Egy veleszületett szívbillentyű rendellenesség miatt szükségessé váló műtéten esett át a fitneszguru a tegnapi napon. Norbi állapota stabil, jól van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megműtötték Schobert Norbi szívét!
2012. október 11. 13:11
Évike 12 neked hogy esne ha a szíved műtenék?Biztos nem lenne kellemes,te meg azt nézed hogy mosolyognak rajta?Hát kérlek szépen ez szégyen! Jobbulást neki!
2012. október 11. 13:24
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (sissy0803 @ 2012.10.11. 13:11)
Évike 12 neked hogy esne ha a szíved műtenék?Biztos nem lenne kellemes,te meg azt nézed hogy mosolyognak rajta?Hát kérlek szépen ez szégyen! Jobbulást neki! 
Én vagyok a szánalmas mikor a csajnak ha nem lenne a füle körbe röhögné a fejét a képen?
És attól még hogy nem írom le , mint ahogy mindenki fogja hogy jobbulást, attól még érezhetek gondolhatok úgy. Nem kell letámadni, nem tudod mit gondolok, lehetek most bunkó vagy gonosz is, nekem az a véleményem, mert ha te férjed műtenék nem mosolyognál mint a tejbe tök.
2012. október 11. 13:31
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Norbikának jobbulást, Rékucinak meg szóljon valaki, h ne ijesztgessen embereket ezzel az arccal..
2012. október 11. 14:22
Idézet (Évike12 @ 2012.10.11. 13:24)
Én vagyok a szánalmas mikor a csajnak ha nem lenne a füle körbe röhögné a fejét a képen?
És attól még hogy nem írom le , mint ahogy mindenki fogja hogy jobbulást, attól még érezhetek gondolhatok úgy. Nem kell letámadni, nem tudod mit gondolok, lehetek most bunkó vagy gonosz is, nekem az a véleményem, mert ha te férjed műtenék nem mosolyognál mint a tejbe tök.
Látom nem olvastad el a cikket...Ez a fotó már műtét után volt,mikor már az orvos értesítette Rékát,hogy a műtét sikeresen végződött,és hamar felépül...Gondold el hogy örült mikor ezt megtudta hogy nem lett semmi baja a műtét alatt.
2012. október 11. 14:26
|
|
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline
|
Remélem hamar felépül. Jobbulást neki!
2012. október 11. 14:33
Jobbulást neki, minél hamarabb heverje ki a műtétet! Végülis, mit kezdene Magyarország Norbi nélkül?? De most komolyan..
2012. október 11. 14:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Mrs.Lestrange @ 2012.10.11. 13:36)
Ez az! Írjunk minden műtétről egy cikket!
Te mit háborogsz mindenhol? Szinte mindegyik cikk alá azt írod, hogy minek erről írni...
2012. október 11. 14:52
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Jobbuást neki!!!
2012. október 11. 14:53
nagyon nem csípem sem norbit sem rékát de mindenképpen jobbulást kívánok
2012. október 11. 15:10
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (sissy0803 @ 2012.10.11. 14:22)
Látom nem olvastad el a cikket...Ez a fotó már műtét után volt,mikor már az orvos értesítette Rékát,hogy a műtét sikeresen végződött,és hamar felépül...Gondold el hogy örült mikor ezt megtudta hogy nem lett semmi baja a műtét alatt. 
Nem kell felháborodni azért mert lett egy véleményem, nekem is van neked is. És itt a vége.
2012. október 11. 15:36
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Jézusom szegényke de legalább jól sikerült a műtét
Látszik a Réka arcán hogy nagyon aggódik.(erőltetett mosoly xDD)
2012. október 11. 15:38
Igaz, h nem bírom, de jobbulást Norbinak. Ez valóban egy nagyon kemény műtét lehetett.
Rékácska meg csak a kamerának mosolyog. :/ Szánalmas.
Jenny Lawliet! Ő csak azért írja minden cikk alá ezt, mert nem tudja, mekkora meló jól megírni egy cikket! Nem kell etetni a netes trollokat, tudod
Rékácska meg csak a kamerának mosolyog. :/ Szánalmas.
Jenny Lawliet! Ő csak azért írja minden cikk alá ezt, mert nem tudja, mekkora meló jól megírni egy cikket! Nem kell etetni a netes trollokat, tudod
2012. október 11. 15:46
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Öülök hogy jól van:) Jobbulást neki.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: