Kvaka Andrea búcsúzott az X-Faktortól
2012. október 14. 16:18
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Azért azt nem mondanám, hogy az idei széria a leggyengébb, mert ez egyáltalán nem igaz. Legalábbis a tavalyinál erősebb, az biztos. Vannak persze most is gyengébb énekesek, pl. a PJZ, de összességében jó énekesek kerültek be, bár Adélka helyett mást választottam volna be, na de mind1, növeli a nézettséget, hiszen akik oda vannak érte, azért fogják megnézni, akik meg ki nem állhatják, ők pedig azért. Én is sajnálom, hogy Kvaka Andrea esett ki elsőnek, mert ez rohadtul igazságtalan, bár mikor nem volt az?
2012. október 14. 16:21
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Pocsék, egyebet nem tudok mondani az idei X-Faktorról. Ildibildi csak azért jutatta tovább a Fehér Zoltánt mert annó egy évvel ezelőtt ő küldte haza, és nem akart paraszt lenni. Pedig ez engem meg k*rvára nem érdekel, mert ezzel még nagyobb paraszt volt Andival. Úgy se fogja ez a tökfej megnyerni az X-Faktort ezt a mentorasszonyság is jól tudja. Jó hangja van, szerintem is. De rajta kívül az összes versenyzőnek jó hangja van, tisztelet a kivétel. Viszont Kvaka Andiról el tudtam volna hinni hogy megnyeri a versenyt, erre kiverik. Miért mit akarnak? A pídzsézi kéne megnyerje? Azok menjenek inkább a Csillagszületikbe, az is pont olyan tepsi műsor mint az X-Traktor. A top1 meg ifjú Malek Miklós úr, aki szerintem jómaga is tudja, hogy nagy részben ő, és csak is Ő felelős Andi kiesése miatt. Hogy tavaly ő volt a győztes mentor? műsorkészítő dalszövegíró meg producer csodabogárként ő is tudja hogy a győztes mentor kifejezés az égvilágon semmit se jelent. Tavaly nem ő volt a jó mentor, hanem Kocsis Tibor a jó énekes. Egy nagy marhaság a magyar X-Faktor, a színvonal pedig kritikán aluli.
2012. október 14. 16:21
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem neki kellett volna kiesnie,de mégcsak párbajoznia sem kellett volna.
Nekem ez a véleményem a tegnap esti produkciókról:
-P.J.Z.:Nekem egyáltalán nem tetszettek.A dumájuk tényleg jó,de azon kívül semmi értékelhető nincs bennük számomra.
-Kvaka Andrea:Szerintem jó volt.Nekem tetszett.Nagyon jó hangja van,nagyon jól tud rockot és lírát is énekelni.Az egyik legjobb volt az idei mezőnyben.Nem értem,hogy eshetett ki.
-Fehér Zoltán:Számomra semmi extra nincs benne.Jól énekel,de ennyi.Az előadása meg kifejezetten irritál.
-Stone:Szimpatikus,de nekem tegnap nem annyira tetszett.Lehetett volna erőteljesebb.
-Antal Tímea:Imádom.Egy nagyon aranyos és kedves lány,nincs elszállva magától.Fantasztikus hangja van.A lányok közül ő a legjobb az idei mezőnyben.Tegnap este is az egyik legjobb volt.
-Like:A csapatok közül ők a legjobbak.Viszont szerintem tegnap nem voltak olyan jók.Eleve az probléma,hogy Petra sokkal jobb,mint a másik két lány.
-Zámbó Krisztián:Szerintem elég gyenge volt.Alapból maga a dalválasztás sem volt jó.
-Spirit:Pozitív csalódás.Eddig nem igazán tetszettek,de tegnap tényleg jók voltak.
-Oláh Gergő:Egyszerűen imádom.Fantasztikus hangja van,nagyon jól mozog a színpadon,természetes nem játssza meg magát,nincs elszállva magától.Az egyik legjobb az idei mezőnyben.
-Csobot Adél:Jobb volt,mint amit vártam.Jó előadó a csaj,ez el kell ismerni.De nekem továbbra sem szimpatikus.
-Szabó Dávid:Sok nem szeretik.De nekem tetszik.Szerintem nagyon jó hangja van és nem maníros.
-Lass Bea:Az egész nő úgy ahogy van irritál.Röviden ennyi.
A tegnap esti produkciók alapján szerintem Lass Beának és P.J.Z.-nek kellett volna párbajoznia.És Lass Beának kellett volna kiesnie.
Nekem ez a véleményem a tegnap esti produkciókról:
-P.J.Z.:Nekem egyáltalán nem tetszettek.A dumájuk tényleg jó,de azon kívül semmi értékelhető nincs bennük számomra.
-Kvaka Andrea:Szerintem jó volt.Nekem tetszett.Nagyon jó hangja van,nagyon jól tud rockot és lírát is énekelni.Az egyik legjobb volt az idei mezőnyben.Nem értem,hogy eshetett ki.
-Fehér Zoltán:Számomra semmi extra nincs benne.Jól énekel,de ennyi.Az előadása meg kifejezetten irritál.
-Stone:Szimpatikus,de nekem tegnap nem annyira tetszett.Lehetett volna erőteljesebb.
-Antal Tímea:Imádom.Egy nagyon aranyos és kedves lány,nincs elszállva magától.Fantasztikus hangja van.A lányok közül ő a legjobb az idei mezőnyben.Tegnap este is az egyik legjobb volt.
-Like:A csapatok közül ők a legjobbak.Viszont szerintem tegnap nem voltak olyan jók.Eleve az probléma,hogy Petra sokkal jobb,mint a másik két lány.
-Zámbó Krisztián:Szerintem elég gyenge volt.Alapból maga a dalválasztás sem volt jó.
-Spirit:Pozitív csalódás.Eddig nem igazán tetszettek,de tegnap tényleg jók voltak.
-Oláh Gergő:Egyszerűen imádom.Fantasztikus hangja van,nagyon jól mozog a színpadon,természetes nem játssza meg magát,nincs elszállva magától.Az egyik legjobb az idei mezőnyben.
-Csobot Adél:Jobb volt,mint amit vártam.Jó előadó a csaj,ez el kell ismerni.De nekem továbbra sem szimpatikus.
-Szabó Dávid:Sok nem szeretik.De nekem tetszik.Szerintem nagyon jó hangja van és nem maníros.
-Lass Bea:Az egész nő úgy ahogy van irritál.Röviden ennyi.
A tegnap esti produkciók alapján szerintem Lass Beának és P.J.Z.-nek kellett volna párbajoznia.És Lass Beának kellett volna kiesnie.
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2012. október 14. 16:24
|
|
thorne.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 187239 offline
|
Hát én szerettem Andreát, szerintem a hangja nagyon szép, habár volt pár olyan szám ami nem állt jól neki. A párbajt nem láttam, de szerintem a tegnapi adásban még a párbaj előtt Fehér Zoli gyengébb volt nála. A P.J.Z egy szégyen. Csinálják a hangulatot, de sztm ide nem ez kell elsősorban. Az is igaz hogy nem mindenki tudja megcsinálni azt amit a rapper-gyerek, de szerintem ahhoz nem tehetség kel. Csobot Adél tegnap ott volt, a tehetségében sosem kételkedtem, de nem szeretem őt, mert belőle nem természetesen jön ez az egész véleményem szerint. Aranyos lenne, ha nem erőltetné ennyire ezt a stílust. Stone-ról sokszor az a véleményem hogy ki ez az ötvenéves hülye?! De a hangja szerintem nagyon jó. Már csak kicsit jobban kellene élnie a színpadon, és a dal sem tetszett annyira.. A Spirit engem a táborban elragadott, de azután sorban csak rosszak voltak. Nem tudom hogy van e valakinek füle, vagy csak nekem ilyen kifinomult a hallásom, de tegnap is hamiskásak voltak.Oláh Gergő nagyon de nagyon jó volt! Imádom a hangját stílusát tánctudását, mindenét, és nagyon jól énekelte a számát. Szabó Dávid szerintem alul teljesített, jobb szokott lenni. Lass Bea nem tetszett annyira, de ő egy érdekes egyéniség, és a hangja is érdekes. A Like.. nagyon szeretem őket de ez nagyon gáz volt. A szám ennél sokkal jobb, és bíztam benne hogy jobban előadják.. Antal Timi most is nagyon jól énekelt, és a színpadon is jól mutat, tehetséges
És Zámbó Krisztián.. Nem olyan vagyok aki ítélkezik, szóval azt mondom hogy kedvelem őt. Nekem nem az határozza meg hogy Jimmy volt az apja, sokan ezért ellenszenvesnek tartják, de én nem. Nagyon tehetséges ha nem feszült. Hamis, az meglehet, és rengeteget kéne dolgoznia hogy ez eltűnjön, de számomra nagyon szimpatikus, és a hangja is nagyon jó. A válogatás óta nem tudta elnyerni úgy a tetszésemet mint először, az efféle nótákat nagyon jól énekli, szerintem Ildikóval elszúrtak valamit. Remélem bent marad, és nem az alapján fogom megítélni, hogy az apja ki volt..
2012. október 14. 16:29
|
|
Nagy Amira Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 31 Azonosító: 180722 offline
|
Sajnáltam Andit! Nagyon ügyes és tehetséges, nem neki kellett volna kiesnie!
2012. október 14. 16:35
Andi volt az egyik kedvencem. Nagyon sajnáltam, hisz megérdemelte volna hogy továbbjusson. Persze a sok tehetségtelent továbbjuttatják?! Felháborító! Ezek a tehetségkutatók nem is a tehetségekről szólnak, hanem ki hogy néz ki, és mennyire híres.. Nagyot csalódtam ebben az egész "cirkuszban"!
2012. október 14. 16:38
Nem neki kelett volna kiesnie szégyen hogy az a másik bent maradt
2012. október 14. 16:38
|
|
Sophiaa16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 178416 offline
|
Számomra egyértelmű volt, hogy ő menjen haza.. Szerintem nagyon gyenge volt a produkciója, és mást választottam volna.. Azon egyébként meglepődtem, hogy Zolival kellett párbajoznia..én Krisztiánra tippeltem volna.
2012. október 14. 16:43
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
nem neki kellett volna kiesni,szerintem,sokkal jobb volt mint Zoli!
2012. október 14. 16:45
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Zolinak sokkal rosszabb hangja van.
2012. október 14. 16:45
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem nem Andinak kellett volna kiesnie,hanem a Csobot Adélnak!!
2012. október 14. 16:52
|
|
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline
|
ja essen ki csobot adél
De szerintem a döntőben is benne lesz
De szerintem a döntőben is benne lesz
2012. október 14. 17:08
Ez szánalom a köbön, már elnézést!
Andi hangja egyike volt a legjobb, legminőségibb hangoknak, erre képesek ŐT hazaküldeni? Hol itt a...ááá, mindegy. Inkább nem húzom fel magam a birkacsordán, nem éri meg, hogy őszinte legyek...
Andi hangja egyike volt a legjobb, legminőségibb hangoknak, erre képesek ŐT hazaküldeni? Hol itt a...ááá, mindegy. Inkább nem húzom fel magam a birkacsordán, nem éri meg, hogy őszinte legyek...
2012. október 14. 17:13
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Jól tették. Már eleve azt csodáltam, hogy Malek őt vitte magával az élő show-ba. Ezzel nem azt akarom mondani h nem volt jó, de volt jobb is. Igazából azt se értem, Csobot Adél mit keres ott, mert annak a tehetsége egyenlő a 0-val. És hát Zolinak sincs sok hangja, de ő legalább nem énekelt hamisan. Ennyit erről..
2012. október 14. 17:21
Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy neki jó hangja volt. Nagyon kár érte...
Na, meg a dalválasztás sem volt túlságosan jó, legalább is nem illett annyira hozzá.
2012. október 14. 17:26
amikor megláttam először azt se tudtam ki az, de leesett, konkrétan kicicomázták, a hajával is mit műveltek, mintha csak a külső dolgokra tették volna a hangsúlyt, nem pedig egy olyan dalra ami illik is hozzá
ilyenkor gondolom azt hogy elrontják őket, mert az amit ott a színpadon előadott az minden volt csak ő nem, ezért nem volt nekem hiteles, pedig biztos hogy neki még maradnia kellett volna
ilyenkor gondolom azt hogy elrontják őket, mert az amit ott a színpadon előadott az minden volt csak ő nem, ezért nem volt nekem hiteles, pedig biztos hogy neki még maradnia kellett volna
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.