Hetek óta növeszti szakállát és levágatta haját Sipos Tomi… vajon mire készülhet az Irigy Hónaljmirigy tagja? Tomi Majkává változott legújabb klipjük kedvéért, a többieket pedig fekete rapper legendává maszkírozták a Belehalok című dal paródiájában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ebbe belehalhat az Irigy Hónaljmirigy
2012. október 15. 12:03
Imádom őket, de ez nagyon gyenge lett. Általában színvonalasabb dolgokat szoktak parodizálni, de ők tudják..
2012. október 15. 13:15
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Blade Dancer @ 2012.10.15. 12:03)
Imádom őket, de ez nagyon gyenge lett. Általában színvonalasabb dolgokat szoktak parodizálni, de ők tudják.. 
Az idióta fluoridot SöpöT, Győzikét vagy Pákót ki lehet cikizni bármikor - azt annyi is, mert nincsenek olyan arcok a médiában már akiknek lenne bármilyen olyan jellegzetessége amiről paródia készülhetne. Szürke nulla a magyar zenei paletta.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. október 15. 13:52
Idézet (_ToTo_ @ 2012.10.15. 13:15)
Az idióta fluoridot SöpöT, Győzikét vagy Pákót ki lehet cikizni bármikor - azt annyi is, mert nincsenek olyan arcok a médiában már akiknek lenne bármilyen olyan jellegzetessége amiről paródia készülhetne. Szürke nulla a magyar zenei paletta.
Eddig még csak győzike paródiáját láttam, de igen, itthon már tényleg nagyon kevés dolog van, amit lehet parodizálni. De én bízom bennük, bár ez csalódás volt, reménykedem, hogy a következőhöz összeszedik magukat.
2012. október 15. 14:06
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Jujjj a Pamkutya huh az nagyon jóóóó
2012. október 15. 14:09
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
ez nagyon jó lett!
végig nevettem rajta!
D
2012. október 15. 14:22
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
a címeket mindig rosszul fogalmazzák a cikkírók ..-.-
1 felhasználónak tetszik:
Juniior
2012. október 15. 14:36
Idézet (IamPrincess @ 2012.10.15. 14:22)
a címeket mindig rosszul fogalmazzák a cikkírók ..-.-
Azért fogalmaznak másként, hogy megfogja az embereket és elolvassák. Bár én sem értem, hogy miért. Ha valakit érdekel egy cikk, akkor úgy is elolvassa, ha nem érdekli akkor meg címtől függetlenül nem olvassák el.
2012. október 15. 15:42
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Szerintem tök jó paródia lett, bár az eredetit nem hallottam, de ilyen csicskát mint ez a Majka ki hallgat kb. hasonló értelmi színvonalúak mint ő maga.
2012. október 15. 16:02
|
|
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline
|
ja szerintem is jobb pamkutya
de ez se olyan nagyon rossz
de ez se olyan nagyon rossz
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.