Vanessa Hudgens Selena Gomez ellen fordult?
2013. február 22. 21:49
Tigris2011 csak úgy szólok hogy Vanessa a haját a film miatt festette szőkére de ne zavarjon. Hogyha Nessa széna kazal Selena meg porcelánbaba enyiiii
2013. március 05. 18:41
Lilla321. Sel sokkal jobb a drágalátos Vanessád még csak nyomába sem érhet. Selena sokkal tehetségesebb Szebb és képzeld el hogy TUD énekelni és színészkedni jobban is mint Nessácska!!!
2013. március 16. 21:17
|
|
cathycosgrovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 221 Csatolások: 22 Azonosító: 194660 offline
|
Szerintem ezért egyátalán nem Selenát kéne okolnia hanem a Vanity Fairt..
2013. március 28. 16:03
|
|
zendaaya03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 156 Csatolások: 7 Azonosító: 181181 offline
|
1.Selena jobb mint Vanessa
2.Vanessának több a botránya mint selnek(nem is tudom van e neki)
3.Ne őt okolja semmit nem tettek és nessának nem kéne nekiálnia Selnek mert régen barátnők voltak a legjobbak majdnem
2.Vanessának több a botránya mint selnek(nem is tudom van e neki)
3.Ne őt okolja semmit nem tettek és nessának nem kéne nekiálnia Selnek mert régen barátnők voltak a legjobbak majdnem
2013. július 05. 21:24
|
|
Viri615visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 209 Csatolások: 178 Azonosító: 194398 offline
|
Szerintem Vanessának sokkal szebb és jobb hangja van mint Selenának. Viszont eléggé feledésbe merült, Sel viszont szárnyal hiszen starityn is 1. De az is biztos közrejátszik hogy Justin volt a pasija.. nem mondom hogy nem tehetséges de egyre kevésbé bírom...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: