Jay-Z megfenyegette Chris Brownt
2012. október 16. 17:08
Nem tudom Jay minek aggódik ezért a nőért, az ő élete ha megint megakarja magát veretni, csak az ő hibája lesz és senki másé.
2012. október 16. 17:16
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Jay Z egy isten. <3 Most még jobban imádom. (Remélem Brown maga alá sz@rt...)
2012. október 16. 18:16
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
ezt most jól megmondta :'D
2012. október 16. 19:00
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Annyira bírom, amikor egy akkora nevet szóltok le, mint Jay-Z. Lehet nem jön be a munkássága, a dalai, de az eddigi sikerei nem azt bizonyítják, hogy bármit is rosszul csinálna, több mint 10 éve
Akinek nem inge, ne vegye magára....Háháh
Akinek nem inge, ne vegye magára....Háháh
2012. október 31. 00:37
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Miért kell még mindig bántani Chris az évekkel ezelőtt történt események miatt? o.O Miért kell ítélkezni felette? Mintha börtöntöltelék lenne! Többet biztos nem fordul elő. Chris tehetséges és imádom a dalait, szinte kivétel nélkül az összeset és nem szeretném, hogy vége legyen a karrierjének és szerintem még sok rajongó így van ezzel. Remélem most jól meg lesznek együtt és sokáig!
2013. január 25. 20:17
már mióta szól az a hír, hogy Chris veri rihannát?
2013. október 25. 12:02
Luci és Bütyi 14 : Ha titeket is valaki így összeverne, ti meg akik szeretnek titeket sem dolgoznák fel iőben, nem kívánom nektek, de ha valaki majd megüt titeket érteni fogjátok!
Lisa7003 és a többi Brown rajongó:
Ne itélkezzenek? Ez komoly ez egy agresszív állat,ha egyszer megütötte és összevere, mi rá a garancia,hogy nem teszi meg megint?
Életfogytiglanra itélném én börtönbe, őgy hogy minden nap verjék félholtra! Be kellet volna fellegzeni a karrierjének így, Jay meg jól tette a fenyegetést ha én is személyesen és úgy ismerném Robyn-t már kicsináltam volna!
Lisa7003 és a többi Brown rajongó:
Ne itélkezzenek? Ez komoly ez egy agresszív állat,ha egyszer megütötte és összevere, mi rá a garancia,hogy nem teszi meg megint?
Életfogytiglanra itélném én börtönbe, őgy hogy minden nap verjék félholtra! Be kellet volna fellegzeni a karrierjének így, Jay meg jól tette a fenyegetést ha én is személyesen és úgy ismerném Robyn-t már kicsináltam volna!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: