Kvaka Andrea búcsúzott az X-Faktortól
2012. október 14. 15:02
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Én személyem szerint kicsit ki voltam akadva mikor olvastam, és hallottam a hírt, hogy Andi esett ki. Ő volt az egyik olyan versenyző a műsorban akinek ott volt a helye és szerintem még mindig ott a helye a mezőnyben. Kiakadtam mikor kiesett, és sajnálom is.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. október 14. 15:03
Én ezzel a döntéssel nem értek egyet. Andi sokkal-sokkal jobb volt, mint Fehér Zoltán. A mentoroknak elvileg ilyenkor az egész X-Faktorban nyújtott teljesítményt kéne nézniük, és nem a párbajdalt. Nem értem, hogy most mi történhetett. Andrea magasan vitte a prímet - így már nem is fogom nézni az X-Faktort. De, még ha véget is ért számára ez a verseny, én még mindig sok sikert kívánok neki! Hajrá, Andi!
Törpemókus
2012. október 14. 15:05
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Inkább Andinak kellett volna bent maradni.
Törpemókus
2012. október 14. 15:05
|
|
ancsi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2 Azonosító: 186476 offline
|
sztem inkább a buzi gyereknek kellett volna haza menni :(pedig olyan jól énekelt!! nem igaz!!!!
Törpemókus
2012. október 14. 15:06
Mind a kettő sz_rul énekelt egyik sem volt jobb a másiknál és még itt beszélnek drámai párbajról.A legnagyobbat a P.J.Z-ben csalódtam vékkép nem volt jó inkáb nagyon sz_r volt Zámbó Krisztián is csak ott károgott,aki igazán jó volt az est folyamán az Antal Timi volt csodálatosan énekelt ő tényleg megérdemelné a győzelmet.
2012. október 14. 15:27
|
|
savanyúcukorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 182765 offline
|
A mostani X-Faktort nagyon sz*rul rakták össze! Szinte minden mentor azt vitte tovább, aki hamis volt de ahogy ők mondják "olyan jó a megjelenésük" Kit érdekel? Ha egyszer hamis, akkor minek viszik tovább?-.- Zámbó Krisztián volt a leghamisabb tegnap, és ezt a mentorok is észrevették, de természetesen a sok Jimmy rajongó rá szavazott. Nem értem én ezt a versenyt. A Voice-ban legalább van tehetség. Ne értsetek félre, itt sem mindenkit húztam le, csak van pár ilyen személy aki bekerült az élő showba, de nem érdemelte meg...! A mostani X-Faktor egy nagy csalódás a legtöbb néző számára.
ophely88
2012. október 14. 15:32
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
andinak tenyleg jo a hangja.. es szerintem o juthatott volna tovab.. a legjobbak az este szerintem :olah gergo antal timi voltak es a spirit is nagyon tetszett ..mondjuk sok volt a pofara eses... mondjuk zambotol tobbet vartam.. pjz sem volt olyan jo es a like is elegge elrontotta.. mondjuk en lass bean nagyon meglepodtem.. es adelon..(persze ettol meg ugyanolya idegesito XD de most nem csuszott ki a szajan legalabb egy hamis hang.. asszem) szal.. hajrá oláh gergo es spirit!!
2012. október 14. 15:44
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Nem bánom
Nagyon gyenge volt az elején
2012. október 14. 15:46
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Mi volt ez az adás, te jó ég??? Kb. mindenki szörnyű volt, egyedül Oláh Gergő produkciója, ami tetszett, és emlékszem is rá. Kvaka Andi sem volt jó, de nem kellett volna kiesnie. Szerintem szépen énekelte a párbaj dalát, a Guns n' Roses szám nem állt jól neki, de a végére egész jól belejött. Fehér Zoli szerintem rosszabb volt, kettejük közül neki kellett volna hazamennie, de én a tegnapi adásból a Zámbó gyereket küldtem volna haza. Szörnyen hamis volt, de hát ugye hozza a nézettséget, így még maradnia kell...
2012. október 14. 15:46
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
annyira semmi a mostani x faktor... azt a beképzelt Csobot Adél csak azért van benne az élő show-ba, mert az Erdélyiek nyomják rá a szavazatot.. a Krisztián meg, a Jimmy rajongók is ezerrel nyomkodják a szavazatokat, nem is csodálnám, ha ő nyerne... ezek ketten, ott nyivákolnak, és kb. 1 hangot se találtak el.. a PJZ produkciója is nulla volt, egy szót sem lehetett belőle érteni.. a Like meg, szét volt esve az egész...
A mostaniak közül, egyik se egy hűű de nagy, talán Oláh Gergő, aki még ér valamit ott... nem fogom nézni az x faktort, szánalmas ami ott megy...
A mostaniak közül, egyik se egy hűű de nagy, talán Oláh Gergő, aki még ér valamit ott... nem fogom nézni az x faktort, szánalmas ami ott megy...
2012. október 14. 15:48
SugarGirl és mrs.styles93 teljesen egyetértek veletek.Az idei x-faktor nagy semmi.
2012. október 14. 15:56
Szerintem a P.J.Z.-nek kellett volna hazamenni, de őszintén? Nekem egyik versenyző produkciója se tetszett, hiába énekelték egy csomóan a kedvenc dalaimat. Az egyetlen, akinél tátva maradt a szám, az Lass Bea volt. Elképesztően énekelte a GaGa számot. Neki szurkolok nagyon, a többiek nem érdekelnek.
2012. október 14. 15:56
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
én nem bánom hogy ő ment haza
Mert nem volt jó annyira
És nem is volt nekem szimpi már a kezdetektől fogva
De én is úgy gondolom hogy nem neki kellett volna kiesnie .Mert vannak nála sokkal rosszabbak is .pl.Csopot Adél , Stone meg a P.J.Z nem tudom mi a francot keresnek ott
Azért ő nálúk sokkal jobb volt !
Mert nem volt jó annyira
És nem is volt nekem szimpi már a kezdetektől fogva
De én is úgy gondolom hogy nem neki kellett volna kiesnie .Mert vannak nála sokkal rosszabbak is .pl.Csopot Adél , Stone meg a P.J.Z nem tudom mi a francot keresnek ott
Azért ő nálúk sokkal jobb volt !
2012. október 14. 16:05
én sajnáltam, hogy ő ment haza, mert anygon szurkoltam neki!!!!
sajnálom
...ahogy Malek Miklós is mondta, hogy nem számítottakk erre, én is egyetértek vele!!!!! :S kár, pedig nagyon jó hangja volt...akkor mostmár ANTAL TIMI ÉS AOLÁH GERGŐ HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. október 14. 16:06
|
|
berniniciJustMe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 1290 Csatolások: 24 Azonosító: 154346 offline
|
Az én véleményem az idei X-faktorról. Aki nekem tegnap tetszett az Antal Timi, Csobot Adél (hiába ki nem állhatom a csajt, ezt most szépen összerakta), a Spirit és Oláh Gergő volt. Az elmegy kategóriába tartozik Fehér Zoli, Szabó Dávid és akik nem tetszettek az a PJZ, Like, Lass Bea, Zámbó gyerek, Stone. Kvaka Andiról meg annyit, nem neki kellett volna mennie. Habár a tegnap esti produkcióját elszúrta, előtte az összes alkalommal nagyon odatette magát, nem tudom most mi lehetett vele.
2012. október 14. 16:15
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
lehet azért mert túl sok amerikai x-faktort nézek, de szerintem borzalmas volt az egész műsor. kb. 5 volt jó a 12-ből, és ezek lennének a legjobbak? o.O ráadásul Kvaka Andrea még a jobbak közé tartozik.
szerintem a csapatokból kéne az összesnek kiesnie. de most nem akarom részletesen leírni a véleményem mert csak fölidegesítem magam.
szerintem a csapatokból kéne az összesnek kiesnie. de most nem akarom részletesen leírni a véleményem mert csak fölidegesítem magam.
2012. október 14. 16:17
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Én nem őt küldtem volna haza..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.