Klippremier: Lana Del Rey — Ride
2012. október 12. 16:41
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Jó hosszú lett a klip, úgyhogy nem néztem végig, de amennyit láttam belőle, az nagyon tetszik!
Tényleg csodálatos lett a klip, jó munka. A dal még nem tetszik annyira, de hamarosan szerintem azt is meg fogom szeretni.
2012. október 12. 16:47
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ilyesmit képeltem el a számhoz, jó lett a vadnyugatos hangulata, meg tetszik, ahogyan bemutatja ezt az életstílust. A dal pedig az egyik legjobb eddigi Lanától.
Nincs baj, a több mint tíz perces videókkal, ha indokolt a hosszúság, és érdekes tud maradni végig, de szerintem ez kb. 7-8 percben is ugyanaz lett volna. Unalmasnak nem mondanám, mert azért lekötött, főleg a hangulat és a látvány miatt. A történettől a végén azért vártam volna valamit, a fegyverek és a téma miatt többet ki lehetett volna hozni belőle, de attól még Lana legjobb klipje a Born to Die után szerintem.
Nincs baj, a több mint tíz perces videókkal, ha indokolt a hosszúság, és érdekes tud maradni végig, de szerintem ez kb. 7-8 percben is ugyanaz lett volna. Unalmasnak nem mondanám, mert azért lekötött, főleg a hangulat és a látvány miatt. A történettől a végén azért vártam volna valamit, a fegyverek és a téma miatt többet ki lehetett volna hozni belőle, de attól még Lana legjobb klipje a Born to Die után szerintem.
2012. október 12. 17:44
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Ez a nő csodálatos, annyira karakteres, egyedi. Imádom a stilust is, amit képvisel. Nagyszerű lett a klip és a szám is, Lana nagyon szép benne
<3
2012. október 12. 18:11
Az a stílus,amit Ő képvisel nekem nem igazán tetszik.Gyönyörű nő,de sem a hangja,sem ez a dal sem pedig a klip sem nyerte el a tetszésem.
2012. október 12. 19:04
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Egész jó lett,mindig is szerettem Lanát,és ez most sem változott
2012. október 12. 19:13
Hát igen,végre!
Imádom,annyira nehéz lenne leírni,miért,de egyszerűen imádom ezt a nőt ♥♥
2012. október 12. 19:48
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Hát őszintén nem vagyok oda ezért a számért meg Lanaért se nagyon.
2012. október 12. 20:03
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
sokaknak nem tetszik, de nekem nagyon is! imááádom!
2012. október 12. 20:06
Hú, hát én a Born to Die óta szeretem Lana Del Reyt, és ez a száma sem okozott nekem csalódást...
Kell ilyen is a sok Disney sztárocska meg a többiek mellé.
2012. október 12. 21:07
A dal már önmagában véve is gyönyörű, ám a videóval párosítva még jobb. Különösen tetszik a klip elején lévő monológ, nagyon sok mondanivalója van. Az ember nem is gondolná hogy az a gyengéd hangú lány aki az elején beszél ugyanaz, mint aki a Born To Die-t is énekli.
A klip is nagyon tetszik, a látványvilág érdekes, emlékeztet a gyerekkoromra. Az egyetlen dolog amivel nem vagyok kibékülve az a fejdísz - az ősamerikai törzsekben a férfiak tollanként érdemelték ki, és akik egy egész fejdísznyit össze tudtak gyűjteni, azok hatalmas tiszteletnek örvendhettek. Az, hogy Lana egy ilyen darabot egy egyszerű kiegészítőként használ a klipben, eléggé zavar, ugyanakkor megértem miért került bele. Szóval összességében véve nagyon tetszik a klip, de még jobban tetszene ha a fejdísz nem lenne benne.
2012. október 12. 21:21
Nekem nagyon tetszik, így elsőre, de mondjuk ez nem meglepő az összes számát imádom.
És csak gratulálni tudok nagyon jó lett. P:
És csak gratulálni tudok nagyon jó lett. P:
2012. október 12. 22:04
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
jóóó szám jó a videokilpp
2012. október 12. 22:13
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Szerintem béna klip,a szám pedig unalmas,és idegesítő.......nem lett ez jó.....az első 1-2 klipje/száma még mindig jobb.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: