Ronda szörny lenne a Potter-filmek sztárja
2012. október 15. 06:38
|
Cherieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 155777 offline
|
elkezdtem olvasni: "Daniel Radcliffe megunta, hogy jóképű hősöket alakított..." felteszem magamnak a kérdést: "Hol? valaki mutassa meg hogy ez hol volt valaha jóképű" :"DDDD
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. október 15. 09:24
De hát ő most is az.
Nem kell rajta dolgozni, így tökéletes lesz a szerephez.
2012. október 15. 13:23
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
értem én, hogy ki akar törni a skatulyából, és erre egy ilyen szerep tökéletes. mondjuk azt igazán nem kellett volna írni, hogy jóképű hősöket játszott...
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. október 15. 16:38
Egyes emberek itt undorítóak és gyerekesek,nézzetek már tükörbe úristen
Nem hiszem hogy topmodellt láttok benne.
De a másik embert aki letett valamit az asztalra (végül is csak a leggazdagabb fiatal brit és a leghíresebb filmsorozat főszereplője) azt fikázni kell,pedig csak álmodhattok ilyen pasiról mint Daniel.
(A vicc hogy sokan azok közül,akik ilyen kommentet írtak,azok HP fanok,ezen ledöbbentem.) Néha szégyenlem a korosztályom,de komolyan.
A cikkhez pedig annyit,hogy remélem megkapja a szerepet,mert amit ő alakít az nem lehet rossz.
A cikkhez pedig annyit,hogy remélem megkapja a szerepet,mert amit ő alakít az nem lehet rossz.
2012. október 16. 12:51
Idézet (CarrieJones @ 2012.10.15. 16:38)
Egyes emberek itt undorítóak és gyerekesek,nézzetek már tükörbe úristen
Nem hiszem hogy topmodellt láttok benne.
De a másik embert aki letett valamit az asztalra (végül is csak a leggazdagabb fiatal brit és a leghíresebb filmsorozat főszereplője) azt fikázni kell,pedig csak álmodhattok ilyen pasiról mint Daniel.
(A vicc hogy sokan azok közül,akik ilyen kommentet írtak,azok HP fanok,ezen ledöbbentem.) Néha szégyenlem a korosztályom,de komolyan.
Én is mondhatnám, hogy HP "fan" vagyok, de annak semmi köze ahhoz, hogy minden egyes szereplőt szeretni kell. Mindenkinek megvan a saját véleménye, miért kell ezen fennakadni? Akkor ne olvasd el és nem akadsz ki. És mielőtt mást szidsz, előtte nézz a saját tükrödbe.
És arról, hogy álmodhatnak olyan pasiról, mint Daniel. Ízlések és pofonok, de ugye ezt nem kell elmondani.
2012. október 16. 17:52
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
így is úgy is ronda
xd
2012. október 16. 20:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
szerintem Danről mindig mindenkinek a Potter-filmek fognak az eszébe jutni,csinálhat bármit is...olyan maradandót nem fog még egyet alkotni...
2012. október 27. 17:26
|
|
emír95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 342 Csatolások: 1 Azonosító: 188420 offline
|
hát szerintem igaza van
kissé uncsi ha mindíg hős szerepeket játszik vki Xd szóval azért igaza is van de ha olyan karakter illik hozzá akk sok mindet nem tud csinálni
mrs potterXD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.