookat dolgozott , dolgozik érte és kikérem magamnak nem Justin Biber miatt mielött jártak volna Selena akkor is megált a sarkán akkor is ugyanilyen sokan szerették..
2012. október 20. 14:11
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Az sem biztos, hogy ez igaz..
2012. október 20. 14:27
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Selena igazán megérdemelte!Vanessának meg van oks féltékenykedni!
2012. október 20. 14:38
Mindig is bírtam az újságírók fantáziáját.
Szerintem ez egyáltalán nem igaz, elvégre ha jól tudom Vanessa és Selena igen jó barátnők, nem hiszem, hogy egy ilyen miatt összevesznének.
Olvasgattam a hozzászólásokat, és láttam, hogy felmerült az, miszerint ki tett le többet az asztalra. Őszintén? Egyértelműen Vanessa. A High School Musical-en kívül több komoly filmben is szerepelt, és ugyebár Selenáról ezt nem lehet elmondani..
Olvasgattam a hozzászólásokat, és láttam, hogy felmerült az, miszerint ki tett le többet az asztalra. Őszintén? Egyértelműen Vanessa. A High School Musical-en kívül több komoly filmben is szerepelt, és ugyebár Selenáról ezt nem lehet elmondani..
2012. október 20. 15:06
Selly maximálisan megérdemli hogy címlapon legyen
Nagyon sokat dolgozott ebben az évben, és fogadok hogy az összes filmje fantasztikus lesz
2012. október 20. 16:00
Nem Dzsásztinka miatt lesz ..
Sokan mondják hogy nem igaz meg stb; attól függetlenűl én is így gondolom, nagyon jól kijönnek a film készítése során meg az után is többször látták őket együtt és Vanessa se olyan hogy ilyeneket mondjon
Sokan mondják hogy nem igaz meg stb; attól függetlenűl én is így gondolom, nagyon jól kijönnek a film készítése során meg az után is többször látták őket együtt és Vanessa se olyan hogy ilyeneket mondjon
2012. október 20. 17:41
Ha igaz lenne a hír, akkor Vanessa okkal féltékenykedik. :') Egyébként nem hiszem, hogy Selena csak amiatt az 1 film (Spring Breakers) miatt került volna fel a címlapra. Szerintem Selena nagyon is megérdemelte ezt a címlapot!
2012. október 20. 21:48
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Vanessa féltékeny vagy Selenára ♥
??
2012. október 20. 22:24
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Kakk féltékeny a drága.!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: