szerintem idén nem olyan erősek a versenyzők, mint tavaly. lehetett volna, csak pont azokat ejtették ki a mentorházban, akik erősebbek voltak (nem is értem miért). ezáltal most van egy olyan mezőny, amiben kettő-három egy picit kiemelkedik, a többi meg felejthető, plusz ott van az a hülyeliba, aki csak Caro Emerald (az eredetit nem tudom ki éneklni) dalokat tud énekelni.
Kvaka Andrea búcsúzott az X-Faktortól
2012. október 14. 12:40
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Mrs.Lestrange : mért nem csinálsz te, ha ennyire szíveden viseled?
szerintem idén nem olyan erősek a versenyzők, mint tavaly. lehetett volna, csak pont azokat ejtették ki a mentorházban, akik erősebbek voltak (nem is értem miért). ezáltal most van egy olyan mezőny, amiben kettő-három egy picit kiemelkedik, a többi meg felejthető, plusz ott van az a hülyeliba, aki csak Caro Emerald (az eredetit nem tudom ki éneklni) dalokat tud énekelni.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. október 14. 12:43
|
|
idiots_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 187705 offline
|
sajnálom, h ő esett ki:| én azt a Zolti egy kicsit sem csípem....neki be se kelletett volna jutni az élő showba._.
2012. október 14. 12:45
Én legszívesebben azt a Zámbó Krisztiánt raktam volna ki.. Hamiskás és úgy erőlködik éneklés közbe hogy majd' összesz*rja magát..
Oláh Gergő az egyik legjobb, lazán, jókedvűen énekel nagyon aranyos
A másik Antal Timi, szerintem idén egyértelműen ő a HANG a mezőnyben!
Oláh Gergő az egyik legjobb, lazán, jókedvűen énekel nagyon aranyos
Törpemókus
2012. október 14. 12:49
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Fehérnek kellett volna kiesnie, Andinak mindene megvolt. Hangja, stílusa (jó, én is vele üvöltöttem a sweet child o' mine-t, de ez mellékes) és jó megjelenése. Nem értem miért nem ő jutott tovább. Bunda az egész...
2012. október 14. 12:53
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Ez is tükrözi az X-Faktor színvonalát. A legratyibb évad, amit valaha láttam. Egyedül Antal Timi és Oláh Gergő az, akikre azt lehet mondani, hogy tehetséges. A többi a sírba viszi a mezőnyt. Most meg a kedvencem, Kvaka Andi esett ki, pedig minden porcikájában zene van és egy tündéri nő ráadásul, ami abban nyilvánul meg, hogy embereken segít. A tehetségtelen Zámbó Krisztián pedig bent lovagol a 11-ben. Gratulálok, de tényleg.
2012. október 14. 12:54
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
igazábol én nekem egyik sem szipmi(egyik őárbajozó sem) Adél,és Szabó Dávid a favorit
2012. október 14. 12:56
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
hát pont nem neki kellett volna kiesnie:o az egész műsorban vagy csak 5 embernek van hangja. és abból ő volt egyik. Zámbó Krisztiánnak kellet volna kiesnie( be se kellett volna jutnia). én Stone-t sem bírom annyira. de akkor inkább az a Zoltán esett volna ki mint Andi:/
Törpemókus
2012. október 14. 13:02
k*rvára nem neki kellett volna kiesnie.. olyanok vannak, hogy kb a hajam tépem mikor meglátok egy-két arcot..
én a PJZ-t és a Zámbót már a válogatáson nem engedtem volna tovább, ezek meg behozták az élő showba. asd a PJZ-ből egy szót se értettem, a Zámbóra szavak sincsenek, hogy milyen sz*r volt.. ez a Fehér Zoli se volt valami nagy szám..
nekem csak a Csobot Adél van meg, a Lass Bea, és az Antal Timi.. a többinek nem is tudom a nevét.. kár, hogy az Andi esett ki, voltak nála rosszabbak is.
nem tudom, ezt miért nevezik tehetségkutatásnak, mikor csak a protekció, a külső, és a pénz (ki mennyi sms-t küld) számít.
én a PJZ-t és a Zámbót már a válogatáson nem engedtem volna tovább, ezek meg behozták az élő showba. asd a PJZ-ből egy szót se értettem, a Zámbóra szavak sincsenek, hogy milyen sz*r volt.. ez a Fehér Zoli se volt valami nagy szám..
nekem csak a Csobot Adél van meg, a Lass Bea, és az Antal Timi.. a többinek nem is tudom a nevét.. kár, hogy az Andi esett ki, voltak nála rosszabbak is.
nem tudom, ezt miért nevezik tehetségkutatásnak, mikor csak a protekció, a külső, és a pénz (ki mennyi sms-t küld) számít.
2012. október 14. 13:14
Hát baromira nem az Andit kellett volna kirakni.
Az embereknek nincs fülük??? Nem veszik észre hogy az a Krisztián a rosszak között is a legrosszabb?!
Nekem a Gergő a favorit. Az a gyerek ahogy énekel, az brutális és még a mozgása is jó. Ez igen!
Nekem az Adél a válogatáson tetszett, a táorban és a mentorok házában csalódást okozott és az élő showban eszméletlen jó volt.
Az embereknek nincs fülük??? Nem veszik észre hogy az a Krisztián a rosszak között is a legrosszabb?!
Nekem a Gergő a favorit. Az a gyerek ahogy énekel, az brutális és még a mozgása is jó. Ez igen!
Nekem az Adél a válogatáson tetszett, a táorban és a mentorok házában csalódást okozott és az élő showban eszméletlen jó volt.
2012. október 14. 13:20
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Andrea sem volt a legeslegjobb, de számomra 100x különb volt mint Fehér Zoli. Na meg amíg bent vannak olyanok mint Csobot Adél, P.Y.Z., meg a Like (most gyengék voltak) addig nem szabadott volna kiesnie egy Kvaka Andinak. Éljen Magyarország!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.