Nagyon meglepődtem már akkor amikor mondták, hogy ők ketten fognak párbajozni.
Szerintem az este és úgy alapból is a leggyengébbek, vagy mondhatom úgyis, hogy akik számomra nem valóak az X faktorba, az a P.J.Z. !! Nekik inkább a csillag születikbe kellet volna jelentkezni. Hiszen itt az X faktorba minden héten más stílusban kell énekelni, és ők, pl egy rock dalt, hogy énekelnek el ? Vagy el rappelik?! Ugyanmár..
Nekem Andi már a válogató óta nagy kedvencem, és nem csak azért mert eddig mindig a kedvenc dalaimat énekelte. Hanem ,mert rendkívül tehetséges lány, egy egyedi, erős hangszínnel,hanngal. A színpadon is megállta a helyét.
Mint ember is nagyon szimpatikus volt nekem már az első pillanattól kezdve..! A lényeg, hogy szerintem neki helye lett volna az első 3-ban minimum..
Azt sem értem ,hogy Zolinak miért kellet párbajoznia. Hisz magasan jobb volt sokaknál...!
Azt meg kérlek hagyjátok már abba, hogy meleg, vagy bu*zi!!
Hisz felesége és gyermeke van emberek, könyörgöm, gondolkozzatok már...!!
Na meg én ismerem őt már vagy 2 éve egy karaoke oldalról, és nagyon kedves, roppant szerény, és jószívű ember! Nem az ő hibája, h Andi kiesett..! Nem őt kell hibáztatni!
Egyébként is, ez az egész műsor úgy ahogy van meg van rendezve, az egész a pénzről szól. Kiből lehet a legtöbbet kaszálni!
Tehát sajnos nem a tehetség fontos ennél a műsornál, hanem ,hogy kinek van több pénze...
Ezek után én már nem fogok meglepődni semmin sem..
Amúgy szerintem ebben a szériában Oláh Gergő a legnagyobb felfedezett, a legnagyobb tehetség. Hihetetlen ez a pasi. Annyira jó hangi adottságai vannak, hogy az nem igaz, és táncolni is nagyon tud. Neki szurkolok