Taylor Swift sorban lepi meg a rajongókat újabbnál újabb kislemezeivel, és így, csupán 6 nappal az album megjelenése előtt még egy utolsó újdonsággal hozakodott elő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift legújabb kislemeze a State Of Grace lett
2012. október 17. 15:35
Már kíváncsi vagyok erre az új albumra. Nem rossz ez a dal, de nem lesz a kedvencem.
2012. október 17. 15:36
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Nekem anyira nem tetszik pedig nagyon szeretem Taylort!!
2012. október 17. 15:37
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Örülök!
Tay az egyik kedvenc énekesnőm, a dalai fülbemászóak és jó minőségűek, számomra sokat jelentenek, a vidámabbak és a szomorúbbak is. Taylor kérdéstelen, hogy dalszövegíróként is a csúcson van! Nekem még egyszer sem okozott csalódást, ahogy most sem. Csodás ez az új dal! Nagyon megörültem neki!
Olyan kellemes a hangja.*.* Alig várom a Red albumot!
Tuti megszerzem.
2012. október 17. 15:37
Már megint ez a nőcske? Ez is megunhatná a kornyikálást.
2012. október 17. 15:42
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Biztos jó lett...
2012. október 17. 16:42
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nekem nagyon tetszik a dal, fülbemászó, kellemes, és a hangja is aranyos benne, bár ebben aztán semmi country-s sincs. Ami nem feltétlenül baj.
2012. október 17. 16:50
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Egyik legjobb újonnal megjelent dala
Bár ez is inkább popnak hangzik,mégsem olyan tucatos mint a We Are Never Ever (basszus de hosszú
) Getting Back Together. Mellesleg állítólag Taylor teljes egyedül írta a számot,bárki beleszólása nélkül ami szerintem nagyon becsülendő. Mindegy csodás dal és már alig várom az albumot!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. október 17. 16:51
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Október 22.-én jelenik meg az új albuma, de már min. 5 dalt hallhattunk róla.
Ez tök jó!
Amúgy jó a szám! ♥
Amúgy jó a szám! ♥
2012. október 17. 17:25
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Valahogy érzem, hogy ez az egyik legjobb albuma lesz. Az eddig megjelent számok közül mindegyik tetszik, ez is nagyon jó lett, bár tőle ezt már megszokhattam volna. A klipre kíváncsi vagyok már, de megmondom őszintén, ha választanom kellene a fentebbi dalok közül, hogy melyikhez forgasson, a Begin Again lett volna az utolsó, amit megjelölök, de sebaj, attól még várom.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. október 17. 17:27
Nekem sokkal jobban bejön ez a popos vonal, talán azért mert sohasem voltam a country nagy híve. Így számomra is fogyaszthatóbb a műfaj. (Egyébként szerintem unalmas volt már csak a country Taylortól, több albumán is csak olyan számok voltak. Nem ártott egy kis vérfrissítés.)
Mondjuk azt sosem értem, miért dobálják ki az előadók a singleket, még meg sem jelent az album, és máris öt kislemez jelent meg? Marketinges szempontból biztos van valami értelme, számomra mégis szokatlan...
Csak hogy a számhoz is hozzászóljak: nem lesz egyhangú lemez, az már biztos, viszont még mindig a Red és az I Knew You Were Trouble a két legjobb az eddigi számok közül
Mondjuk azt sosem értem, miért dobálják ki az előadók a singleket, még meg sem jelent az album, és máris öt kislemez jelent meg? Marketinges szempontból biztos van valami értelme, számomra mégis szokatlan...
Csak hogy a számhoz is hozzászóljak: nem lesz egyhangú lemez, az már biztos, viszont még mindig a Red és az I Knew You Were Trouble a két legjobb az eddigi számok közül
2012. október 17. 17:35
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Én a helyében a Red-hez forgattam volna klipet, ha már az az album névadó dala. De a Begin Again-nek nagyon szép szövege van, szóvel én már várom a videót, és Taynek ez talán eddig a legjobb albuma, bár imádom a számait, a szövegek nagyon közel állnak hozzám
♥.
2012. október 17. 17:40
|
|
russogomez99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 158620 offline
|
nekem nagyon tetszik és már nagyon várom a Begin Again klipjét!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.