A színésznő a Game of Thrones új évadjának forgatása után a színpadon is bizonyíthatja tehetségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emilia Clarke Broadway-darabban kapott főszerepet
2012. október 11. 12:41
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. október 11. 13:33
Én szívesen megnézném majd miatta, remélem majd valaki fölveszi!!
2012. október 11. 14:49
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Remélem majd meg tudom nézni!!!
2012. október 11. 18:07
Nem ismerem ezt a csajt, de gratulálok neki! Ez egy hatalmas lehetőség!
2012. október 11. 18:13
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Mrs.Lestrange @ 2012.10.11. 13:35)
Megint nagyot zuhan egy színvonal...
És mégis melyik színvonal,ha szabad tudnom?
2012. október 11. 19:07
Úgy örülök, hogy ennyire felfelé ível a karrierje mostanában, ráadásul Holly Golightly-t fogja alakítani
Mivel ez a filmtörténet egyik leghíresebb szerepe, gondolom majd elkerülhetetlen lesz, hogy néhányan fanyalognak, hogy miért őt választották. De azt hiszem akármelyik színésznő kapta volna a szerepet akkor is ugyanez lenne a helyzet. Audrey Hepburn-t nyilván nem lehet pótolni. Szerintem illik ez a szerep Emiliához, a személyiségéhez, és nem csak elfogultságból mondom
2012. október 11. 19:17
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Még nem láttam a színésznőt egy filmben sem, de ez hatalmas lehetőség neki, szóval szurkolok
2012. október 11. 22:13
Gratulálok neki,még nem láttam eddig egy filmben sem de biztos nem lehet rossz ha ilyen szerepet kapott.
2012. október 11. 23:54
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Gratulalok neki bar nem nagyon ismerem ezt a csajt de tenyleg gart nem mindenki jut ilyen lehetoseghez!!
2012. október 12. 10:34
Idézet (Mrs.Lestrange @ 2012.10.11. 13:35)
Megint nagyot zuhan egy színvonal...
Ott és mindenhol máshol. Ez a mai világ gyümölcse. A tehetségeket lenézik a tehetségteleneket pedig ajnározzák.
2012. október 12. 13:39
Idézet (Platina @ 2012.10.12. 10:34)
Ott és mindenhol máshol. Ez a mai világ gyümölcse. A tehetségeket lenézik a tehetségteleneket pedig ajnározzák. 
Van igazság abban, amit mondasz, de Emilia esetében nem beszélhetünk egy agyonhype-olt antitálentumról. A legtöbb, magát színésznőnek nevező csitri összeteheti a két szőrös mancsát, hogy legalább annyi tehetsége legyen, mint neki
A cikkhez hozzászólva, Emilia most benne van a tutiban, jó értelemben. Viszont ahogy ***aiden*** írta előttem, sokan fogják támadni, mert Audrey és Holly karaktere összeolvadt, a közönség szemében egy és ugyanaz, és nem szeretik az effajta "változást". Ettől függetlenül szerintem helyt fog állni - szóval hajrá!
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. október 12. 13:58
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem tudom ki ez a nő,de azért Grat...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.