Közös tetkóval büszkélkedik Miley és Liam Hemsworth
2012. október 14. 15:12
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon jó lett:D.
2012. október 14. 15:17
Nekem teljesen mindegy hogy hány tetkót csinálnak, ÉN nem ezért szeretem őket
ez még sztem ízléses is szóval egy rossz szavam nincs rá
az ő dolguk hogy mennyit akarnak magukra varratni,és am meg kicsit se érdekel hogy mi lesz később, mert éljünk a mának, és jelenleg úgy tűnik hogy nagyon boldogok együtt, ezt bizonyítja a tetoválás felvarrása is, és nem mennék bele hogy mással is bizonyíthatnák meg stb, a lényeg hogy jól elvannak, és az ilyenekkel támasztják ezt alá, meg am nem hinném hogy bármelyiküket is meghatja hogy másoknak ez nem tetszik, nem kell nézegetni és kész
ez még sztem ízléses is szóval egy rossz szavam nincs rá
az ő dolguk hogy mennyit akarnak magukra varratni,és am meg kicsit se érdekel hogy mi lesz később, mert éljünk a mának, és jelenleg úgy tűnik hogy nagyon boldogok együtt, ezt bizonyítja a tetoválás felvarrása is, és nem mennék bele hogy mással is bizonyíthatnák meg stb, a lényeg hogy jól elvannak, és az ilyenekkel támasztják ezt alá, meg am nem hinném hogy bármelyiküket is meghatja hogy másoknak ez nem tetszik, nem kell nézegetni és kész
2012. október 14. 16:03
Idézet (Mrs.Lestrange @ 2012.10.14. 14:06)
És te tudtál róla, hogy egy férfi nem attól férfi, hogy szőrös a hónalja? A kettő sosem függött össze. Ez csupán egy ostoba elterjedt kikötés. Lehet attól valaki férfi, hogy sima hónalja és lehet valaki attól gyerek, hogy szőrös neki. 
Értelek, de az nem tiszta miért undorító valakinek a szőrös hónalj látványa így, hogy férfi.. (Még ha nő lenne...
1 felhasználónak tetszik:
Mrs.Lestrange
2012. október 14. 16:08
engem nem nagyon érdekel ez a közös tetoválás......szerintem nem ettől lesznek tényleg boldogabbak...de azért tegyék azt, ami akarnak
2012. október 14. 16:21
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
aztán milesz ha szakítanak? xd
2012. október 14. 16:44
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, nekem tetszik.Sok boldogságot nekik!
2012. október 14. 16:53
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Directioner fever én is ezen gondolkoztam :'D xD Amúgy jó tetkó, szerintem szép ha ez tetkó valamilyen szöveg. mondjuk én nem pont oda tetováltattam volna, de ő tetkójuk, ők döntik el.
xD
2012. október 14. 17:17
Idézet (fashionbébíí @ 2012.10.14. 16:03)
Értelek, de az nem tiszta miért undorító valakinek a szőrös hónalj látványa így, hogy férfi.. (Még ha nő lenne...
)
Én sem csípem, de igen, az undorító nem ott kezdődik.
Egyébként meg az a divat. Régen ha valaki leborotválta volna, szerintem azonnal keresztre feszítés lett volna a jutalma.
2012. október 14. 17:20
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
itt mindenki am azzal van elfoglalva,hogy milyen liam hónalja?? xd hát jó... amúgy gondoljatok bele a kommentek alapján,,,éppen vacsorázok,de mostmár azt hiszem befejeztem
:*
2012. október 14. 18:30
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Én nem szeretem a tetkokat! De ez nem az én dolgom nekem nem tetszik de ...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.