Kellan Lutz szeretne Oscart nyerni
2012. október 18. 14:06
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Sok sikert hozzá!!
2012. október 18. 15:50
Szerintem a legtöbb színész álma ez..., de jó, hogy nem csak erre hajt, ha nem élvezi és szereti is a színészetet. Igaz nem hinném, hogy bármikor is nyerni fog, mert tény, hogy jó színész, de azért ehhez a díjhoz jó filmek és szerepek is kellenek. Én szeretem az Alkonyatot, de azért be kell, hogy lássam ennél nagyobb filmekben kellene szerepelnie, ha ezt a díjat el szeretné nyerni.
2012. október 18. 16:43
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én nagyon szeretem Kellant, sok sikert neki.
2012. október 18. 17:10
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én is sok mindent szeretnék ám, de remélem sikerült majd neki, én mindenesetre szorítok.
2012. október 18. 18:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (like me @ 2012.10.18. 15:06)
Esetleg úgy, de nem hinném el, hogy valamelyik twilight selejtből valaha is Oscar-díjas lesz 
nyállájton kívül láttad már más filmben? Mert én egy filmjét kivéve mindenben láttam. Egy film után ne nyilatkozzunk már róla hülyeségeket.
És kikérem, hogy selejtes!
2012. október 20. 14:13
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerinte esélyes, mert jó színész..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: