Elstartolt a Voice, nyolcan már továbbjutottak
2012. október 15. 15:07
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Szécsi Ikrek jók volt Pleszkán Écska se volt semmi!!!
2012. október 15. 16:35
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Nekem egyáltalán nem tetszett. A Voice mint műsor tetszik, de szerintem olyanok jutottak tovább akiknek semmi hangjuk- kivéve a Fatimát. Talán végig fogom nézni, de nem biztos.
2012. október 15. 16:52
Hát, azért nagy különbség van a Megasztár ~ Bikicsunáj, és X-faktor jelentkezők, meg ennek a műsornak a jelentkezői között. Itt már eleve jobbak indulnak. Annak is nagyon örülök, hogy hozzáértő zsűri van, bár Malek Andrea munkásságáról gyakorlatilag semmit nem tudok. xDDD Ennek ellenére szimpatikus. Mező Misit hallottam már élőben énekelni, nagyon jó, emellett rendes embernek tűnik, Caramel is jól énekel, Somló Tamás meg alap, hogy hozzáértő
2012. október 15. 22:52
Még rosszabb volt mint a Megasz@r (elnézést a kifejezésért).. A TV2 nem tartozik a kedvenc csatornáim közé, mert minden egyes műsora kész másolat!
2012. október 16. 18:08
|
|
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline
|
Kíváncsiságból megnéztem Pénteken és hát..Mit mondjak nem igazán nyerte el a tetszésemet de legalább voltak előválogatók és így már csak a tehetségesebb emberek juthatnak ide.De nem titik Karai Anna(Bubble Babes) a Best ^^
2012. október 16. 19:38
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
tök jó volt!
az a szőke csaj, az tarolt, a Szécsi ikrek: fantasztikusak voltak!!!
az a szőke csaj, az tarolt, a Szécsi ikrek: fantasztikusak voltak!!!
2012. október 16. 20:38
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Hát...nem tudom, nekem az X jobban tetszett. Nem olyan a zsűri sem, a műsor sem...kicsit olyan lapos. Amúgy meg, miért kell már a harmadik énekes műsort elindítani? Ráadásul pont egy idő ben az X faktorral!!! Miért nem indítanak el egy Szombat esti lázt, vagy valamit, vmi táncosat, vagy mondjuk egy színészi tehetségkutatót, ahol elő kell adni egy jelenetet vmiből, és természetesen lehet egyedül indulni, ahol egy (vagy több) szereplőt játszol el, és annak mondod a szövegét vmi filmből vagy darabból, vagy csapatban egy jelenetet előadni vmiből.
2012. október 22. 18:53
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon szeretem ezt a műsort. Sokkal jobb ,mint bármelyik más tehetségkutató.
2012. november 22. 17:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
hát épp hogy fordítva! :1. Szécsi Saci, 2. Szécsi Böbe
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: