Csobot Adél exe Bagosi Alexára hajt
2012. október 17. 19:17
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Már szakított Adéllal? Micsoda mocsok...amint alkalma adódik rá, máris új lánnyal kavar...szegény Adél! Na meg Szilárd is, mert az ilyeneket csak sajnálni lehet. -.-''
2012. október 17. 19:23
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nos, azzal kezdeném, hogy nekem Adél egyáltalán nem szimpatikus. Szilárdot nagyon sajnáltam, szerettem volna ha bejutna, de nem így történt. Szerintem csak a Blikk fújta fel ezt a Bagosi Alexás ügyet, és valójában nem is történt semmi!
2012. október 17. 19:28
Megint egy Blikk által kreált interjút láthattunk...!
2012. október 17. 19:29
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
"Nem tagadom, egy csók is elcsattant, a két együtt alvás során pedig minden megtörtént, amit az együtt alvásba bele lehet képzelni." mintha kicsit nagyképű lenne... és egy egészen kicsit fura, hogy alexa szerint nem is volt semmi, nem? adél meg elég gyorsan túllépett rajta. szerintem ezzel a sztorival csak a megsebzett egóját akarta gyógyítani. (azoknak, akik nem tudnak figyelmesen olvasni: adél hagyta ott szilárdot, nem fordítva. csak szólok.)
2012. október 17. 20:55
Nem tudtok olvasni,vagy csak a felfogásotokkal van gond? a cikkben úgy van írva h Adél nem kereste a srácot...jesus
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: