Starity

Nem nézünk elég sorozatot

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 14. 17:53 #21
- törölt felhasználó -    
Sajnos a legjobb sorozatok az éjszaka közepén vannak,így nem csoda hogy alacsony a nézettség,de erre még nem gondoltak.pardon.gif
2012. október 14. 18:06 #22
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6158
Csatolások: 0
Azonosító: 165850
vivus00girl igazad van
2012. október 14. 18:17 #23
Petra12
Petra12
ღDavidHendersonღ

Státusz~ Henderson Dávid<3 ~
Hozzászólás: 1734
Azonosító: 132641
Én szerintem sok sorozatot nézek/néztem. A tehetségkutatókról sem maradok le természetesen. És ha van időm, valóságshowkat is figyelemmel szoktam kísérni. Szerintem nem én vagok ezzel így egyedül. Sorozatok, tehetségkutatók, valóságshowk minden mennyiségben! smileeee.gif
2012. október 14. 18:24 #24
- törölt felhasználó -    
vivus00girl,adom a véleményed,az Odaát is péntek 23:45kor van,aznap reggel van aki hatkor,hétkor kel,szerintem senki nem bír fennmaradni...az ilyen hülye X-faktorok helyett adhatnának normális sorozatokat..sleep.gif
2012. október 14. 18:27 #25
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Én sok sorozatot nézek, most is legalább ötöt. De sosem TV-ből, mert így nem vagyok időhöz kötve és nézhetem eredeti nyelven, így tanulom az angolt.
2012. október 14. 18:34 #26
CariDeefan
CariDeefan
Hozzászólás: 820
Csatolások: 26
Azonosító: 89015
én sorozatfüggő vagyyok. képes vagyok egyszerre, 23 sorozatot nézni. egyenlőre ez a rekordom. nyár alatt kb 100 sorozattal végeztem, aminek volt,e ljutottam kb a 4. vagy a 3. évadig. #true
2012. október 14. 18:35 #27
kataszeles90
kataszeles90

StátuszElég a tréből? Állj fel a térről. :D
Hozzászólás: 716
Azonosító: 183145
barbyyy ott a pont
2012. október 14. 18:36 #28
CariDeefan
CariDeefan
Hozzászólás: 820
Csatolások: 26
Azonosító: 89015
de amúgy tv-ben olyan sorozatot nézek, ami akkor megy mikor hazaérek a suliból, 4-5 fele, de 10-nél későbbi sorozatokat már nem, mert másnap 5kor kelek. és ez alatt az időszak alatt, amíg nézek valamit, csak argentín sorozatok mennek kb, meg egy perc és nyersz, barátok közt, és max a mentalista v gyilkos elmék, depends on the channel smileeee.gif)
2012. október 14. 18:49 #29
Hera18
Hera18
új tag
Hozzászólás: 95
Azonosító: 166702
Uh hát én rengeteg sorozatot nézek szinte csak azt. smileeee.gif))
2012. október 14. 19:46 #30
Viki Malik
Viki Malik

Státusz;)
Hozzászólás: 545
Azonosító: 179754
Én mondjuk csak egy-két sorozatot nézek ugyhogy.....
2012. október 14. 20:05 #31
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Én többnyire csak hétköznap tv-zek, néha hétvégén is, de ilyenkor csak sorozatokat nézek (hétvégén esetleg filmet is ha van olyan ami érdekel).
2012. október 14. 20:10 #32
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Azért nagyon nem kell meglepődni a csökkenő nézettségeken, mert pl az ebben az évadban indított sorozatok nagy része nem mondható kiemelkedőnek. Hiába reklámozták be az újakat előre, ha egyszer rendre alul teljesítenek. Egy jó ötlet rossz megvalósításához nem lehet tapsikolni, márpedig az idei újoncok nagyrészénél azt érezni, hogy sablonokból összedobálták őket, régi ötleteket új környezetbe helyeztek és voila ... nem működnek. Azon gondolkodni, hogy miért alacsony nézettségű például a Partners felesleges. Le kell elé ülni. Szerintem borzalmasan rossz volt. Zéró hangulat, a színészek közötti összjáték szintén a nullához közelít, de még csak nem is eredeti az ötlet. Pláne nem humoros. De ugyanez elmondható a nagyobbakról is. A revolution ötlete jó, de a világ kidolgozása már korántsem (ahogy az áram elment, az emberek is meghülyültek? A mérnökök elhagyták a hajót? Az elektromosság előtt is voltak már gépek). Az Elementary is nagyon halovány volt, különösen úgy, hogy az alapötletet a Sherlockból lopták, de annak a hangulatát, ötletességét meg sem közelíti. A Last resort például tetszik, de hosszú távon nehezen tudom elképzelni a történetet. A legimpresszívebb újonc számomra az Arrow volt, lehet, hogy tele van klisékkel, de baromi jól meg lett csinálva.

Idézet
A másik meg az internet, manapság minden elérhető a neten, Amerikában még legálisan is lehet online nézni bármit és ott van persze a iTunes is. Ezek azok az adatok, amiket valahogy bele kéne venniük a csatornának is a számításaikba, meg persze a DVD eladásokat, a külföldi eladásokat (nyilván utóbbi kettő maghatározásához kell, hogy legalább egy évadot megérjen a műsor), abból is jön a pénz, nem értem, hogy miért ragaszkodnak kizárólagosan a nézettségi adatokhoz, amikor például a cancelokról döntenek.

Azért ragaszkodnak a nézettséghez, mert egy-egy sorozat rengeteg pénzébe fáj a futtató csatornának. Ha nagyobb a nézettség, akkor drágábban lehet eladni a reklámidőt. Ha neten nézed, akkor a legtöbb esetben nem nézel meg egy reklámot sem közben, a dvd eladásokból pedig nem jön be annyi pénz, amivel a gyártási költséget fedezni tudják. Pontosabban vagy bejön, vagy nem, de ez elsődlegesen üzlet, amit a pénz irányít, és kockáztatni, na azt nem szoktak. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: mse90
2012. október 14. 20:15 #33
Nina Dobrev Fan
Nina Dobrev Fan

StátuszTake my breath away And make it last forever
Hozzászólás: 704
Azonosító: 158625
Én csak egy két sorozatot szoktam nézni, de azt is online smileeee.gif
2012. október 14. 20:17 #34
- törölt felhasználó -    
Talán valami értelmes műsort kéne kitalálni, nem ilyen agyzsibbasztó sz*rokat
2012. október 14. 20:38 #35
babyNatasa
babyNatasa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 107
Csatolások: 1
Azonosító: 180019
talán ha értelmes műsorokat adnának nagyobb lenne a nézettség.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 14. 20:48 #36
Mirjána
Mirjána
fantaszta

StátuszBarátgyűjtők és szavazgatók kíméljenek!!!
Hozzászólás: 1045
Csatolások: 4303
Azonosító: 35778
Én vagy 9 sorozatot követek rendszeresen (igaz nem tévében), bár egyik sem az említettek közül való.
2012. október 14. 21:32 #37
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
Egész nap a tv előtt üljenek az emberek? biggrin.gif Olyat kéne adni, amit néznének is.. Én sorozatfüggő vagyok, de sose tv-zek.
2012. október 14. 22:08 #38
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (otyg @ 2012.10.14. 20:10)
Azért nagyon nem kell meglepődni a csökkenő nézettségeken, mert pl az ebben az évadban indított sorozatok nagy része nem mondható kiemelkedőnek. Hiába reklámozták be az újakat előre, ha egyszer rendre alul teljesítenek. Egy jó ötlet rossz megvalósításához nem lehet tapsikolni, márpedig az idei újoncok nagyrészénél azt érezni, hogy sablonokból összedobálták őket, régi ötleteket új környezetbe helyeztek és voila ... nem működnek. Azon gondolkodni, hogy miért alacsony nézettségű például a Partners felesleges. Le kell elé ülni. Szerintem borzalmasan rossz volt. Zéró hangulat, a színészek közötti összjáték szintén a nullához közelít, de még csak nem is eredeti az ötlet. Pláne nem humoros. De ugyanez elmondható a nagyobbakról is. A revolution ötlete jó, de a világ kidolgozása már korántsem (ahogy az áram elment, az emberek is meghülyültek? A mérnökök elhagyták a hajót? Az elektromosság előtt is voltak már gépek). Az Elementary is nagyon halovány volt, különösen úgy, hogy az alapötletet a Sherlockból lopták, de annak a hangulatát, ötletességét meg sem közelíti. A Last resort például tetszik, de hosszú távon nehezen tudom elképzelni a történetet. A legimpresszívebb újonc számomra az Arrow volt, lehet, hogy tele van klisékkel, de baromi jól meg lett csinálva.

És ez rosszabb is lehet még. Elnézvén hogy milyen projekteket szeretnének a következő szezonba és jövőre, ilyen idő tájban... A Partners pedig tényleg nem eredeti, a történet és az intro theme is nyúlás egy 80-as évek beli sorozatból.

Idézet (otyg @ 2012.10.14. 20:10)
Azért ragaszkodnak a nézettséghez, mert egy-egy sorozat rengeteg pénzébe fáj a futtató csatornának. Ha nagyobb a nézettség, akkor drágábban lehet eladni a reklámidőt. Ha neten nézed, akkor a legtöbb esetben nem nézel meg egy reklámot sem közben, a dvd eladásokból pedig nem jön be annyi pénz, amivel a gyártási költséget fedezni tudják. Pontosabban vagy bejön, vagy nem, de ez elsődlegesen üzlet, amit a pénz irányít, és kockáztatni, na azt nem szoktak.  smileeee.gif

Azért ha annyira fontos lenne nekik a reklám, a netre is feltehetnék azokat. Nem is foglalkoznak a netes nézettséggel, valamilyen érthetetlen okból még azt figyelik hogy hány ember néz valamit tévén, pedig már régen nem azt kellene nézni. Fel kellene venni az angolok és svédek rendszerét, a netes és tévés nézettséget összeadni és úgy, együtt kiértékelni. Amúgy pedig amíg nem hajlandóak a netre fókuszálni, a Hulu és a Netflix megoldja a problémájukat és elhalásszák a nézőket az orruk elől. Nem tudom sajnálni őket. Ott a rengeteg pénz az orruk előtt és nem tudják rendesen felhasználni. pardon.gif Nem csak hogy sablonos témákat dolgoznak fel, a promóción kívül semmi más nincsen rendjén. Kreativitás nem sok van, pénz viszont annál több, logika még annál is kevesebb, ott a megoldás a szemük előtt és nem veszik észre, ránk szabadítják a hülye sorozataikat amiknek gyakran értelme sincs vagy unalmasak és látványhajhász projektek, még én sajnáljam őket .. Nem fogom. pardon.gif Kockáztatnak vagy nem, elég nagy hülyeség amit csinálnak bár nekem oly mindegy mert az amerikai újoncok felhozatalából egyiket sem nézem, az Elementary-t próbáltam be és hajlandó lettem volna elszenvedni a továbbiakban is de mivel csak egy egyszerű sablonos X-Akták szerű krimi lett, feladtam az első rész után mert nem bírtam tovább nézni.
2 felhasználónak tetszik: mse90, Siistra
2012. október 14. 23:40 #39
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Ha jól tudom az Animal Practice-t már elkaszálták,illetve szinte 100%-os,hogy el fogják kaszálni.Én személy szerint a sok reality és valóságshow-t küldeném a levesbe.Egy jó sorozathoz nem érne fel semmiképpen.
Mivel arányag nagy sorozatosnak számítok és az információkat is egy aránylag megbízható helyről szedem,minden kedvenc sorozatról tudom mikor hogy és mit tesznek vele.
2012. október 15. 00:53 #40
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Én személy szerint online nézek sorozatot és filmet is. Sokkal kényelmesebb.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok