Csúcson a Gangnam Style
2012. október 11. 14:34
|
|
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline
|
Nagyon klassz szám én is bírom, pedig csak annyit értek belőle hogy gamgam style meg hogy sexy lady xd
2012. október 11. 15:31
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Nekem tetszik :DDDDD mindig ezzel hülyékedünk az osztályba: OOOOOOOOOPPPA.... GANGNAM STYLE!;D
2012. október 11. 15:37
nálam nem aratott sikert, és amiben a csaj is énekel kész káosz
nem az én világom, kb olyan szintűnek tartom mint a fluor meg stb imádatot, ami nem a komolyságot célozza meg
általában vevő vagyok a hülyeségre, de ez nagyon távol áll tőlem
az egyik csaj ugyan ezt táncolta el, szakadtam a röhögésben, egy élmény marad, de nem lettem gagnam style rajongó...bár kitudja, ezek a dolgok csak úgy behálózzák az embert
nem az én világom, kb olyan szintűnek tartom mint a fluor meg stb imádatot, ami nem a komolyságot célozza meg
általában vevő vagyok a hülyeségre, de ez nagyon távol áll tőlem
az egyik csaj ugyan ezt táncolta el, szakadtam a röhögésben, egy élmény marad, de nem lettem gagnam style rajongó...bár kitudja, ezek a dolgok csak úgy behálózzák az embert
2012. október 11. 15:40
|
|
biitRoxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 171046 offline
|
nagyon szeretem ezt a zenéét*-**-* gangnam style foreveer*-*♥ az egyik táncunkba is benne van ..
:D oppa gangnam style ... (lovaglás cowboy *-*) heey sexy lady-s (lovaglás cowboy) *-*
kedvenc gif--->http://e621.net/data/25/d6/25d672b6811a36959a3f33c0552a74e4.swf ..
*-*♥ xdxd
kedvenc gif--->http://e621.net/data/25/d6/25d672b6811a36959a3f33c0552a74e4.swf ..
2012. október 11. 15:48
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ez a Gangnam style annyira jó lett!*o* Én imádom és rajtam kívül sokan vannak még de aki nem szereti azt legalább lehet vele idegesíteni ;D♥
2012. október 11. 16:14
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Imádom, ezt a zenebonát!
2012. október 11. 16:47
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Szörnyű, hogy milyen divat zene lett. Egyszerűen nem tudom elviselni azt, hogy vannak olyan emberek akik csak PSY miatt hallgatják a k-pop-ot. Furcsa mostanság, már az is hallgatja az ázsiai zenét akik eddig soha nem voltak hajlandóak ezt hallgatni. Hiába jó fej az ember, hiába egy állat akkor is van nála tehetséges ázsiai esetleg dél-koreai énekes is. Azokról bárki hallott is, esetleg Boa-ról? Nem! Imádom a számot, de mióta divat szám lett azóta már nem tudom meghallgatni pedig már lassan 9 éve hallgatom ezt a stílust. Szörnyű. Mindemellett halottatok tőle más számot a Gangnam Style-on kívül? Szerintem nem..
1 felhasználónak tetszik:
PetSal
2012. október 11. 16:57
Nem véletlen, hogy csak ez az egy száma lett híres... egy tehetségtelen alacsony senki aki örülhet, 'belovagolta' a világot, bár pár év múlva már senki nem fog emlékezni rá. Gondolom akik írták, hogy milyen jó szám nem néztek utána, hogy mit énekel koreaiul... kb. annyit, hogy "I'm a big guy" - gondolom meg kellet fizetni a dalszövegíróját... hamarosan jön egy új őrület és akkor ő is bekerül a süllyesztőbe.
Cary
2012. október 11. 17:13
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
ez olyan,mint a Party Rock Anthem,vagy a Nossa. Mindenki ismeri,mindenki táncolja. Divat zene. Először nekem nem tetszett a dal,fura volt,hogy egy koreai férfi valamit nyom fura stílusban...aztán meghallgattam még párszor,és elnyerte a tetszésemet (; szerintem jól lehet rá bulizni,ráadásul a lovaglós tánc nagyon jellegzetes,eredeti,így ha valaki elkezdi ezt táncol,szinte mindenki tudja,melyik dalról van szó. Nekem bejön (: az előadóval nincs bajom,kicsit fura volt elsőre,de mára megszoktam
gólyabálon is el fogjuk ezt táncolni
D
2012. október 11. 17:28
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Idézet (PetSal @ 2012.10.11. 16:57)
Nem véletlen, hogy csak ez az egy száma lett híres... egy tehetségtelen alacsony senki aki örülhet, 'belovagolta' a világot, bár pár év múlva már senki nem fog emlékezni rá. Gondolom akik írták, hogy milyen jó szám nem néztek utána, hogy mit énekel koreaiul... kb. annyit, hogy "I'm a big guy" - gondolom meg kellet fizetni a dalszövegíróját... hamarosan jön egy új őrület és akkor ő is bekerül a süllyesztőbe.
Az énekes egy évtizede ismert. Habár eddig még csak Ázsiában volt közismert. Nem rég jött vissza a katonaságból is szóval.
2012. október 11. 17:38
Tényleg nagyon jó! Amikor elöszőr meghallgattam azt mondtam a zenére, hogy elmegy viszont a videon szakadtam, majd még párszor meghallgattam és nekm nagyon bejött a szám. XD
2012. október 11. 17:41
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nem szeretem ezt a "zenét". kibírhatatlan -.-
2012. október 11. 17:41
Kiráz a hideg ettől a ricsajtól amit egyesek zenének titulálnak. Ennek a férfinek körülbelül annyi hangja van mint egy macskának amikor éppen a farkát tépik. Szörnyű,hogy a velem egykórúak ezt nevezik zenének. Géppel megcsinált, semmi mondanivalót nem takaró valami, mert, hogy ez nem egy dal az is egészen biztos. Az a "tánc" is valami katasztrófa. Azért szeretik ennyien, mert azt hiszik az igénytelen tucat "zenék" az úgy mond "menők"...Hányingerem van ettől az egész stílustól is, de ez a dal a legalja mindennek ami a zenével kapcsolatos.Persze elfogadom, hogy valaki szereti szóval nem kérem a letolást, de akkor sem fogom megérteni mit lehet zabálni EZEN...
PetSal
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.