Malek Miklós elfogultsággal vádolja Keresztes Ildikót
2012. október 15. 17:43
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szerintem is igaza van
2012. október 15. 17:52
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Utálom Keresztest, de azért írjuk le, hogy Kati esetében a saját mentoráltja (Nikolas) ellen szavazott volna, ha Katinak igent mond.
Viszont Vecánál abszolút az irigység miatt mondott nemet.
Viszont Vecánál abszolút az irigység miatt mondott nemet.
2012. október 15. 18:10
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Hát most biztos kapni fogok, de én nem értek egyet Miklóssal. Ildi határozott volt, és szerintem jól döntött! Van igazság abban, hogy irigységből tesz valaki ilyet, de ő nem tenné. És szerintem Kati-Nikolas és Veca-Csaba párbaj között is jól döntött.
2012. október 15. 18:11
Igaza van.Nem is mentor itt ez a hü@e,inkább csak újabb férjet keres magának az x-faktorban.Végre nem a fiúkat kapta.
2012. október 15. 18:18
|
|
OneDirectionForeverZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 185139 offline
|
Igaza van....gyűlölöm Keresztest.!
2012. október 15. 18:27
Keresztes érvel: "Valahogy Zoli az én szívemhez közelebb áll. Borzasztóan tisztelem benne az áldozatot, amit meghozott, nagyon édes, szerethető figura, nehéz lett volna máshogy döntenem. Amikor kiálltak, már tudtam, hogy őt fogom választani, a szívem ezt diktálta." - Szóval saját maga vallotta be hogy nem szakmai döntést hozott hanem a számára szimpatikusabbat juttata tovább. Ezek után felteszem a kérdést mi a büdös francot keres ez a némber a zsűriben? Az ő feladata az lenne hogy elfogultság nélkül szakmai véleményt alkosson b+ nem ki a cukibb pofit továbbjuttatni.
2012. október 15. 18:35
|
|
Lilly163új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.26. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 184677 offline
|
én nem értem ezta Keresztest .. azt nyilatkozta,hoyg a szive szerint válazsott .. hát itt nem aszerint ekllene ,hogy kia jobb énekes/nő. Meg most vallota be,hogy az szerint választot h kit szeret jobban .. Háát malek-nak van igaza !
2012. október 15. 18:40
|
|
Kini |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 554 Csatolások: 0 Azonosító: 165653 offline
|
Tényleg nem ennek a lánynak kellett volna kiesnie. Nagyon sok nála gyengébb volt. Maleknak teljesen igaza van. Mellesleg szerintem Ildikó mentoráltjai közül kereken egy jó nincs -.-"
2012. október 15. 18:53
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Teljesen egyetértek Malekkal (bár őt sem bírom). Keresztes meg egyáltalán az összes mentor nem az alapján dönt hogy ki énekel jobban hanem hogy kit lehet jobban eladni, vagy ki szimpatikusabb! Andreánál voltak sokkal rosszabb is pl én nagyon meglepődtem mikor Zámbó tovább jutott mert semmi hangja nincs az egész előadás sz@r volt (már bocsánat) hamis volt (és nem először) akkor nem értem mit keres még mindig ott! Egyedül az apja miatt tartják bent. A zsűri meg nagy nulla egyik sem tud énekelni és az ilyenek kritizálják a versenyzőket...
2012. október 15. 18:56
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én egyetértek Malekkal. Keresztes Ildikó szerintem is féltékenységből dobra ki Andit.
Most miért nem tudta rábízni a közönségre?
2012. október 15. 18:57
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
nincs értelme vitatni:) kiesett és kész:) Ildi döntése.
2012. október 15. 19:03
Szerintem Ildikó korábban azért ejtette ki Vecát és Katit, mert az akkori versenyzőinek mindketten konkurenciák lettek volna.
A mostani esetet nem tudom mire vélni.
A mostani esetet nem tudom mire vélni.
2012. október 15. 19:11
Miklósnak igaza van. Ráadásul tavaly Keresztes mentoráltja volt Zoli. Nem csoda hogy őt választotta...HAJRÁ MIKI MOND MEG!
2012. október 15. 19:17
hát most sztem Mikinek van igaza......de mindenkinek megvan a saját véleménye
am igaz.biztos csak "véletlen" hogy mindig a lányokat ejti ki
2012. október 15. 19:38
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Én úgy gondolom, hogy Miklós talán egy kicsit eltúlozza a dolgot. Feldúlt lett, mert elsőként az ő mentoráltja esett ki, ez meg lehet érteni, hogy rossz érzés. De szerintem Ildikó tényleg a szívére hallgat, és mint mentor, nem szabad kivételeznie. Ha Ildi azt mondja, Zoli jobb volt, ezt tiszteletbe kell tartani. És abban is biztos vagyok, hogy puszta véletlen, hogy annak idején Vecát és Katit is hazaküldte. Nem hinném, hogy féltékenységből. Miért is lenne pont ő féltékeny?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: