Csobot Adél: nem a külső számít
2012. október 11. 12:40
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
A csaj csak szimpla reklám kampány semmi több. Le is van írva a cikkben is hogy csak azért került be az élő show-ba mert kell valaki akiről sokat tudnak beszélni. Tehetsége másodrangú és semmi különleges nincs benne. A legelső adásban volt aranyos de csak a dal erejéig amíg nem szólalt meg. Az élő adásban akkorákat fog bukni mint annak a rendje. Bár úgyis megbundázzák hogy maradhasson mert ki van ez találva. ITT EGYÁLTALÁN NEM A NÉZŐK DÖNTENEK ELVÉGRE SENKI SE ELLENŐRZI HOGY KIRE MENNYI SZAVAZAT JÖTT BE!!!
2012. október 11. 12:41
"nem féltékenységből mondom az akartam még írni xD
2012. október 11. 13:44
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Szerintem nagyon helyes lány. És nem idegesítő. Aranyos a személyisége és a hangja se rossz. És aki a XXI . Században be mer menni az elő showba egy cselsztonnal, az elég merész. És szerintem nagyon ügyes. És az egy dolog, hogy nem szeretitek, de legalább emberhez mèltó kritikát írnátok, ami nincs tele káromkodásssal.... Elègge szánalmas ok vagytok...:/
2012. október 11. 14:47
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
És Csobot Adél mióta szép?
2012. október 11. 14:48
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Szerintem sem szép!!!
2012. október 11. 15:16
Én bírom Adélt és szerintem szép és a hangja is jó
2012. október 11. 16:01
|
|
Delenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 366 Csatolások: 0 Azonosító: 175326 offline
|
Fúúj de utálom ezt a hülye kis......!! -.-"
Komolyan meglátom,és egyszerűen falnak mennék tőle!! Elképesztően irritáló a személyisége,oké h a hangja jó,na de...áá mindegy is-.-" Remélem ő fog a leghamarabb kiesni!!! (kicsit sem vagyok gonosz..O:) )
Komolyan meglátom,és egyszerűen falnak mennék tőle!! Elképesztően irritáló a személyisége,oké h a hangja jó,na de...áá mindegy is-.-" Remélem ő fog a leghamarabb kiesni!!! (kicsit sem vagyok gonosz..O:) )
2012. október 11. 16:21
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
"Nem a külső számít" Hát ilyen orral én is ezt mondanám... De nála nem is a tehetség mert az nincs neki! De látom ez nem csak az én véleményem...
2012. október 11. 16:30
Ha még ez az egész a szépségről szólna, azt mondanám hogy oké. De így? Rendben, van egyfajta kisugárzása, színpadra termett, de azért egy zenei tehetségkutatóban nem árt letenni az asztalra egyet s mást zeneileg sem. Adél miatt olyanok nem jutottak be az élő fellépésekre, akik sokkalta jobban megérdemelték volna.
Bevallom őszintén, rettentően lealacsonyodott a szememben(bár eddig sem volt szimaptikus). Amellett hogy nagyképű, mégcsak nem is egy óriási őstehetség vagy szépség, akitől az ember az agyát is eldobja. Nem értem mi ez a felhajtás körülötte.
Bevallom őszintén, rettentően lealacsonyodott a szememben(bár eddig sem volt szimaptikus). Amellett hogy nagyképű, mégcsak nem is egy óriási őstehetség vagy szépség, akitől az ember az agyát is eldobja. Nem értem mi ez a felhajtás körülötte.
2012. október 11. 17:07
Azta....! Milyen szépségkirálynő?!?! Soha, senkit nem utáltam még ennyire, mint ezt a beképzelt, irritáló, buta csitrit! Már elnézést! És rohadtul nincs jó hangja! 95% - ban eddig csak hamisan énekelt!!!! És hát az, hogy szép?!?! Nem mondom, hogy én olyan hű de szép vagyok, úgyhogy senki ne jöjjön ezzel, de ez a csaj ronda!!! Szerintem Nagykárolyban két nőnemű van, egy 80 éves és ő, kb. így nyerhetett!! ...
2012. október 11. 17:59
Nem egy gyönyörűség,de tényleg szép lány.Tehetsége,hangja nem valami erős,mert tényleg csak egy dalhoz volt elég a hangja,szerintem nem fog sokáig tartani az élőshow-ban lenni öröme,hamar kiejtik.
2012. október 11. 18:13
Annyira utálom ezt a nőt...szépségversen győztes?? Láttam róla képeket a versenyről de semmi alakja,és az arca...kapaorrú
De a hangja is nagyon rossz,csak azért jutott be mert lefizette Malek-ot.De úgy is hamar kiesik mert az ország háromnegyede utálja,és aki szereti,az meg úgyse szavaz rá,mert mi értelme lenne?
De a hangja is nagyon rossz,csak azért jutott be mert lefizette Malek-ot.De úgy is hamar kiesik mert az ország háromnegyede utálja,és aki szereti,az meg úgyse szavaz rá,mert mi értelme lenne?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: