Csúcson a Gangnam Style
2012. október 10. 21:13
Ja és még annyit, hogy nem tudom hány változata van, mert láttam már amikor egy cickányhangú ribivel nyekergett, amikor magában erőlködött, most pedig ezt a rajzos megoldást.... Nem elég egyszer végigszenvedni???
2012. október 10. 21:14
xDirectioner, úgy jött neki, hogy megemlítik ezt a kis selyemrambót is a cikkben...
Szánalom az egész....-.-
Szánalom az egész....-.-
2012. október 10. 21:23
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
voltak idők amikor még Michael Jackson volt a csúcson.... dehát..romlik az ízlés
2012. október 10. 21:31
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Amikor elöször néztem nagyon tetszett azután már ahova mentem mindenhol ezt csinálták még a tanáraim is...kezdett egy kicsit unalmas lenni...Most meg már annyira rohadtul unom,hogy el sem tudom mondani mennyire gyűlölöm...-,-"
2012. október 10. 21:35
|
|
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline
|
Emberek??? mi tetszik ebben nektek tiszta monoton!! ha nem lenne a klipp akkor nem is lenne jó ez semmire...és ez tetszik ??hogy a facebbokon ezt posztolgatja mindenki.. grat..iq az egekben -.-"
2012. október 10. 21:40
Ez a zene szokott menni a suli rádióba.Én szerintem unalmas.Párszor meghallgattam de már nem tudnám.
2012. október 10. 21:49
IMÁDOM!!*_____* és most még totál visszafogtam magam egyszerűen rohadtjó ez a szám:D :$
2012. október 10. 22:11
_ToTo_
Nekem is ez volt az első gondolatom, mikor először láttam a klipet
Nekem is ez volt az első gondolatom, mikor először láttam a klipet
2012. október 10. 22:16
Először poén volt, meg mondogattuk, hogy mekkora hülyeség, de azért vicces meg minden, oké.. De hogy már hetek óta mindenhol ezt hallom
Még jobban idegesít basszus!
2012. október 10. 22:17
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
nem szeretem ezt a számot, és tényleg az a baj vele, hogy fülbemászó nem tudod kiverni a fejedből, a dalszöveget nem is tudod csak motyogod mikor hallod, de kb mindenki ismeri és tényleg durva, mindenhol ez megy
2012. október 10. 22:23
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Azt utálom az egészben, hogy az emberek mindig találnak maguknak valami aktuális hóbortot, és addig nyüstölik hogy már hánynom kell tőle
Az elején, még nyáron amikor megjelent tökre szerettem a Gangnam Style-t, de most már kb. ott tartok hogy mindent csak ezt ne... a könyökömön jön ki
Tönkretették a számnak az eredetiségét
De azért kíváncsi vagyok a novemberi szerzeményre is
De azért kíváncsi vagyok a novemberi szerzeményre is
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: