Kvaka Andrea búcsúzott az X-Faktortól
2012. október 14. 13:56
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Szerintem Zolinak kellett volna kiesnie, számomra már az is érthetetlen, mit keres az élőshowban. Andi nem volt a legjobb, de vannak nála sokkal rosszabbak is, Adél még mindig nem értem mit keres ott [igaz, most annyira nem volt rossz, de még mindig nem értem mit keres ott..], a P.J.Z. baromi gyenge volt, a Like produkcióján pedig inkább átkapcsoltam. Zámbó Krisztián pedig förtelmesen rossz volt. Nekem ebben az évben két favoritom van: Oláh Gergő és Antal Timi. Gergő erőlködés nélkül énekel, könnyedén, van színpadi mozgása és baromi jó hangja van. Timi pedig szerintem az idei évadban a legjobb énekesnő, gyönyörű hangja van, és szimpatikus a személyisége is.
2012. október 14. 13:56
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (hayleyshusband @ 2012.10.14. 13:02)
k*rvára nem neki kellett volna kiesnie.. olyanok vannak, hogy kb a hajam tépem mikor meglátok egy-két arcot..
én a PJZ-t és a Zámbót már a válogatáson nem engedtem volna tovább, ezek meg behozták az élő showba. asd a PJZ-ből egy szót se értettem, a Zámbóra szavak sincsenek, hogy milyen sz*r volt.. ez a Fehér Zoli se volt valami nagy szám..
nekem csak a Csobot Adél van meg, a Lass Bea, és az Antal Timi.. a többinek nem is tudom a nevét.. kár, hogy az Andi esett ki, voltak nála rosszabbak is.
nem tudom, ezt miért nevezik tehetségkutatásnak, mikor csak a protekció, a külső, és a pénz (ki mennyi sms-t küld) számít.
én a PJZ-t és a Zámbót már a válogatáson nem engedtem volna tovább, ezek meg behozták az élő showba. asd a PJZ-ből egy szót se értettem, a Zámbóra szavak sincsenek, hogy milyen sz*r volt.. ez a Fehér Zoli se volt valami nagy szám..
nekem csak a Csobot Adél van meg, a Lass Bea, és az Antal Timi.. a többinek nem is tudom a nevét.. kár, hogy az Andi esett ki, voltak nála rosszabbak is.
nem tudom, ezt miért nevezik tehetségkutatásnak, mikor csak a protekció, a külső, és a pénz (ki mennyi sms-t küld) számít.
teljesen egyetértek veled
2012. október 14. 13:59
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
bettike99 :Teljesen igazad van
Amúgy mindig Malek csapatából esnek ki elsőnek,dejavu
Amúgy mindig Malek csapatából esnek ki elsőnek,dejavu
2012. október 14. 14:02
Kár,mert szerintem nagyon jó hangja volt.De a zsűri inkább a tehetségteleneket tartja bent.
2012. október 14. 14:02
szerintem nem neki kellett volna kiesnie, vannak nála rosszabbak is.. remélem azért még hallunk róla
2012. október 14. 14:18
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
milyen drámai párbajról beszélnek? kicsit sem volt dráami, mindegyik hamis volt többször is és végülis olyan mindegy volt h melyikük esik ki, mert ugyanolyan rosszak voltak x.x igazából én rögtön a fél mezőnyt kiejtettem volna :'D ne is beszéljünk ördög nóráról én őt ejteném ki elsőnek, komolyan évek óta nem találtak jobb műsorvezetőt?!
olyan idegesítő hogy folyton beleliheg a mikrofonba könyörgöm vegyen többször kis levegőt, ne ritkán egy nagyot, vagy mivan egyszer azt is megéljük h elájul a színpadon mert elfelejtett levegőt venni?!
2012. október 14. 14:24
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Nem neki kellett volna kiesni, hanem a P.J.Z.-nek, hiszen ők nem valók oda. Fehér Zoli is eltűnhetne már az élő show-ból, valamint Zámbó Krisztián is. Akin meglepődtem, az Lass Bea...rosszabbra számítottam tőle, erre az egyik legjobb volt. De mégis a legjobbak Csobot Adél és Antal Timi voltak, közülük kell, hogy megnyerje valaki a versenyt.
2012. október 14. 14:36
|
|
kriszteehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.29. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 106500 offline
|
Ez az idei széria talán a leggyengébb az eddigi tehetségkutatók közül... A tegnapi műsor pedig komolyan kész vicc volt. Egyedül Oláh Gergőt, Antal Tímeát és talán Szabó Dávidot tudnám kiemelni a mezőnyből. Csobot Adél kivételesen összekapta magát, bár ismét egy Caro Emerald dalt énekelt, amnek stílusa a legközelebb áll hozzá (valódi színpadi jelenléte ettől függetlenül még mindig nincs...). Szabó Dávid szimplán unalmas, de mivel kell a műsorba valaki, akire a tinilányok nyomkodhatják a szavazatokat, a top 4-ben biztosan benne lesz. Zámbó Krisztián erőlködése egyszerűen nevetséges, már én éreztem magam kellemetlenül helyette. Stone egy szilveszter esti karaoke színvonalát hozta, a Like hangilag szét volt esve, nem találták meg az összhangot, a P.J.Z pedig szimplán gáz volt. Sajnálom Kvaka Andreát, közel sem ő volt tegnap a legrosszabb, de talán jobb is járt így.
2012. október 14. 14:41
én nem bírtam őt, bár a PJZ-t előbb kiejtettem volna. Fehér Zoli meg egész jó. Megértem, hogy őt tartották bent kettejük közül.
2012. október 14. 14:42
nem neki kellett volna :// vannak nála bénábbak is....de itt nem Fehér Zolira gondolok
ő egész jó
2012. október 14. 14:46
|
|
Gaby0014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 471 Csatolások: 53 Azonosító: 182100 offline
|
Hát én nem nagyon bírtam őt,bár szerintem kieshetne a PJZ Csobot Adél Zámbó Krisztián őket nagyon nem bírom.A legjobbak Antal Timi Fehér Zoli és a Like.
2012. október 14. 14:55
Idézet (ciel @ 2012.10.14. 12:40)
Mrs.Lestrange : mért nem csinálsz te, ha ennyire szíveden viseled?
szerintem idén nem olyan erősek a versenyzők, mint tavaly. lehetett volna, csak pont azokat ejtették ki a mentorházban, akik erősebbek voltak (nem is értem miért). ezáltal most van egy olyan mezőny, amiben kettő-három egy picit kiemelkedik, a többi meg felejthető, plusz ott van az a hülyeliba, aki csak Caro Emerald (az eredetit nem tudom ki éneklni) dalokat tud énekelni.
szerintem idén nem olyan erősek a versenyzők, mint tavaly. lehetett volna, csak pont azokat ejtették ki a mentorházban, akik erősebbek voltak (nem is értem miért). ezáltal most van egy olyan mezőny, amiben kettő-három egy picit kiemelkedik, a többi meg felejthető, plusz ott van az a hülyeliba, aki csak Caro Emerald (az eredetit nem tudom ki éneklni) dalokat tud énekelni.
Nem az a lényeg, hogy mit tud, hanem hogy hány ember ül miatta a képernyő előtt. Még régen, jó régen, mikor indult az oldal sokat csináltam, de aztán bele úntam. Amúgy is manapság többeknek kell gomez, bíber és mináj, mint Sam Neill, Anthony Hopkins, vagy akár Jennifer Lopez. És ezek mellé jön még az, hogy nincs sem időm, sem energiám adatlapokat szerkeszteni.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. október 14. 14:57
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Olyan borzasztó hamisak voltak, hogy legszívesebben mindkettőt kiejtettem volna...igaz, a villanyóra-leolvasó csaj első produkciója még nem volt olyan rossz.
Akik még szerintem nagyon gyengék voltak (a többiekhez képest is...), azok a Lájk. Phuh...o.O Na meg Zámbó Krisztián...
Akik még szerintem nagyon gyengék voltak (a többiekhez képest is...), azok a Lájk. Phuh...o.O Na meg Zámbó Krisztián...
2012. október 14. 14:58
Előre is elnézést, ha ezzel megbántok valakit, de annak a BeképzelMajom Csobot Adalenak kellett volna kiesnie-.-
2012. október 14. 14:58
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Számomra ezzel leírta magát a magyar X-faktor.Pedig ebben a mezőnyben van 1-2 jó hangú énekes és Andi is ilyen volt.Talán nem a legjobb de r*hadtul nem elsőnek kellett volna mennie!! Azt ne mondja nekem valaki,hogy tegnap Andi volt a legrosszabb mert ez nem így van! Igen is van neki hangja és sokkal többre vihette volna, ehelyett olyanok vették el tőle a lehetőséget akiknek semmi keresnivalójuk nincs ott.Most komolyan a P.J.Z jobb Andinál? Na ne szívassanak már! Röhej volt az egész nem is értem,hogy mért néztem eddig.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.