Elstartolt a Voice, nyolcan már továbbjutottak
2012. október 14. 12:49
Ezt nem láttam sajnos, majd jövőhéten.. Már csak Mező Misi miatt is..
2012. október 14. 12:53
Valahol azért gyalázatosnak tartom, hogy a Fatima-féléknek tehetségkutatóba kell jelentkezniük, hogy lehetőséget kapjanak, míg mindenféle párbetűs művésznévvel ellátott nemmondommicsodák éjjel-nappal folynak a médiából.
2012. október 14. 12:55
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Szerintem érdekes ez a Voice, mert nem hasonlít a többi tehetség kutatóhoz. A zsűrik is jól vannak összeállítva. De nekem is egy kicsit unalmas volt, mert eléggé húzták az egészet. Például még csak az első válogatás volt, de csak 8 ember jutott tovább, arról nem is beszélve, hogy mennyire kiveséztek minden versenyzőt.
2012. október 14. 12:55
az a Karai Anna volt a legjobb..elkezdődött az adás és tweeteltem, hogy valaki igazán énekelhetne paramore-t.. erre jön ő egy paramore számmal és orgazmusa lett a füleimnek ♥ *hagyjatok, mert még azóta sokkba vagyok*
2012. október 14. 13:04
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem ez egy hülyeség, nem elég h valakinek hangja van, látni kell, hogy sztáralkat-e, milyen a kisugárzása, mozgása, szimpátiája stb...-.- amúgy az ikrek jók voltak
2012. október 14. 13:07
Csak alap zajként ment a tv, de mikor az a lány jött aki Paramoret énekelt azt hittem eldobom az agyam. Rohadt jó hangja van annak a csajszinak és egyedi stílusa. Általában nem nézem az ilyen műsorokat, de miatta talán ráveszem magam, hogy megnézzem, mert ő tényleg nagyon tehetséges.
2012. október 14. 13:09
És amikro már meg vannak a zsűriknek a csapatok akkor mi lesz?
2012. október 14. 13:10
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
Ez alatt az egy adás alatt kapásból több tehetséget láttam, mint az X Faktor alatt...
2012. október 14. 13:10
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Riácskaa0 @ 2012.10.14. 13:08)
Amúgy kik is a zsűri tagok? 
Sokat láthattál belőle ha még azt sem tudod,hogy kik a zsűritagok.
2012. október 14. 13:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Az a poén, hogy ahhoz képest, hogy itt meeeennyire számít a hang, nem volt igazságosabb mint a Lame Faktor. A zsűritagoknak eleve egymást sem kellene látniuk, mert ezzel is befolyásolják egymást, ha valaki megfordul, akkor nyilván a többi is meg fog, olyan nincs, hogy csak egy valaki forduljon. Vannak olyan emberek, akiknek már a hangjukon is hallatszik, hogy vasalt hajú rövid szoknyás cukikák, és vannak, akiknek ugyanígy hallatszik, hogy mondjuk kövérek (a kövér nő, igen). Senki ne mondja nekem, hogy itt csak a hang számít és spontán megy az egész, mert nevetségesnek tartom, hogy pl. a kövér nőt nem juttatták tovább, a sok tucat, unalmas, gyenge sz.rt meg igen. Arról nem is beszélek, hogy több kinézetről szóló megjegyzés hangzott el, mint az X-Faktorban 3 adás alatt. Nem kell ezt erőltetni.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. október 14. 13:22
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.10.14. 13:20)
A zsűritagoknak eleve egymást sem kellene látniuk, mert ezzel is befolyásolják egymást
De mivel ez a műsor egy licenc, az az a külföldi jogokat vették meg, és külföldön is ugyanígy megy, nem változtathatnak rajta. Most nem értem, mi ezzel a probléma. Amerikában és Nagy-Britanniában is ugyanez van.
Ha meg annyira a sztárság számít meg ki kinek az ismerőse, akkor Rúzsa Magdi nővére miért nem jutott be?
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 14. 13:22
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
NE FLOODOLJATOK!
A fórumban a hozzászólásotokat még 30 percig tudjátok szerkeszteni. Szóval ha még van mondanivalótok, azt ne 20 egymás utáni hozzászólásban tegyétek!
A fórumban a hozzászólásotokat még 30 percig tudjátok szerkeszteni. Szóval ha még van mondanivalótok, azt ne 20 egymás utáni hozzászólásban tegyétek!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.