Starity

Nem nézünk elég sorozatot

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 15. 01:14 #41
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
"kellő választék létezik, csak az emberek hozzáállásán kellene változtatni, a csatornák pedig tovább törik a fejüket, hogy találjanak valami megoldást"

Bullshit !!!

Nem a nézőkkel van a baj, hanem a tv csatornák fejeseivel, nincs értelme elkezdeni sorozatokat nézni, mert befejezetlenül leveszik a műsorról. Idén belekezdtem az újakba, de tudom, hogy a felét elfogják kaszálni és majd újra megmondhatom magamnak, hogy soha többet nem kezdek bele újba.

Hány sorozatot tudtok mondani az elmúlt 10 évből, amit befejeztek, nem levettek a műsorról nézettség hiányában vagy azért mert újakat indítottak helyette, hanem olyat amit lezártak, befejeztek, vége, pont - tudtok ilyet? Nem sok lehet ... és akkor kezdje el nézni az ember bármelyiket is?

A Drót 5 évadja, kerek volt, lezárták, elvarrták a szálakat és befejezték. Így kellene és nem addig folytatni a végtelenségig amíg ráunnak a nézők és a csatorna meg csodálkozik, hogy csökken a nézettség, majd emiatt leveszi a műsorról.
6 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie, Black Hearth2, rolllllleee, ophely88, Siistra
2012. október 15. 07:49 #42
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Szerintem ez nem feltétlenül baj.
Régebben eléggé sorozatfüggőnek számítottam (általános iskola, gimnázium eleje), de aztán kinőttem. Ma már alig nézek valamit. Körülbelül a híradást, időjárás-előrejelzést, a BK-t (azt se mindig és ha nézek is, csak azért, hogy könnyebb legyen elaludni rohog.gif ), illetve még a Castle az, amit nagyon-nagyon szeretek. Netről meg a DW, bár azzal is lemaradásban vagyok, mert már korántsem olyan lelkesítő számomra, mint az előző évadok és nem érzek óhatatlan késztetést, hogy elsők között lássam az epizódokat. Illetve kötelező program vasárnap esténként Poirot. Hát kb. ennyi. Ha jobban belegondolok, mást abszolút nem is nézek. És ami a legjobb: nem is hiányzik. rolleyes.gif

Én amondó vagyok, hogy nagy a választék: túl nagy. A bőség zavarában meg az ember inkább feladja, hogy oké, hagyjuk a fenébe. Én sokkal kevesebb sorozatot, műsort gyártanék, de legalább normális színvonalút és akkor lenne elfogadható nézettség.

Ja, és igen: sokat nyom a latba az is, amiről ToTo beszél. Ha félbehagynak valamit, mert nem a várakozásoknak megfelelően teljesít, az is eléggé lelombozó... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. október 15. 09:23 #43
- törölt felhasználó -    
_nevet.gif Ez nagyon vicces egy cikk lett. biggrin.gif Az emberek számára ez a lehető legjobb dolog. Legalább nem sorvad jobban az agyuk attól a sok hülyeségtől. nevet2.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 15. 10:43 #44
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.10.15. 07:49)
Szerintem ez nem feltétlenül baj.
Régebben eléggé sorozatfüggőnek számítottam (általános iskola, gimnázium eleje), de aztán kinőttem. Ma már alig nézek valamit. Körülbelül a híradást, időjárás-előrejelzést, a BK-t (azt se mindig és ha nézek is, csak azért, hogy könnyebb legyen elaludni rohog.gif ), illetve még a Castle az, amit nagyon-nagyon szeretek. Netről meg a DW, bár azzal is lemaradásban vagyok, mert már korántsem olyan lelkesítő számomra, mint az előző évadok és nem érzek óhatatlan késztetést, hogy elsők között lássam az epizódokat. Illetve kötelező program vasárnap esténként Poirot. Hát kb. ennyi. Ha jobban belegondolok, mást abszolút nem is nézek. És ami a legjobb: nem is hiányzik. rolleyes.gif 
Én amondó vagyok, hogy nagy a választék: túl nagy. A bőség zavarában meg az ember inkább feladja, hogy oké, hagyjuk a fenébe. Én sokkal kevesebb sorozatot, műsort gyártanék, de legalább normális színvonalút és akkor lenne elfogadható nézettség.

Ja, és igen: sokat nyom a latba az is, amiről ToTo beszél. Ha félbehagynak valamit, mert nem a várakozásoknak megfelelően teljesít, az is eléggé lelombozó... dry.gif

Nem a várakozásokkal van baj, mert rendre azokat a sorozatokat veszik le, amik próbálnak mások lenni a többitől, mernek kisérletezni, változtatni a megszokott sablonokon, de neem, kell 25 nyomozós-helyszínelős-mentalista egykaptafa sorozat, de egy Alcatraz vagy a The Events meg lekerül a műsorról, mert az otthonülő nyugdíjasok nem azt nézik, hanem a Marichuy-t és társait.
Az HBO sorozatokat szeretem a legjobbak, messze színvonalasabbak az átlagnál és a minőség fontosabb, nyersek és nem akarják családbaráttá tenni mindenáron, ha nem olyan a téma. nem csinálnak viccet sajátmagukból, hogy kisiskolásoknak készítenek thriller vagy horror-sorozatot.
3 felhasználónak tetszik: Bessie, ophely88, Siistra
2012. október 15. 13:21 #45
Ria1997
Ria1997
dollophead

Státusz"Most people call me Thomas. Well, except Newt—he calls me Tommy."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 0
Azonosító: 151247
Ja hát nálunk aztán már hemzsegnek a sorozatok a tv-ben..csak éppenséggel szappanoperák. De az orrba-szájba.
2012. október 15. 15:26 #46
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Ria1997 rohog.gif ahogy mondod, csak pont nem a tizenévesek korosztája szeretei annyira ezeket a szappanoperákat, hanem inkább a 30-35 év felettiek biggrin.gif
2012. október 15. 16:09 #47
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
nemtudom. biztos igaz. en most is vagy 4 sorozatot nezek egyszerre. neten, nem tv-ben.
2012. október 15. 16:18 #48
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Azonosító: 176625
Ez elég egyszerű, sorozatokat többnyire nem nézünk TV-ben, legalábbis én nem, megnézem őket inkább neten. De az ilyen rikácsolós műsorokat mégis szeretem TV-ben nézni, érhetetlen okoknál fogva. Nickelodeont évezredek óta nem néztem, MTV-ben pedig hányni tudnék az ilyen valóságshowtól, néha az MTV Rocksba hallgatok bele, de ennél többet nem tudok hozzáfűzni. Viszont az elég elszomorító, hogy én epekedve vártam a szeptemberi sorozatszezont, főoldalammá tettem a CW által kirakott premier dátumokat sőt most is van beosztásom, hogy neten az amcsi debütálás után egy nappal én szépen megnézem az adott epizódot watchseries-en, de mégis vannak akik leállnak a Jersey Shore-nál. Nem azt mondom, hogy az én sorozataim többek de istenem, hogy vezethet a nézettség listán az MTV és a Nickelodeon?
2012. október 15. 16:29 #49
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Ez a nem nézünk elég sorozatot rám nem vonatkozik. rohog.gif

De hogy a cikkhez is hozzászóljak: Amerikában hihetetlen mennyiségű pilotokat szoktak leforgatni. Nyáron nem győztem olvasni, hogy ebből, meg abból forgatnak részeket. Az az egyik gond, hogy a legtöbb mind egy kaptafára készül. Tehát nem csoda, hogy az emberek unják ugyanazt nézni. Igenis kell az eredetiség, és nem az, hogy minél több gyerek nézhesse a műsort. Aki azt akar nézni, arra ott a Disney, Nickelodeon, MTV.
Habár ez a cikk főleg Amerikáról szólt, ha jól értelmeztem, azért ez a hazánkra is vonatkozik. De csodálkozik ezen valaki? Évek óta szinte ugyanazt próbálják lenyomni az ember torkán. Ismétlések ismétlések hátán. Jó ha 1-2 új sorozatot megvesznek. DE azokat is sokszor olyan idősávba teszik, amikor az embernek aludnia kellene. Mégis mit várnak akkor? 110.gif

Ja, csinálnak új csili-vili alcsatornákat, és oda rakják az új cuccokat! Viszont azokat nem tudja mindenki nézni! Mi marad a magyar embernek? Letöltés, online film/sorozat nézés. Hát gratulálok a sok okoska ötleteihez.
2012. október 15. 16:48 #50
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Én rengeteg sorozatot nézek, és van sok kedvencem amit újra újra meg nézek
biggrin.gifD
2012. október 15. 16:56 #51
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
hát ez van legalább nem ülünk egész nap a tv előtt xd
2012. október 15. 17:39 #52
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Azonosító: 160661
Nem nézünk elég sorozatot? HAT, azaz 6 sorozatot nézek PÁRHUZAMOSAN!
2012. október 15. 17:43 #53
GossipCat
GossipCat

Státusz"Az élet szép, de élni tudni kell.. Az élet egy harc, s benne győzni kell!" :)
Hozzászólás: 606
Csatolások: 30
Azonosító: 172074
A véleményem teljes mértékben ugyan ez, én is nagy sorozatrajongó vagyok, 6-8 sorit nézek, de a tv előtt hetente kb 1 órát ha ülök. A magyar csatornák ratyik, már nem azért... Fem3, RTL2??, És mégis minek? Az rtl, még a TVD 3. évadát sem szinronizálta, pedig az szerintem hozott volna nézettséget, de a 2. évad is éjjel volt, és hát az meg nem az éjjel dolgozók többségének a kedvence.. mármint éjjel aludni kell...Igazából nem is törik nagyon magukat, ez a nagy helyzet dry.gif
Idézet (Bessie @ 2012.10.15. 16:29)
Ez a nem nézünk elég sorozatot rám nem vonatkozik. rohog.gif 
De hogy a cikkhez is hozzászóljak: Amerikában hihetetlen mennyiségű pilotokat szoktak leforgatni. Nyáron nem győztem olvasni, hogy ebből, meg abból forgatnak részeket. Az az egyik gond, hogy a legtöbb mind egy kaptafára készül. Tehát nem csoda, hogy az emberek unják ugyanazt nézni. Igenis kell az eredetiség, és nem az, hogy minél több gyerek nézhesse a műsort. Aki azt akar nézni, arra ott a Disney, Nickelodeon, MTV. 
Habár ez a cikk főleg Amerikáról szólt, ha jól értelmeztem, azért ez a hazánkra is vonatkozik. De csodálkozik ezen valaki? Évek óta szinte ugyanazt próbálják lenyomni az ember torkán. Ismétlések ismétlések hátán. Jó ha 1-2 új sorozatot megvesznek. DE azokat is sokszor olyan idősávba teszik, amikor az embernek aludnia kellene. Mégis mit várnak akkor? 110.gif 
Ja, csinálnak új csili-vili alcsatornákat, és oda rakják az új cuccokat! Viszont azokat nem tudja mindenki nézni! Mi marad a magyar embernek? Letöltés, online film/sorozat nézés. Hát gratulálok a sok okoska ötleteihez.
2012. október 15. 17:46 #54
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Hát ha ennél is többet néznénk, akkor már enni, aludni sem tudnánk, mert minden időnk arra menne el... smileeee.gif
2012. október 15. 18:14 #55
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
én inkább sorozatokat nézek, mint filmeket.. xd sztem ezzel sok magyar így van, am most is kapásból 5-öt nézek xd
2012. október 15. 18:34 #56
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
kb én is sok sorozatot nézek, és a netről töltöm le nem a tv-ben nézem
2012. október 15. 18:42 #57
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
én sok sorozatot nézek de neten nem tv-ben
2012. október 15. 18:46 #58
domika666
domika666
visszatérő vendég

StátuszPretty Evil! ;)
Hozzászólás: 225
Azonosító: 137666
Ria1997. Igaz igaz, mert az RTL-en is csak ez a szar szappanopera megy. Az AXN meg talán az m1 en van amelyik j sorozat. Az AXN a teen wolf és a szellemekkl suttogó miatt. Az m1 az meg a egyszer volt hol nem volt és a bosszú miatt. A többi nem nagyon jó. Meg még az MTV. smileeee.gif smileeee.gif
2012. október 15. 20:21 #59
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Blade Dancer @ 2012.10.15. 09:23)
_nevet.gif Ez nagyon vicces egy cikk lett. biggrin.gif Az emberek számára ez a lehető legjobb dolog. Legalább nem sorvad jobban az agyuk attól a sok hülyeségtől.  nevet2.gif

Én már kínomban röhögtem rajta. rohog.gif Csak azt nem tudom hogy mi felelne meg nekik. Most már nagyon érdekelne hogy mekkora az a nézettség ami nekik okés. rohog.gif

Idézet (Bessie @ 2012.10.15. 16:29)

Igen, hazánkra és más országokra is vonatkozik. A leírtak teljesen igazak, ha a tévés sorozatozást nézzük, valóban alacsony a nézettség nálunk is, reality/tehetségkutató shows és szappanoperák FTW, azok a nyerők nálunk is. A hiba csak ott van hogy nem embereket küldenek ki sorozatokat berendelni hanem csak 1 embert, aki dönt, ő dönti el hogy mi mit nézzünk.

A nagy választékról pedig csak annyit hogy sok van belőlük az biztos de választékosnak nem mondanám. Igaza van TOTO-nak, HBO-t kell nézni, mehet mellé a Starz, amcsi sorozatok közül szinte csak HBO-s műsorokat nézek és meg vagyok elégedve a minőséggel bár új mániám a kanadai sorozatok. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Siistra, Bessie
2012. október 15. 20:36 #60
- törölt felhasználó -    
Az amerikaiak külön "állatfajta", ha tévézésről van szó. Nem érdeklik őket azok a sorozatok, amikben értelmes gondolatok vannak, kreativitás vagy ne adj' isten, normális színészi játék. Meg lehet nézni, mikre vannak rácuppanva- Jersey Shore meg a CSI ki tudja hányadik spin-offja. Az MTV-ben terhes tinédzsereket mutogatnak, aztán szörnyülködnek azon, hogy hány középiskolás lesz még az érettségi előtt szülő, vagy fekszik be abortuszra. omg.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok