Pénteken este elstartolt a TV2 nagyszabású énekes tehetségkutatója, a Voice. Az első adásban megható és vidám pillanatoknak is szemtanúi lehettek a nézők. Nyolc versenyző örülhetett, a mesterek úgy döntöttek, ők kellenek a show-ba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elstartolt a Voice, nyolcan már továbbjutottak
2012. október 14. 12:03
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem nagyon tetszik a Voice szerintem sokkal jobb mint az X-faktor!!
A Voice-ban Karai Anna meg a Fatima voltak eddig a legjobbak...
A Voice-ban Karai Anna meg a Fatima voltak eddig a legjobbak...
2012. október 14. 12:04
Egyenlőre sokkal színvonalasabbnak látom,mint az X-faktort... 
Nekem semmi bajom nincs a The Voice műsorral egyenlőre,jövő héten is megnézem
Nekem semmi bajom nincs a The Voice műsorral egyenlőre,jövő héten is megnézem
2012. október 14. 12:05
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
nekem nagyon tetszett a The Voice +.+ én Annának, Scinak és Böbének szurkolok !!
2012. október 14. 12:05
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Nekem nagyon tedszet föleg a két iger tesó
2012. október 14. 12:06
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Először is; egy kis észrevétel: A Szécsi ikrek közül elsőként Saci énekelt, és másodjára Böbe. Egyébként néztem az első adást, és tényleg akadtak hihetetlen tehetségek. Pleszkán Écska (Te jó ég micsoda név..), és Szécsi Saci személyes kedvenceim. Karai Annát viszont nem értettem... Én abban a lányban azért nem látok akkora spirituszt... Átlagos hangja van, hiába annyira feltűnő a külseje.. Nem jósolok Neki karriert.
2012. október 14. 12:08
ezerszer többet ér mint a többi "tehetségkutato"
2012. október 14. 12:09
|
|
dzse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 673 Csatolások: 246 Azonosító: 180852 offline
|
Nekem nem tetszik . Én csak azt szeretem az ilyen műsorokban hogy vannak idióták akiken jókat lehet röhögni de mert itt csak meghívással lehet versenyezni ezért nincsenek . Meg ez a zsűri összeállítás sem lett jó sztem . Ezek a TV2 műsorok nem jönnek be
2012. október 14. 12:10
Nagyon gyenge műsor. Már a mentorok választásánál is 4-ből 3 rossz volt és e mellé még jön az egész hangulat. Szerintem nagyon rossz ez a "magyarosított" verzió.
2012. október 14. 12:10
Én láttam de nekem nem annyira tetszik, valahogy az x-faktor jobb vagy nem?
2012. október 14. 12:11
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Sokkal értelmesebb,mint az x-faktor,vagy a Megasztár,mert sajnos a legtöbb embernek igen is számít a kinézet,akárhogy is tagadják,mert már sokszor észrevettem,hogy tényleg csak azért választották be,mert szép volt,nem mert tehetséges.
2012. október 14. 12:15
Ettől a műsortól én többet vártam, számomra annyira unalmas. Igaz Caramel nagyon jó benne, de a másik 3-om, hát nem a legjobb. A továbbjutottakról meg annyit hogy Fatima a legjobb eddig.
2012. október 14. 12:15
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nekem eddig nem igazán jön be.A továbbjutók közül egyik sem egy hú,de nagy kiemelkedő tehetség.Ha majd itt valaki olyan produkciót fog nyújtani,mint az X-faktorban tegnap Antal Timi és Oláh Gergő,majd akkor el fogom ismerni.Nádor Dávidra viszont kíváncsi vagyok,igazából csak miatta nézem.
2012. október 14. 12:23
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
többet vártam a Voicetól... csak Szabó Kimmel Tamás miatt nézem
2012. október 14. 12:25
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Nekem tetszik
Az ikrek nem rosszak és Mohamed Fatima se!
2012. október 14. 12:33
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
először is a címen röhögtem "Elstartolt" nem inkább startolt? sokkal értelmesebb lenne.
ráadásul még a cikk is pontatlan, mert először jött a Saci - aki Somlót választotta, utána meg a Böbe - aki Mező Misit.
Velük kapcsán nem is értettem, hogy a hangjuk alapján, hogy hihették ugyannak a személynek, mikor teljesen különbözik a hangszínűk.
Jó, én nem veszembe, hogy nem tudják kik énekelnek, még is örülök neki, hogy ezzel kábítanak, mert így alapból az átlagnál jobbakat engedik be, és nem énekelnek ilyen idióták, akiknek ha megmondod, hogy ez szar, még nekik áll feljebb. ebből a szempontból jobb.
ráadásul még a cikk is pontatlan, mert először jött a Saci - aki Somlót választotta, utána meg a Böbe - aki Mező Misit.
Velük kapcsán nem is értettem, hogy a hangjuk alapján, hogy hihették ugyannak a személynek, mikor teljesen különbözik a hangszínűk.
Jó, én nem veszembe, hogy nem tudják kik énekelnek, még is örülök neki, hogy ezzel kábítanak, mert így alapból az átlagnál jobbakat engedik be, és nem énekelnek ilyen idióták, akiknek ha megmondod, hogy ez szar, még nekik áll feljebb. ebből a szempontból jobb.
2012. október 14. 12:37
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (dzse @ 2012.10.14. 12:09)
Meg ez a zsűri összeállítás sem lett jó sztem .
Te kiket raktál volna e zsűrinek? Szerintem a zsűri úgy jó, ahogy van. Több fajta zenei stílust képviselnek, éppen ezért jó.
Ha szembeállítanád mondjuk Nagy Ferót és Somló Tamást akkor egyértelmű, hogy melyikük a jobb. Feró közelébe sem mehet Somlónak. Caramell is az egyik legnépszerűbb énekeseink egyike. Malek Andreát is mindenki elismeri a műfajában. Akárcsak Mező Misit, a Magna Cum Laude énekesét. (hátha valaki nem tudná, hogy ki is ő)
Szóval ezzel mi a gond?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: