őszintén mondom hogy fogalmam sincs ki ez a csaj, én nem nézem a magyar x faktort, az amerikai százszor jobb és tehetségesebbek versenyzők is. Nem hallottam ezt a csajt, úgyhogy a hangjáról semmit nem mondok, de már nem azért, eszméletlen egoista tyúk lehet ha ilyeneket mond -.- borzasztó irritáló, pedig nem is ismerem, mégis facebookon is meg itt is álandóan őt látom -.-" szerintem egyébként egyáltalán nem szép. az arca legalábbis egyáltalán nem az.. nem is értem hogy nyerhetett szépségversenyt...
/amúgy, én utálom a One Directiont is, mielőtt ezzel jön valaki.. szerintem semmi extra nincs bennük, sima egyszerű, bármelyik országban megtalálható fiúbanda -.-"/
Csobot Adél: nem a külső számít
2012. október 10. 17:48
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
2012. október 10. 17:50
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
"Mindenkinél fontos, hogy ráerősítsünk a küllemére, így Adélnál is hangsúlyozzuk az adottságait.”
Remek, mondjuk nem gondoltam hogy erre a viselkedés módra még rá lehet valamit erősíteni, de hajrá!!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. október 10. 17:59
Már most, -ezalatt azt értem, hogy az X-Faktor első élő adása előtt- jóval több cikk jelent meg róla, mint amennyi kellett volna.
Amúgy szerintem nincs benne semmi különleges, a hangja még oké, de a személyisége irritál. Ahogy olvasgattam itt a hozzászólásokat, megnyugodtam, hogy ezzel nem egyedül vagyok.
Amúgy szerintem nincs benne semmi különleges, a hangja még oké, de a személyisége irritál. Ahogy olvasgattam itt a hozzászólásokat, megnyugodtam, hogy ezzel nem egyedül vagyok.
2012. október 10. 18:05
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Van egy olyan érzésem, hogy ez a csaj fogja megnyerni az X-Faktort.
Több cikk jelent meg róla, mint a többi versenyzőről, holott még el sem kezdődött az élő show. Jó hangja van, de nagyon el van szállva magától, bár azt nem értem miért. Szerintem nem éppen szép csaj, fura az egész arca. Ha tényleg szépségkirálynő volt, nem lehetett valami túl jó a felhozatal.
2012. október 10. 18:06
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem Adél szép, csak ezeken a képeken fura. De a TV-ben annyira szép volt, smink nélkül is. Amúgy az a baj, hogy a média nagyon nyomja és direkt szítja az embereket (mmint a média). Ha békén hagynák egy kicsit, akkor nyugi lenne, és nem menne ez a folytonos gyűlölködés. Annyira gáz, hogy a magyarok ennyire utálkozók -.- Miért nem lehet békén hagyni ezt a szegény lányt? Nem ártott senkinek. Ő ilyen, és kész.
2012. október 10. 18:07
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Én nagyon szeretem .
Aranyos csajszi ...
2012. október 10. 18:09
fúhh.. hogy mennyire utálom én ezt a lányt.. ez szép? nevetséges.. énekesnő? áhh..
2012. október 10. 18:14
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Itt nem az a lényeg mennyire nyomja a média,illetve de. Mert tehetségéhez mérten,nem oda való. Nem szépségverseny ez,hanem X-faktor. Ami elsődlegesen nem kinézetbeli dolog,bár előnyösebb ha valaki színpadképes.
De világviszonylatban is ha szépséget nézzük az efféle versenyek között csak talán Carrie Underwood volt,amikor nyerte az idolt,döntőben mint egy angyal nézett ki. Adél kicsit hiperaktív,és ez irritálja még az embereket.
De világviszonylatban is ha szépséget nézzük az efféle versenyek között csak talán Carrie Underwood volt,amikor nyerte az idolt,döntőben mint egy angyal nézett ki. Adél kicsit hiperaktív,és ez irritálja még az embereket.
2012. október 10. 18:18
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Még jó, h nem a szépség számít, akkor már nem lennél itt. Őszíntén szólva a tehetséges és az énekhangod is nulla, szóval már igazán nem tudom eldönteni, h mi alapján vagy bent
2012. október 10. 18:38
Little Monster 37 teljes mértékben egyet kell értenem. Se nem szép, se hangja nincs, tökre nulla a csaj.
2012. október 10. 18:43
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
ha ő lett a szépségkirálynő, megnézném milyen a többi -.-
"de nem tartja kizártnak, hogy a szépsége miatt is rá fognak szavazni." hohoohohoho szerintem egyáltalán nem szép. és nem, nem vagyok irigy, el tudom fogadni, ha egy nő szép, de ő nem az. sőt még tehetsége sincsen, tehát mit keres az Xfaktorban? ja, hogy bunda az egész, már mindent értek -.-
"de nem tartja kizártnak, hogy a szépsége miatt is rá fognak szavazni." hohoohohoho szerintem egyáltalán nem szép. és nem, nem vagyok irigy, el tudom fogadni, ha egy nő szép, de ő nem az. sőt még tehetsége sincsen, tehát mit keres az Xfaktorban? ja, hogy bunda az egész, már mindent értek -.-
2012. október 10. 18:55
Már bocs a fanokbak, de hangja az nem túl sok van, elég ronda és kizárt hogy megnyerjen egy szépségversenyt. Tényleg bocs, de ez az én véleményem.
2012. október 10. 19:01
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ok jól néz ki, csinos csaj, de azért azt a stílust sokáig elviselni nem lehet vagy csak a műsor miatt játssza ezt az idegesítő szerepet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.