A CBS újonca, a Made In Jersey két epizód után halt hősi halált, mivel az ügyvédes dráma elvérzett a pénteki műsorsávban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Máris elkaszálta a CBS egyik új sorozatát
2012. október 11. 14:05
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
mekkora számok és ezek kapnak kaszát...mondjuk Amerikában ez nem csoda
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. október 11. 14:18
Így jártak. Legközelebb közkedveltebb filmet csinálnak.
2012. október 11. 14:41
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Mrs.Lestrange @ 2012.10.11. 14:18)
Így jártak. Legközelebb közkedveltebb filmet csinálnak.
Ja, indítsák el a századik vámpíros vérfarkasos sorozatot, mert azt úgyis nézni fogják. De ha kicsit is belegondolnál a dologba, mielőtt leírod az első eszedbe jutó okos mondatot, rájöhetnél, hogy amíg nem kezdik el vetíteni, senki sem tudhatja, hogy mennyire találja majd érdekesnek a közönség, és akkor még ott van a többi befolyásoló tényező is, mit pl. a többi csatornán azonos időben vetített (régebb óta futó és közkedveltebb) műsorok.
2012. október 11. 14:51
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Hát kicsit furán hangzik ez az egész!!
2012. október 11. 15:42
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Csak ennyi? Hogy lehetnek ennyire gyökerek? Én arra tippeltem hogy az első rész után kasza lesz, nem sokat tévedtem. Néha nem is értem hogy miért erőltetik azt amire nincs igény. Azt én is és Amerikában is mindenki tudja hogy a dramedy-k és ügyvédes/irodás sorozatok nem férnek össze, vagy comedy legyen vagy dráma de együtt a kettő nem okés. Minden második évben eljátszák de mindig így járnak. Így jártak. Nem is értem miért erőltették. Nem igaz hogy nem látják milyen műsoroknak van nézettsége, több tömegcuccot nekik, arra vevők csak (tisztelet a kivételnek). Megnéztem a pilotot, tényleg nem Amerikába való. Ha amcsi lennék, én sem néztem volna.
2012. október 11. 17:32
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
1.1, mikor a Twilightnak 7.6 van IMDB-n? Mennyire lehet ez rossz? Lehet már csak azért is rákeresek, mert ez ledöbbentett
Nézd meg a hozzászólásait
Még ha okosságok lennének
Gazdagodtunk egy újabb, idegesítő trollal
Idézet (szavy @ 2012.10.11. 14:41)
De ha kicsit is belegondolnál a dologba, mielőtt leírod az első eszedbe jutó okos mondatot, rájöhetnél (...)
Nézd meg a hozzászólásait
2012. október 11. 17:53
Nem élt meg 2 epizódnál többet?Gratulálok!Hülyeség volt az egész forgatás,tök fölösleg volt..
Blade Dancer
2012. október 11. 18:12
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
úgy tűnik, az embereket csak a vámpírok tudják lekötni..? :/ (meg ehhez hasonlók)
Blade Dancer
2012. október 11. 19:22
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hát, az azért nem semmi. Mondjuk Amerikában tényleg nincs igény erre, meg ha őszinték akarnánk lenni, nálunk sem. Majd legközelebb kitalálnak valami igazán érdekeset, ami jobban felkelti az emberek érdeklődését. Csinálhatnának netes statisztikákat, meg ilyeneket, hogy megtudják, mit akarnak az amcsik.
Blade Dancer
2012. október 11. 20:24
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.10.11. 17:32)
1.1, mikor a Twilightnak 7.6 van IMDB-n? Mennyire lehet ez rossz? Lehet már csak azért is rákeresek, mert ez ledöbbentett
A két számnak a világon semmi köze egymáshoz. Az 1.1 nézettségre utaló adat (a szövegkörnyezetből ugyan nem derül ki, hogy pontosan melyikre is vonatkozik, bár gondolom a 18-49 korosztályra, mert a reklámok szempontjából ők az érdekesek), míg az imdb-s adat egy szubjektív értékelés, a műsor milyenségéről ad képet, de ez utóbbi a szubjektivitása miatt nem mindig pontos. Pl a Twilight 7.6 pontja nem kifejezetten írja le jól, mire is számítson az ember ha leül megnézni.
(hogy a kettőnek mennyire nincs köze egymáshoz, azt a Fox csatorna egy régebbi sorozata a Firefly jól példázza: az imdb-n 9.2 pontot kapott, máig kultikus sorozat, de a gyatra nézettségi adatok miatt mégis elkaszálták
2012. október 11. 20:31
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (otyg @ 2012.10.11. 20:24)
A két számnak a világon semmi köze egymáshoz. Az 1.1 nézettségre utaló adat (a szövegkörnyezetből ugyan nem derül ki, hogy pontosan melyikre is vonatkozik, bár gondolom a 18-49 korosztályra, mert a reklámok szempontjából ők az érdekesek), míg az imdb-s adat egy szubjektív értékelés, a műsor milyenségéről ad képet, de ez utóbbi a szubjektivitása miatt nem mindig pontos. Pl a Twilight 7.6 pontja nem kifejezetten írja le jól, mire is számítson az ember ha leül megnézni.
(hogy a kettőnek mennyire nincs köze egymáshoz, azt a Fox csatorna egy régebbi sorozata a Firefly jól példázza: az imdb-n 9.2 pontot kapott, máig kultikus sorozat, de a gyatra nézettségi adatok miatt mégis elkaszálták
)
Köszi a tájékoztatást, ezért lepődtem meg annyira
2012. október 11. 20:40
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Hát ez nem tartott sokáig. De ez van, sok kezdő sorozat bukik el ilyen hamar. A pénteki műsorsávban pedig minden gyatrán szerepel. Nem tudom, mire számítottak, az 1,1 tényleg gyenge, de ezek szerint a célcsoporton kívül viszont egész szépen teljesített, ha összvissz 7,7 millióan nézték. Ki érti ezt?
Mondjuk ezek a felsoroltak engem most speciel nem érintenek, idén nem sok sorozatot próbáltam be, és összvissz egyet vettem fel. De az sem fogott meg annyira, úgyhogy nem különösebben izgat, ha kasza lesz.
Mondjuk ezek a felsoroltak engem most speciel nem érintenek, idén nem sok sorozatot próbáltam be, és összvissz egyet vettem fel. De az sem fogott meg annyira, úgyhogy nem különösebben izgat, ha kasza lesz.
Blade Dancer
2012. október 11. 20:55
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Kezdő nézettségnek ez baromira gyenge, de odaát nem minden sorozatot tudnak értékelni az emberek. Hozzátenném nem láttam, szóval lehet hogy tényleg annyira harmatgyenge volt.
Van, hogy egy csatorna nem mer bevállalni egy merészebb produkciót, inkább továbbpasszolja, és van, hogy bevállalják, de nem jön össze. Ez van.
De ott még mindig nagyobb a választék műsor terén, mint nálunk.
Van, hogy egy csatorna nem mer bevállalni egy merészebb produkciót, inkább továbbpasszolja, és van, hogy bevállalják, de nem jön össze. Ez van.
2012. október 11. 21:16
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Igazából, őszintén szólva ezek az ügyvédes sorozatok, borzasztó gyengék, de szinte mind (néhány kivételtől eltekintve), ezért meg is lep, hogy évről-évre újrapróbálkoznak velük. Főleg a CBS, akik nem rég sültek fel a The Defenders-szel (Jog/Ászok), aminek a nézettsége nem is volt olyan rossz, de maga a színészi játék, és a sorozat alapötlete biztos bukás volt. Második évadba gondolom ezen motivációkból kiindulva bele se fogtak, jól döntöttek, én kb 6 részt bírtam, pedig 18 készült.
Aztán a Shark Törvényszéki ragadozó is CBS "termék" volt, és még nem is lett volna rossz, sőt, az első évad meglehetősen jól sikerült, de a másodikban a sztori elindult a csúszós lejtőn lefelé és gyorsan véget vetettek annak is, mielőtt átcsapott volna szenvedésbe.
Gondolom CBS háza táján a JAG népszerűségére pályáznak, ami kétségtelen, hogy jó volt, de, egyúttal volt egy military jellege, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy nagy siker volt jenkiknél, de már az is nagyon régen volt. Amennyiben most kezdődne nem biztos, hogy eljutna 10 évadig, mert megváltoztak az igények, mások lettek, ahogy szavy is írja, a vámpíros téma nagyobb sláger.
Na meg, hasonló ügyvédes témában olyan filmek készültek, mint, a Philadelphia, Legbelső félelem, Törés, Lincoln Lawyer, Egy becsületbeli ügy, Védd magad, vagy a Ha ölni kell. Amelyek mind-mind három-négy kört vernek ezekre a sorozatokra, minden szempontból, szerintem.
Aztán a Shark Törvényszéki ragadozó is CBS "termék" volt, és még nem is lett volna rossz, sőt, az első évad meglehetősen jól sikerült, de a másodikban a sztori elindult a csúszós lejtőn lefelé és gyorsan véget vetettek annak is, mielőtt átcsapott volna szenvedésbe.
Gondolom CBS háza táján a JAG népszerűségére pályáznak, ami kétségtelen, hogy jó volt, de, egyúttal volt egy military jellege, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy nagy siker volt jenkiknél, de már az is nagyon régen volt. Amennyiben most kezdődne nem biztos, hogy eljutna 10 évadig, mert megváltoztak az igények, mások lettek, ahogy szavy is írja, a vámpíros téma nagyobb sláger.
Na meg, hasonló ügyvédes témában olyan filmek készültek, mint, a Philadelphia, Legbelső félelem, Törés, Lincoln Lawyer, Egy becsületbeli ügy, Védd magad, vagy a Ha ölni kell. Amelyek mind-mind három-négy kört vernek ezekre a sorozatokra, minden szempontból, szerintem.
2012. október 11. 21:24
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Viszont nem feltétlen garancia a sikerre, ha természetfeletti sorozatot csinálnak. Tavaly a The secret circle is kaszálás sorsára jutott, és nagy a valószínűsége, hogy a mostani beauty and the beast is a sorsára fog jutni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.