Farrell lerántja a leplet a kábítószerekkel és alkoholfüggőséggel terhes múltjáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Colin Farrell őszinte vallomása
2012. október 15. 19:27
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Hát csak tudnám h mit éreznek ezek az emberek ilyenkor??
2012. október 15. 20:49
Ez egy nagyon őszinte és jó kedvű interjú lehetett. Colin-ról ezeket nem is tudtam,de nagyon szimpatikussá vált ezek után.
2012. október 15. 21:04
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Legalább bevallotta,hogy mi volt a múltja csak ne essen vissza,de az csak is rajta múlik...!
2012. október 16. 07:03
Egyrészt szánalmas, másrészt tiszteletre méltó. Legalább már tudja, hogy milyen élni.
2012. október 16. 07:14
És mi most jól meglepődünk.
"Jaj, híres, gazdag és jóképú vagyok - az életem szar! Drogok és pia kell, hogy átvészeljem"
"Jaj, híres, gazdag és jóképú vagyok - az életem szar! Drogok és pia kell, hogy átvészeljem"
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. október 16. 17:26
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Colin egy nagyon őszinte és nyílt ember, egyike azoknak akik őszintén beszélnek a drogos és piás múltjaikról és ez értékelendő. Elkapta a gépszíj és bekomált rendesen, ugyan bizonyíték nincs arra hogy nem alkoholizál vagy drogozik néha, a tehetségét tartom szem előtt. Érdekes interjú egyébként, nagy lehetett a baj ha tényleg megszenved az üvegek felbontásával is. Nem is csodálom hogy elege van vagy nem tudja mit csinál. Nem tudom hogy ezzel az interjúval mit is akart igazából kifejezni, eléggé kusza a szövege de értékelendő a beismerés és az akarat.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.