Michelle Ryan - Cabaret after party at Cafe de Paris in London (2012-10-09)
2012. november 15. 17:51
|
Koczyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 175046 offline
|
A Cabaret egyszerűen fantasztikus. Én nem vagyok nagy musical fan (a Cabaret eredetijét sem láttam), de erre Michelle miatt elmentem és szenzációs volt. Nekem különösen élmény volt kedvenc színésznőmet színpadon látni, plusz bár régóta rajongok érte, énekelni még sosem hallottam korábban.
Szóval nagyon tetszett, annyira, hogy azóta még kétszer megnéztem.
(De mivel még január 19-ig műsoron van, szerintem még egyszer meg fogom valamikor januárban.)
Egyébként nem tudom, melyik volt nagyobb élmény, a musical maga, vagy az előadások után találkozni Michelle-lel. (Mindhárom alkalommal aláírattam vele a színházjegyemet. Meg persze meg is dicsértem, plusz mondtam neki, hogy nagy rajongója vagyok a 2007-es Bionic Woman óta. Egyébként szerintem tetszett neki, hogy kiöltöztem színházhoz -itt Angliában ez nem szokás-, mert amikor másodszor mentem, már ő köszöntött rám a színház előtt. )
Szóval nagyon tetszett, annyira, hogy azóta még kétszer megnéztem.
Egyébként nem tudom, melyik volt nagyobb élmény, a musical maga, vagy az előadások után találkozni Michelle-lel. (Mindhárom alkalommal aláírattam vele a színházjegyemet. Meg persze meg is dicsértem, plusz mondtam neki, hogy nagy rajongója vagyok a 2007-es Bionic Woman óta. Egyébként szerintem tetszett neki, hogy kiöltöztem színházhoz -itt Angliában ez nem szokás-, mert amikor másodszor mentem, már ő köszöntött rám a színház előtt. )
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: