Idézet (Boscorelli @ 2012.10.11. 21:16)
Igazából, egészen őszintén szólva ezek az ügyvédes sorozatok, borzasztó gyengék, de szinte mind (néhány kivételtől eltekintve), ezért meg is lep, hogy évről-évre újrapróbálkoznak velük. Főleg a CBS, akik nem rég sültek fel a The Defenders-szel (Jog/Ászok), aminek a nézettsége nem is volt olyan rossz, de maga a színészi játék, és a sorozat alapötlete biztos bukás volt. Második évadba gondolom ezen motivációkból kiindulva bele se fogtak, jól döntöttek, én kb 6 részt bírtam, pedig 18 készült.
Aztán a Shark Törvényszéki ragadozó is CBS "termék" volt, és még nem is lett volna rossz, sőt, az első évad meglehetősen jól sikerült, de a másodikban a sztori elindult a csúszós lejtőn lefelé és gyorsan véget vetettek annak is, mielőtt átcsapott volna szenvedésbe.
Gondolom CBS háza táján a JAG népszerűségére pályáznak, ami kétségtelen, hogy jó volt, de, egyúttal volt egy military jellege, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy nagy siker volt jenkiknél, de már az is nagyon régen volt. Amennyiben most kezdődne nem biztos, hogy eljutna 10 évadig, mert megváltoztak az igények, mások lettek, ahogy szavy is írja, a vámpíros téma nagyobb sláger.
Na meg, hasonló ügyvédes témában olyan filmek készültek, mint, a Philadelphia, Legbelső félelem, Törés, Lincoln Lawyer, Egy becsületbeli ügy, Védd magad, vagy a Ha ölni kell. Amelyek mind-mind három-négy kört vernek ezekre a sorozatokra, minden szempontból, szerintem.
Aztán a Shark Törvényszéki ragadozó is CBS "termék" volt, és még nem is lett volna rossz, sőt, az első évad meglehetősen jól sikerült, de a másodikban a sztori elindult a csúszós lejtőn lefelé és gyorsan véget vetettek annak is, mielőtt átcsapott volna szenvedésbe.
Gondolom CBS háza táján a JAG népszerűségére pályáznak, ami kétségtelen, hogy jó volt, de, egyúttal volt egy military jellege, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy nagy siker volt jenkiknél, de már az is nagyon régen volt. Amennyiben most kezdődne nem biztos, hogy eljutna 10 évadig, mert megváltoztak az igények, mások lettek, ahogy szavy is írja, a vámpíros téma nagyobb sláger.
Na meg, hasonló ügyvédes témában olyan filmek készültek, mint, a Philadelphia, Legbelső félelem, Törés, Lincoln Lawyer, Egy becsületbeli ügy, Védd magad, vagy a Ha ölni kell. Amelyek mind-mind három-négy kört vernek ezekre a sorozatokra, minden szempontból, szerintem.
Tudtommal a Harry's Law volt és a Good Wife a két legismertebb ügyvédes/irodás drama, előbbit elkaszálták mert a fiatalokat nem kötötte le, a Good Wife pedig most is megy. Régen a JAG és társai jó sorozatnak számítottak bár soha nem tartoztak a kedveceim közé. Én láttam a Made in Jersey pilotot és nem volt rossz de hogy őszinte legyek, szerintem hétfői, vasárnapi de keddi idősávban is mehetett volna, oly mindegy, ez egy halva született ötlet, harmat gyenge projektek és mindig a falba akarnám ütni a fejem hogy miért próbálkoznak ezzel minden évben vagy második évben. Egyszerűen emberi ésszel felfoglhatatlan hogy egy olyan nézőcsoportnak mint az amerkai, miért akarnak egy ilyennel a kedvére tenni mikor náluk senki sem tudja jobban megmutatni a tetszésüket. Gyártószalagon készítik a vígjátékaikat, kóházas drámákat és krimi sorozataikat, a nézőket az sem érdekli ha semmi újdonságot nem lát, mert ők ezen nőttek fel, lásd NCSI és CSI, egy ugyanazon sémára épülnek fel az alapsztorik (spin off-ok is) és mégis szeretik nézni. Ha valami gyenge és nem illik a felhozatalba, mire fel a nagy pénzkidobás és a nagy cihő? A színészek pedig nem voltak túl jók, hogy őszinte legyek, de amerikai tévén elment volna az alakításuk, szerintem a sztori jobb lett de nem a legjobb szereplőket válogatták be, valami hiányzott belőle és a főszereplő amerikai akcentusa néhol sántított és azt az amcsik nem szokták szeretni. Mondjuk ez is az ő ökörségük, nem tudom sajnálni őket, válasszanak olyan főszereplőt akinek jobb amcsi akcentusa van, ennyi.

3 felhasználónak tetszik: