Thalía három év kihagyás után újabb lemezt készített. Az album első dala a Manías nevet kapta, és már letölthető nálunk is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía visszatért
2012. október 10. 16:05
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
De jó, ez egy nagyon jó hír, ennek most nagyon örülök, mert nagyon szeretem Thalía-t!!
Nagyon várom már !!!
Nagyon várom már !!!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. október 10. 16:19
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Imádom Thalíát és a hangját is!
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. október 10. 16:24
Ahha. És ő kicsoda? Ahhoz képest, hogy csak 3 évre lépett még sosem hallottam róla. Nem lehet valami nagy tehetség...
2012. október 10. 16:44
Idézet (Mrs.Lestrange @ 2012.10.10. 16:24)
Ahha. És ő kicsoda? Ahhoz képest, hogy csak 3 évre lépett még sosem hallottam róla. Nem lehet valami nagy tehetség...
te nem hallottál még a Rosalindáról és a Marimarról?
2012. október 10. 17:45
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Na épp ez a baj, hogy ti is csak a szappan operák miatt ismeritek pedig sokkal többet letett az asztalra mint egyes opo sztárnak titulált homár ember. Az meg hogy TE nem hallottál róla nem jelenti azt hogy nem lehet nagy tehetség. SŐT!!! Igen is nagy tehetség. Csak anny a történet kedves barátom, hogy nem csinál maga körül nagy felhajtást és becsülendő. Legalábbis szerintem. Arról nem is beszélve, hogy 30 ÉVE BENNE VAN AZ IPARBAN!!! Szóval igen csak lehetett volna róla hallani.
2012. október 10. 19:23
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Imádom! Egyik legjobb színésznő-énekesnő!
Kiskorom óta imádom!!
2012. október 10. 19:44
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Wow.
Meglátszik, hogy le vagyok maradva, mióta El Mexicano nem tagja az oldalnak, ez bizony így van...
De most úgy örülök!! Végre! Nagyon kíváncsi vagyok az új korongra! Biztosan meg fogom venni a CD-t és a DVD-t is. Jaj, bár csak a kezemben tarthatnám már...
Remélem itthon is kiadják majd, ha másért nem, legalább az ismertebb nevek miatt, akik szintén közreműködtek az albumon... Bár ha jobban belegondolok: ha külföldről olcsóbb lesz megrendelni, akkor onnan szerzem be inkább... Remélem lesz CD+DVD kombó kiadvány is, az lenne a legideálisabb nekem.
Mrs. Lestrange: Attól, hogy nem hallottál valakiről, még lehet tehetséges. Sőt... Manapság már inkább garancia egy "ismeretlen név", mint azok az agyonsztárolt emberkék, akik a csapból is folynak. Thalía egy nagyon tehetséges énekesnő, aki valóban már nagyjából 30 éve a zenei pályán van. A legtöbben sajnos általánosítanak vele kapcsolatban, mert munkássága során szerepelt néhány telenovellában. Pedig ő eredetileg énekesnő, mindig is az volt.
De most úgy örülök!! Végre! Nagyon kíváncsi vagyok az új korongra! Biztosan meg fogom venni a CD-t és a DVD-t is. Jaj, bár csak a kezemben tarthatnám már...
Remélem itthon is kiadják majd, ha másért nem, legalább az ismertebb nevek miatt, akik szintén közreműködtek az albumon... Bár ha jobban belegondolok: ha külföldről olcsóbb lesz megrendelni, akkor onnan szerzem be inkább... Remélem lesz CD+DVD kombó kiadvány is, az lenne a legideálisabb nekem.
Mrs. Lestrange: Attól, hogy nem hallottál valakiről, még lehet tehetséges. Sőt... Manapság már inkább garancia egy "ismeretlen név", mint azok az agyonsztárolt emberkék, akik a csapból is folynak. Thalía egy nagyon tehetséges énekesnő, aki valóban már nagyjából 30 éve a zenei pályán van. A legtöbben sajnos általánosítanak vele kapcsolatban, mert munkássága során szerepelt néhány telenovellában. Pedig ő eredetileg énekesnő, mindig is az volt.
2012. október 10. 19:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Biztos,hogy jó lesz...
2012. október 11. 14:26
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
hát igen biztos h jóóóó lesz!!
2012. október 11. 15:28
Nagyon tettszik az új Thalia dal..már várom az új albumát..végre visszatér az énekesnőm.
2012. október 13. 21:07
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Imádom Thalía-t, olyan jó hangja van!!
én a sorozatainak köszönhetően ismerem, de szerintem ez nem számít.
biztos jó lesz:D
2012. október 18. 22:46
Ritkán járok erre, nem szoktam hozzászólni, de ez a cikk tele van hibával.
1. Az első mondatnak semmi értelme. Talán így kellett volna: "Mint az albumon igen sok dalt, a Maníast Thalía az édesanyjának dedikáltA, hisz elvesztését MIND a mai napig nem tudta feldolgozni."
2. "Épp ezért kapta az új album AZ Habítame Siempre címet."
3. "Előreláthatóan" egy szó.
4. "Továbba" helyett "Továbbá".
5. "vérpezsdétő" helyett "vérpezsdítő".
6. "hallhatok" helyett "hallhatók", nagyon nem ugyanaz, hogy hallhatok vagy hallhatók!!!
7. "egy exklúzív" helyett "exkluzív".
Csak ennyi. Nem értem, hogy ezen az oldalon milyen szerkesztők dolgoznak... gyanítom, hogy el sem olvasta, aki ezt a cikket írta/szerkesztette...
1. Az első mondatnak semmi értelme. Talán így kellett volna: "Mint az albumon igen sok dalt, a Maníast Thalía az édesanyjának dedikáltA, hisz elvesztését MIND a mai napig nem tudta feldolgozni."
2. "Épp ezért kapta az új album AZ Habítame Siempre címet."
3. "Előreláthatóan" egy szó.
4. "Továbba" helyett "Továbbá".
5. "vérpezsdétő" helyett "vérpezsdítő".
6. "hallhatok" helyett "hallhatók", nagyon nem ugyanaz, hogy hallhatok vagy hallhatók!!!
7. "egy exklúzív" helyett "exkluzív".
Csak ennyi. Nem értem, hogy ezen az oldalon milyen szerkesztők dolgoznak... gyanítom, hogy el sem olvasta, aki ezt a cikket írta/szerkesztette...
2012. november 19. 13:27
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Az új album ITT MEGHALLGATHATÓ.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.