Nem nézünk elég sorozatot
2012. október 14. 17:53
Sajnos a legjobb sorozatok az éjszaka közepén vannak,így nem csoda hogy alacsony a nézettség,de erre még nem gondoltak.
2012. október 14. 18:17
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Én szerintem sok sorozatot nézek/néztem. A tehetségkutatókról sem maradok le természetesen. És ha van időm, valóságshowkat is figyelemmel szoktam kísérni. Szerintem nem én vagok ezzel így egyedül. Sorozatok, tehetségkutatók, valóságshowk minden mennyiségben!
2012. október 14. 18:24
vivus00girl,adom a véleményed,az Odaát is péntek 23:45kor van,aznap reggel van aki hatkor,hétkor kel,szerintem senki nem bír fennmaradni...az ilyen hülye X-faktorok helyett adhatnának normális sorozatokat..
2012. október 14. 18:34
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
én sorozatfüggő vagyyok. képes vagyok egyszerre, 23 sorozatot nézni. egyenlőre ez a rekordom. nyár alatt kb 100 sorozattal végeztem, aminek volt,e ljutottam kb a 4. vagy a 3. évadig. #true
2012. október 14. 18:35
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
barbyyy ott a pont
2012. október 14. 18:36
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
de amúgy tv-ben olyan sorozatot nézek, ami akkor megy mikor hazaérek a suliból, 4-5 fele, de 10-nél későbbi sorozatokat már nem, mert másnap 5kor kelek. és ez alatt az időszak alatt, amíg nézek valamit, csak argentín sorozatok mennek kb, meg egy perc és nyersz, barátok közt, és max a mentalista v gyilkos elmék, depends on the channel
)
2012. október 14. 19:46
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Én mondjuk csak egy-két sorozatot nézek ugyhogy.....
2012. október 14. 20:10
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Azért nagyon nem kell meglepődni a csökkenő nézettségeken, mert pl az ebben az évadban indított sorozatok nagy része nem mondható kiemelkedőnek. Hiába reklámozták be az újakat előre, ha egyszer rendre alul teljesítenek. Egy jó ötlet rossz megvalósításához nem lehet tapsikolni, márpedig az idei újoncok nagyrészénél azt érezni, hogy sablonokból összedobálták őket, régi ötleteket új környezetbe helyeztek és voila ... nem működnek. Azon gondolkodni, hogy miért alacsony nézettségű például a Partners felesleges. Le kell elé ülni. Szerintem borzalmasan rossz volt. Zéró hangulat, a színészek közötti összjáték szintén a nullához közelít, de még csak nem is eredeti az ötlet. Pláne nem humoros. De ugyanez elmondható a nagyobbakról is. A revolution ötlete jó, de a világ kidolgozása már korántsem (ahogy az áram elment, az emberek is meghülyültek? A mérnökök elhagyták a hajót? Az elektromosság előtt is voltak már gépek). Az Elementary is nagyon halovány volt, különösen úgy, hogy az alapötletet a Sherlockból lopták, de annak a hangulatát, ötletességét meg sem közelíti. A Last resort például tetszik, de hosszú távon nehezen tudom elképzelni a történetet. A legimpresszívebb újonc számomra az Arrow volt, lehet, hogy tele van klisékkel, de baromi jól meg lett csinálva.
Azért ragaszkodnak a nézettséghez, mert egy-egy sorozat rengeteg pénzébe fáj a futtató csatornának. Ha nagyobb a nézettség, akkor drágábban lehet eladni a reklámidőt. Ha neten nézed, akkor a legtöbb esetben nem nézel meg egy reklámot sem közben, a dvd eladásokból pedig nem jön be annyi pénz, amivel a gyártási költséget fedezni tudják. Pontosabban vagy bejön, vagy nem, de ez elsődlegesen üzlet, amit a pénz irányít, és kockáztatni, na azt nem szoktak.
Idézet
A másik meg az internet, manapság minden elérhető a neten, Amerikában még legálisan is lehet online nézni bármit és ott van persze a iTunes is. Ezek azok az adatok, amiket valahogy bele kéne venniük a csatornának is a számításaikba, meg persze a DVD eladásokat, a külföldi eladásokat (nyilván utóbbi kettő maghatározásához kell, hogy legalább egy évadot megérjen a műsor), abból is jön a pénz, nem értem, hogy miért ragaszkodnak kizárólagosan a nézettségi adatokhoz, amikor például a cancelokról döntenek.
Azért ragaszkodnak a nézettséghez, mert egy-egy sorozat rengeteg pénzébe fáj a futtató csatornának. Ha nagyobb a nézettség, akkor drágábban lehet eladni a reklámidőt. Ha neten nézed, akkor a legtöbb esetben nem nézel meg egy reklámot sem közben, a dvd eladásokból pedig nem jön be annyi pénz, amivel a gyártási költséget fedezni tudják. Pontosabban vagy bejön, vagy nem, de ez elsődlegesen üzlet, amit a pénz irányít, és kockáztatni, na azt nem szoktak.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. október 14. 20:15
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Én csak egy két sorozatot szoktam nézni, de azt is online
2012. október 14. 20:17
Talán valami értelmes műsort kéne kitalálni, nem ilyen agyzsibbasztó sz*rokat
2012. október 14. 20:38
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
talán ha értelmes műsorokat adnának nagyobb lenne a nézettség.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 14. 22:08
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (otyg @ 2012.10.14. 20:10)
Azért nagyon nem kell meglepődni a csökkenő nézettségeken, mert pl az ebben az évadban indított sorozatok nagy része nem mondható kiemelkedőnek. Hiába reklámozták be az újakat előre, ha egyszer rendre alul teljesítenek. Egy jó ötlet rossz megvalósításához nem lehet tapsikolni, márpedig az idei újoncok nagyrészénél azt érezni, hogy sablonokból összedobálták őket, régi ötleteket új környezetbe helyeztek és voila ... nem működnek. Azon gondolkodni, hogy miért alacsony nézettségű például a Partners felesleges. Le kell elé ülni. Szerintem borzalmasan rossz volt. Zéró hangulat, a színészek közötti összjáték szintén a nullához közelít, de még csak nem is eredeti az ötlet. Pláne nem humoros. De ugyanez elmondható a nagyobbakról is. A revolution ötlete jó, de a világ kidolgozása már korántsem (ahogy az áram elment, az emberek is meghülyültek? A mérnökök elhagyták a hajót? Az elektromosság előtt is voltak már gépek). Az Elementary is nagyon halovány volt, különösen úgy, hogy az alapötletet a Sherlockból lopták, de annak a hangulatát, ötletességét meg sem közelíti. A Last resort például tetszik, de hosszú távon nehezen tudom elképzelni a történetet. A legimpresszívebb újonc számomra az Arrow volt, lehet, hogy tele van klisékkel, de baromi jól meg lett csinálva.
És ez rosszabb is lehet még. Elnézvén hogy milyen projekteket szeretnének a következő szezonba és jövőre, ilyen idő tájban... A Partners pedig tényleg nem eredeti, a történet és az intro theme is nyúlás egy 80-as évek beli sorozatból.
Idézet (otyg @ 2012.10.14. 20:10)
Azért ha annyira fontos lenne nekik a reklám, a netre is feltehetnék azokat. Nem is foglalkoznak a netes nézettséggel, valamilyen érthetetlen okból még azt figyelik hogy hány ember néz valamit tévén, pedig már régen nem azt kellene nézni. Fel kellene venni az angolok és svédek rendszerét, a netes és tévés nézettséget összeadni és úgy, együtt kiértékelni. Amúgy pedig amíg nem hajlandóak a netre fókuszálni, a Hulu és a Netflix megoldja a problémájukat és elhalásszák a nézőket az orruk elől. Nem tudom sajnálni őket. Ott a rengeteg pénz az orruk előtt és nem tudják rendesen felhasználni.
2012. október 14. 23:40
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ha jól tudom az Animal Practice-t már elkaszálták,illetve szinte 100%-os,hogy el fogják kaszálni.Én személy szerint a sok reality és valóságshow-t küldeném a levesbe.Egy jó sorozathoz nem érne fel semmiképpen.
Mivel arányag nagy sorozatosnak számítok és az információkat is egy aránylag megbízható helyről szedem,minden kedvenc sorozatról tudom mikor hogy és mit tesznek vele.
Mivel arányag nagy sorozatosnak számítok és az információkat is egy aránylag megbízható helyről szedem,minden kedvenc sorozatról tudom mikor hogy és mit tesznek vele.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.