Nelly azt állítja, hogy fogalma sem volt arról, hogy a turnébuszán drogok és egy fegyver van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nelly: „Nem tudtam, hogy drog van a buszomon”
2012. október 15. 10:37
Pedig kinézném belőle, hogy az övé, csak valaki elviszi a balhét. Nem kell itt hápogni, ilyen az, ha az ember megbízik egy alkalmazottban.
2012. október 15. 10:46
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Jézusom hát ez... vagy átverték vagy ő csinálta!!
2012. október 15. 11:10
Én már nem tudom, hogy mi az igaz és mi nem. De én kinézem azt is belőle, hogy csak meneteni akarja magát...
2012. október 15. 16:19
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Lehet h igaza van vegulis
2012. október 15. 16:25
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Őszintén szólva nem tudom mit higgyek. Fene tudja, hogy netalántán ő benne volt, csak hát mivel erősen befolyásos, hagyta, hogy más vigye el az ügyet. De ki tudja...
2012. október 15. 17:19
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Duma... szerintem nem nagyon hiszem el, hogy valaki csak úgy felvinné a turnébuszra úgy, hogy más nem is tud róla. Szerintem az egész bagázs benne volt, csak egy balek volt, aki pénz, vagy valami más okból elvitte a balhét...
Mondjuk az is lehet, hogy tényleg igaza van, bár én ha valami illegálisat szeretnék művelni, akkor szerintem nem gyanútlan emberek/barátok veszélyeztetésével tenném, hanem egyedül vinném vásárra a bőröm... Mondjuk ki tudja megmondani, hogy valaki mégis mi alapján gondolkozik, és hoz döntéseket...
Mondjuk az is lehet, hogy tényleg igaza van, bár én ha valami illegálisat szeretnék művelni, akkor szerintem nem gyanútlan emberek/barátok veszélyeztetésével tenném, hanem egyedül vinném vásárra a bőröm... Mondjuk ki tudja megmondani, hogy valaki mégis mi alapján gondolkozik, és hoz döntéseket...
2012. október 15. 17:48
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Na persze nem tudta én is ezt mondanám :'3
2012. október 15. 21:13
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nah persze ki az a hülye aki elhiszi ezt a hazugságot mert én biztos,hogy nem!!! hazudik!!!! erre még csúnyán rá fog fizetni!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: