Csobot Adél: nem a külső számít
2012. október 10. 19:12
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
hát bocsi Annuska de.. amiért te nem tartod szépnek, (szerintem nagyon is az ahhoz képest hogy 18 éves nézd a második képet..) akkorsem szabadna ilyet mondjál hogy Nagykárolyban csak csúnya emberek élnek....te honnan tudod? jártál ott? nem nagyon hinném... kérlek szépen ilyent ne mondj... üdv. remélem megértettük egymást..
izlések és pofonok. én nem tartom szépnek,más lehet. nem bírom a csajt. még nem jártam nagykárolyban nem tudom milyen emberek élnek ott, csak tippelek hogy milyenek , ha ez a csaj a legszebb. én nem szeretnék senkit megbántani , ha ezt megtettem az Adél rajongókkal ezálltal elnézést kérek!
izlések és pofonok. én nem tartom szépnek,más lehet. nem bírom a csajt. még nem jártam nagykárolyban nem tudom milyen emberek élnek ott, csak tippelek hogy milyenek , ha ez a csaj a legszebb. én nem szeretnék senkit megbántani , ha ezt megtettem az Adél rajongókkal ezálltal elnézést kérek!
2012. október 10. 19:17
Szerintem Adélnek jó hangja van. Helyes lány, habár ezeken a képeken tényleg nem fest a legjobban..
2012. október 10. 19:24
|
|
betty18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 132714 offline
|
jaj mennyetek má nem is ronda csak néha eltulozza ezt a kislányos stilusát és van hangja ha dolgoznak még rajt sokkal jobb lesz attol hogy látátok egy két adásba már utáljátok...? lehet hogy csak irigyek vagytok rá
2012. október 10. 19:28
|
|
egnesCvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184961 offline
|
adél,adél és adél!!!Minden nap raknak ki róla valamilyen marhaságot!!!!!Valami nagyobb hírességről nem bírnak ki rakni valamit!!!!Jó hát tényleg nem ronda de akkor is!!!Csak azért ment az x-fakrorba mert lefizették!!!
2012. október 10. 19:54
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Fogalmam sincs, hogy hogy tudták továbbjuttatni az ÉLŐ adásba. A válogatáson még úgy ahogy, nem bántam, hogy továbbjuttatták. De ezen kívül az összes dal amit énekelt egy nagy nulla.
A műsorban majd csak pofára esik.
2012. október 10. 20:08
|
|
Gumicukor116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175410 offline
|
NAjó elegem van!!! Nekem tetszik igenis a hangja! Igene gy kicsit gyerekes de 18 éves aigha már felnőtt. Mindnekinek van saját stílua ezért nem kell snekit elítélni!
2012. október 10. 20:12
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hangja tényleg van, de szerintem sem szép. És baromi idegdesítő. Remélem van rá esély, hogy megváltozik a műsor során, akkor talán nem fogom utálni. De ezt a beképzelt túljátszott szerepet nehéz lehet levetkőzni.
2012. október 10. 20:18
Nem mondom azt, hogy nem szimpi de azt se, hogy igen. Egyenlőre még nem döntöttem el.
2012. október 10. 20:18
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
kicsit sem.. amúgy meg nem az a bajom vele hogy így néz ki,és az sem hogy behívták,hanem az hogy "díváskodik" és ezzel a Hát Erdélyben Miklós meg lett róla a véleményem és nem fog addig változni,amíg (ne adj isten!) meg nem nyeri az X-Factort ...
2012. október 10. 20:47
csak azt nem tudom, hogy melyik szépségversenyen volt nyerő ez az "édes kis malackám" pofi.
2012. október 10. 21:00
Adélka vedd le azt a MM-s ruhát kulonben bajok lesznek:D Ne díváskodj mert nem vagy az :$
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: