Csúcson a Gangnam Style
2012. október 12. 21:54
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ez egy rakás sz*rt nem ér!És ezt hívják zenének?!!Gratulálok a színvonalhoz hogy minden 2.ember ezt a hányingert hallgassa!!!Ezen már csak tényleg sírni lehet!!!!Hogy manapság már csak ezeket a sz*r zenéket lehet eladni és az igazi zenészekkel nem is foglalkoznak akik igazi hangszeren játszanak és arra írják a dalaikat és nem géppel egyszerűsítik meg a dolgukat!!!Gratulálok!!!!!!
2012. október 13. 10:43
imádom ezt a zenét
szerintem megérdemli h ennyien szeretik hiszen egy koreai dal amit nem sokan értenek meg
szerintem megérdemli h ennyien szeretik hiszen egy koreai dal amit nem sokan értenek meg
2012. október 13. 11:33
én nekem nem jön be
imádom a k-popot de az a szám.....:$ na mind
vicces meg minden de nem az én műfajom...:@
2012. október 13. 13:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én is onnan ismertem meg, hogy a párom teljesen odavan érte, bár nem értem, hogy miért.
Oké, a klipje poénnak elmegy, egyszer, kétszer még lehet is rajta röhögni, de valóban a ritka szemetek egyike. Felfogni nem tudom, hogy aki rockot és metált hallgat, annak, hogy tetszhet ez a szemétdomb.
2012. október 13. 14:58
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Én még nem hallottam. Nem is tervezem. Mindenki mondja nekem, hogy milyen jó, de azt a két sort megítélve, amit ismerek, meg azt a táncot látva nem akarom tudni.
2012. október 13. 15:00
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Nem csoda, hogy ilyen sikeres. Még ha zenének nem is nagyon lehet nevezni, legalább mutatott valami újat, vicceset, élvezeteset. Ehhez fogható egyedi szám nem sok van a világon. Talán nem "minőségi", de mégis jobb, mint mikor egy nagyon tehetséges előadó csinál egy unalmas dalt.
2012. október 14. 12:38
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Fülbemászó dal meg minden de a vidó klipp az egy nagy szar.
2012. október 14. 12:49
Idézet (manócska98 @ 2012.10.14. 12:38)
Fülbemászó dal meg minden de a vidó klipp az egy nagy szar.
Nagyon szeretem, vicces es szinte egesz nap ezt dudolom magamban!
Bar nem csoda, mert szinte az egesz osztalyunk ezt enekli!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: