Kvaka Andrea búcsúzott az X-Faktortól
2012. október 14. 17:30
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
Hát jah, Adélnak kellett volna kimennie nem neki... amúgy én neki szurkoltam volna!!! :'(
2012. október 14. 17:34
Inkább Fehér Zoltánt rakták volna ki.
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2012. október 14. 17:34
Én teljesen kiakadtam. Már azt sem értettem, hogy miért ő párbajozott. Én szívem szerint a PJZ-t küldtem volna haza. Katasztrófa, amit művelnek. Főleg a 'rapper' srác. Azt sem lehet érteni, hogy mit motyog a mikrofonba.
Nem értem, sokaknak mi a baja Adéllal. Szerintem az egyik legjobb az idei 12-ben, nekem az egyik kedvencem. Bár a fanatikus utálóknak mindegy mit csinál, minden rossz lesz. Antal Timit, Oláh Gergőt, Szabó Dávidot és a Spiritet is imádtam, Zámbó Krisztiánt nem tudom hova tenni, engem valahogy nem fogott meg. A többiekről meg inkább nem is mondok semmit.
Nem értem, sokaknak mi a baja Adéllal. Szerintem az egyik legjobb az idei 12-ben, nekem az egyik kedvencem. Bár a fanatikus utálóknak mindegy mit csinál, minden rossz lesz. Antal Timit, Oláh Gergőt, Szabó Dávidot és a Spiritet is imádtam, Zámbó Krisztiánt nem tudom hova tenni, engem valahogy nem fogott meg. A többiekről meg inkább nem is mondok semmit.
2012. október 14. 17:38
|
|
Bettyke27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 166587 offline
|
Zsécii, Teljesen egyetértek.ugyanez a véleményem mindnekiről..én is a PJZ-t küldtem volna haza..nagyon rosszak voltak..és én sem értem miért Andi kellett párbajozzon?????
....
Antal Timi az én kedvencem, egyszerűen szuper..de a Spirit is szuper volt, meg a Like..Zámbó Krisztiánban nagyot csalódtam..
..Stone is szuperjó volt..
...Szegény Andi..én őt engedtem volna tovább, ha már muszáj lett volna választani...:|
Antal Timi az én kedvencem, egyszerűen szuper..de a Spirit is szuper volt, meg a Like..Zámbó Krisztiánban nagyot csalódtam..
2012. október 14. 17:40
|
|
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline
|
Egyetértek, hogy nem neki kellett volna kiesni... Szerintem a PJZ, Stone, és Krisztián a leggyengébbek (az utóbbinak nagyon kellemes hangja van, de hogy miért rontja el mindig a magas hangokat...?). Csobot Adélt pedig a legkevésbé sem kedvelem, de tegnap még inkább utáltam, mert marha jó volt a produkciója.
2012. október 14. 17:42
Szerintem egyáltalán nem neki kellett volna kiesnie, hanem a kis Csobot Adélkának! :///
2012. október 14. 17:55
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
mindenki azt mondja, hogy adélnak kelletvolna hazamennie... hát akkor miért nem szavaztak jobban.. ha mindenki utálja mégis tovább jut. érdkes -.-" szerintem pedig jó volt. Andi pedig nem tartozott a kedvenceim közé, és tényleg ha ennyire sajnáljátok miért nem szavaztatok többen rá ?
2012. október 14. 17:56
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
örülök hogy kiesett... nem volt helye ebben a műsorban.. persze sorolhatnék még neveket hogy kiknek nem kellett volna eljutnia az élő adásig de nekem ez az álszent csaj borzasztóan unszimpatikus volt.. nem is értem hogy hogy jutott el eleve idáig. nagyon rossz hangja van. ennél még Adélka is ezerszer jobb volt.
2012. október 14. 18:03
Szerintem andi a mezőny eggyik legjobb embere volt! nem értem hogy a francba eshetett ki....egy csomó embert tudtam volna mondani helyette hogy kinek kell hazamennie...jaa a mentorok döntéseében semmi szakmai alap nem volt! az x factor egyre színvonaltalanabb!
2012. október 14. 18:09
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Az idei mezőny nagyon erős és jó, ezért a fináléba tényleg csak az kerülhet, aki a legjobb. Kvaka Andit én nem nagyon szerettem, ebből a szempontból jó, hogy ő esett ki. A többiek közül még egy csomó mindenkit nagyon szeretek, és nem szeretném hogy kiessenek. Viszont van még olyan is, akit utálok. Szóval hajré mindenki, minden bele, mert itt a legerősebb a mezőny! <3
2012. október 14. 18:11
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Petra12 @ 2012.10.14. 18:09)
Az idei mezőny nagyon erős és jó, ezért a fináléba tényleg csak az kerülhet, aki a legjobb. Kvaka Andit én nem nagyon szerettem, ebből a szempontból jó, hogy ő esett ki. A többiek közül még egy csomó mindenkit nagyon szeretek, és nem szeretném hogy kiessenek. Viszont van még olyan is, akit utálok. Szóval hajré mindenki, minden bele, mert itt a legerősebb a mezőny! <3
Szerintem meg pont az idei a legrosszabb évad. Zámbó? Stone? Lass Bea? Ilyenek? Ne röhögtessetek már... ANTAL TIMI!
2012. október 14. 18:11
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem ő volt az egyik kedvencem!!
Nagyon-nagyon szomorú voltam, amikor kiesett, rá egyáltalán enm számítottam..
Törpemókus
2012. október 14. 18:26
|
|
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline
|
Nagyon sajnálom szinte a kedvencem volt esett volna ki az a rohadt értelmetlen pjz vagy mi a rákom...:/ Belladühös..-.-"
Törpemókus
2012. október 14. 18:32
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Hát nem tudom de nekem a ez az év kicsit gyenge tudnám h minek minden évben 3000000 embert megválasztani az év hangjává...
2012. október 14. 19:00
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
hát nem tudok mit mondani.
ezek a mentorok most meg vannak huzatva
ezek a mentorok most meg vannak huzatva
2012. október 14. 19:05
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Én nagyon sajnáltam Andit, szerintem messze nem ő volt a legrosszabb és nem is Fehér Zoli, szerintem mindketten nagyon jók voltak, ezért is nem értettem, tiszta kamu az egész
Ha rajtam múlt volna, én tuti a P.J.Z-t vagy Stone-t küldtem volna haza
Remélem legközelebb ők esnek ki mert nézni is és hallgatni is szörnyű
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.