most ez nem a legjobb lett, de nekem tetszik attólmég
Taylor Swift legújabb kislemeze a State Of Grace lett
2012. október 17. 19:16
Egyenlőre nem tetszik még annyira, de szerintem többszörös hallgatás után ez is bele fogja lopni magát a szívembe, mivel (hála istennek) nem olyan, mint a WANEGBT vagy az I Knew You Were Trouble. A Redet pedig már nagyon-nagyon várom. Még 6 nap...
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. október 17. 21:20
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Alig várom a Red albumot. Annyira nagyon jó az I know you were trouble, a Red, a Begin Again és most ez a State of Grace is. Áááááh, bárcsak jönne ide koncertezni, nagyon szeretném élőben hallani, annyira nagyon jók ezek a számok. Megint előjött a nagy TSwift énem
2012. október 19. 13:52
Elején szerintem kissé elkésett hangja pedig arra vártam hogy minél előbb halljam a szöveget.Nekem tetszik az új dala,habbár kevesebbet énekel az elején mégis jó szerintem.
2012. október 20. 14:22
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Én már nagyon várom az új albumot! *-*
2012. október 20. 22:07
Már nagyon várom az új albumot, a State of Grace-t is szeretem ugyan úgy mint a többi számát is.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.