Kristen Stewart kettős játékot űzött Robert Pattinsonnal?
2012. október 18. 15:01
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
kristen egy ribanc, csak úgy válogatja a fiúkat de majd később eléggé meg fogja ezt bánni szerintem a magnéletében lesznek még gondok, de a karrierje is csak romlik ettől!!
2012. október 18. 15:18
Már kicsit lerágott csont ez a téma. Megcsalta Robertet , ennyi lépjenek túl rajta. Jövő héten felsorolnak még plusz három embert , vagy mi?
2012. október 18. 15:31
Nem hiszem, hogy ez mind megtörtént volna. Majd akkor talán elhiszem, hogy ha kép is van róla de szerintem nem tudnának mutatni. Elég fárasztóak ezek a kitalált afférok.
2012. október 18. 15:31
Lehet, hogy így volt, lehet, hogy nem, de már nagyon kezd idegesíteni ez az ügy. Nincs bajom egyikkel sem, de le lehetne zárni ezt a témát, mert úgy sem tudhatjuk meg a teljes igazságot kívülállóként.
2012. október 18. 15:37
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ez már lejárt lemez. Értem én, hogy a sok újságírónak felcsillant a szeme, amikor napvilágra kerültek azok a bizonyos képek, de azóta már eltelt egy kis idő, ideje tovább lépni. Nem kell állandóan azon mesterkedni, hogy mások életét tönkre tegyék. Írhatnának néhány pozitív dolgot is. Egyébként ezt milyen bizonyítékokkal tudják alátámasztani? Egy "ismeretlen forrás" nyilatkozta? Vagy egy közeli barát/ismerős? Ohh, come on...
2012. október 18. 15:39
Legközelebb az derül ki, hogy Kristennek gyereke van egy csövestől, és Robert erről nem tudott semmit.. -,-"
2012. október 18. 15:46
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
Nekem már nagyon elegem van ebből a témából... Rob jobbat érdemel!
2012. október 18. 15:58
|
|
Mataneeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 179340 offline
|
Nem értem miért kell folyamatosan Kristen-en lovagolni. Ez a téma egyre unalmasabb. Legközelebb majd azzal jöttök, hogy Kristen terhes valamelyik előző kapcsolatából, vagy valami ehhez hasonló? Ti nem tartjátok unalmasnak? Rob meg azt tesz amit akar. Tény, hogy jobbat érdemelne, de könyörgöm! AZ Ő DOLGUK! Ez a téma meg már rohadt unalmas. -.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: