Colton Haynes elhagyja a Teen Wolfot
2012. október 12. 17:50
Nagyon remélem,hogy benne lesz a harmadik évadban,Jackson nem a legjobb karakter,de szerethető és nagyon jó színész.
2012. október 12. 21:14
Remélem, hogy nem igaz, igazán nagyszerű srác Colton, és nagyon jól át tudja adni Jackson szerepét, ő az egyik kedvenc karakterem... (ráadásul ha kitennék a végén még lenne Stydia, amit nem akarok, Stiles+Lydia=nagyon nem!! inkább kerítsenek valami ismeretlen lány Stiles-nak ne őt...)
Amúgy majd meglátjuk, majd ha Jeff modja én elhiszem, addig nem...
Amúgy majd meglátjuk, majd ha Jeff modja én elhiszem, addig nem...
2012. október 13. 00:06
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Én nem is ismerem ezt a Theen Wolfot
2012. október 13. 10:16
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Hát hiányozni fog, hisz a karaktere izgalmakat hozott, még ha nem is volt mindenkinek szimpatikus, de szerintem abba biztosak lehetünk, hogy akkor is megszerettük őt!
2012. október 13. 13:43
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Én nem is ismerem őt....
2012. október 13. 19:20
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
A Teen Wolf napjaink egyik legjobb "misztikus" sorozata. Számomra kellemes csalódás volt, a sok vámpíros hülyeségek után. Colton pedig az egyik legtehetségesebb tagja a stábnak, nagy érvágás lenne a sorozat számára, ha tényleg kiszállna. Arról nem is beszélve, hogy a karaktere most lett csak igazán izgalmas. Remélem nem igazak ezek a hírek, sajnálnám, ha kilépne. :/
2012. október 13. 19:34
Na szép is lenne... Ha igaz nem tudom mit csinálok, ő az egyik kedvencem.
2012. október 15. 09:26
Szerintem az egész sorozat egy lerágott csont. De az a jó benne, hogy már vámpíros és farkasos sorozat is. Mivel a kettő általában együtt jár, remélem befejezik egy időre ezt a témát.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: