Kristen Stewart kettős játékot űzött Robert Pattinsonnal?
2012. október 18. 18:35
Szerintem ez nem igaz.De durva hogy mit képesek össze hazudozni egy kis pénz miatt.
2012. október 18. 18:37
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Valahogy már kezd elegem lenni Kristen játsszadoságaiból.
2012. október 18. 19:12
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Jajj hagyák már élni őket...
Mit kell ennyit cseszegetni őket?? o.o
Mit kell ennyit cseszegetni őket?? o.o
2012. október 18. 19:22
|
|
Mrs.Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 177836 offline
|
én ezt nem értem, ha ott volt neki Robert, aki valljuk be azért eléggé jó pasi... nem csak ágyon kívül, akkor miért állt le másokkal?! én ezt nem vágom. egyeltalán ha nem petyka..
2012. október 18. 19:24
|
|
savanyúcukorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 182765 offline
|
aaaz széép. de no para. ő dolguk
2012. október 18. 19:36
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
b*szus hadjátok már élni őket minden egyes kis h*lyeséget irják le és nem hadják élni őket
2012. október 18. 19:40
Ez egy szennylap. Aki elhiszi, amit ezek írnak, az meg is érdemli. Erről meg csak ennyit.
A másik az, hogy biztos nem nyilatkozott hirtelen ennyi mindenki Kristenről, nehogy elhiggyétek már :S Amúgy is ez magánélet, majd lerendezik ők ketten, felnőttek már.
A másik az, hogy biztos nem nyilatkozott hirtelen ennyi mindenki Kristenről, nehogy elhiggyétek már :S Amúgy is ez magánélet, majd lerendezik ők ketten, felnőttek már.
2012. október 18. 19:50
Nekem már nagyon elegem van ebből a témából... Rob jobbat érdemel!
2012. október 18. 20:15
|
Andy18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 84140 offline
|
Jól van már! Ez már röhejes. Igen, nagy hibát követett el, de basszus azért nem kéne minden szír-szart összehordani róla....persze, ezek után most pont kiderül, hogy az eddigi összes filmjében összegabalyodott valakivel, kezdve a Pánikszobától...szánalmas egy cikk..
2012. október 18. 20:32
|
|
L.Juditúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 177015 offline
|
Én nem ítélkezem olyan hírek felett, amikre nincsen bizonyíték, kivéve a producerével folytatott futó kaland... Viszont tény, hogy emberként csalódtam Kristen-ben, bár soha nem lehet tudni a világsztárokról, hogy milyen emberek is a magánéletben. Kár, hogy Ő nem olyan, mint az általa megformált Bella Swan...
2012. október 18. 21:42
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Ez már tényleg az ő magánéletük,nem kéne ennyire belefolyniuk a lapoknak.Elégedjenek meg annyival,h volt témájuk az utóbbi időben,aztán álljanak már le.Már nekem is unalmas a dolog,pedig én aztán nem szeretem egyikőjüket sem,szóval engem igazából hidegen hagyott a dolog.De ez már nekem is kezd sok lenni.
Cikkhez kicsit jobban hozzászólva,nem nagyon adok hitelt ennek a dolognak.Nincs rá bizonyíték,csak valamiféle "forrás" állítja.Azok meg pénzért bármit mondanak.Valamint az ilyen újságok akármit kitalálnak,kérdezés nélkül is írnak egy sztorit,aminek a valóságalapja kb nullával egyenlő.
Cikkhez kicsit jobban hozzászólva,nem nagyon adok hitelt ennek a dolognak.Nincs rá bizonyíték,csak valamiféle "forrás" állítja.Azok meg pénzért bármit mondanak.Valamint az ilyen újságok akármit kitalálnak,kérdezés nélkül is írnak egy sztorit,aminek a valóságalapja kb nullával egyenlő.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: