1.Nagyon unszimpatikus annyira irritál a hangja meg úgy az egész lány
2.Nem egy nagy szépség
3.Tehetségtelen... pedig azt hittem az első produkciója után h majd végig hibátlanul fog énekelni erre hibát hibára halmozott.
Csobot Adél: nem a külső számít
2012. október 10. 16:58
|
|
DreamOfHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182186 offline
|
Azt elismerem, hogy van hangja.
De borzasztóan kényes, de nem tudom mire. Nagyon fent hordja az orrát, még hogy szééép ez???? sőt még eléggé átlagon aluli is. egy nagy beképzelt picsa.
Bocsi azoknak akik szeretik, de szerintem ennek az anyjában van a helye
P
De borzasztóan kényes, de nem tudom mire. Nagyon fent hordja az orrát, még hogy szééép ez???? sőt még eléggé átlagon aluli is. egy nagy beképzelt picsa.
Bocsi azoknak akik szeretik, de szerintem ennek az anyjában van a helye
2012. október 10. 16:59
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Szerintem nagyon szép!
2012. október 10. 17:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
A tehetségkutatókban eddig is mindig azok jutottak tovább akik szépek, de kevésbé jó a hangjuk... Ebből is látszik, hogy mennyire felszínesek az emberek.
2012. október 10. 17:11
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Ő szép? Csak egy átlagos lány. Utálom az X-faktort. Az egész csak egy átverés. És amint látszik a promo is szar.
2012. október 10. 17:13
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
És még beképzelt is, hát ilyet xD Szerintem meg egyáltalán nem szép... jó azt se mondom rá, hogy kifejezetten ronda, de abszolút jellegtelen. Legalábbis első ránézésre. Aztán megszólal és már futkos a hideg a hátán az embernek: szerintem szörnyű az egész személyisége, idegesítőbb embert keresve sem találhattak volna
2012. október 10. 17:13
|
|
TeenGirlsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 177 Csatolások: 1 Azonosító: 159835 offline
|
Juj, de utálom ezt a csajt. Egy beképzelt fruska, igaz hogy tehetséges de "kicsit" nagyon el van szállva magától! -.- Remélem kiesik, bár ha tényleg meghívták akkor kénytelen leszek bámulni az irritáló fejecskéjét a döntőben is ...
2012. október 10. 17:16
Annyira irritáló személyisége van szegénynek. Szerintem egyáltalán nem szép, és hangját meg már meg sem említem. Egyébként cseppet sem nagyképű
1 felhasználónak tetszik:
vampir hercegnö
2012. október 10. 17:20
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hát, elég átlagos lányok lehetnek Nagykárolyban, ha szépségversenyt volt képes nyerni xD
Egyébként nekem nem szimpi, azok után meg főleg nem, hogy plusz emberként juttatták be az élő showba, ami elég nagy kitolás a többi versenyzővel szemben. Meg hogy meghívták... Rengeteg dolog miatt irritáló jelenség ez a nőszemély, pedig az első adásban még szinte szimpatikus is volt.
Egyébként nekem nem szimpi, azok után meg főleg nem, hogy plusz emberként juttatták be az élő showba, ami elég nagy kitolás a többi versenyzővel szemben. Meg hogy meghívták... Rengeteg dolog miatt irritáló jelenség ez a nőszemély, pedig az első adásban még szinte szimpatikus is volt.
2012. október 10. 17:29
|
|
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline
|
Hát véleményem szerint elég gáz, hogy 7.-ként tovább juttatták.Nekem nem nagyon tetszett..és nála jobbat is tovább lehetett volna juttatni az élő show-ba.
2012. október 10. 17:39
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nekem tetszik a hangja, attól függetlenül is, hogy háromból kétszer borzalmasan énekelt, ráadásul nagyon unszimpatikus is.
A szépségével kapcsolatban annyit, hogy az arca - szerintem - nem túl szép, pedig ponthogy az lenne a lényeg. Vagy csak hülye vagyok..?
A szépségével kapcsolatban annyit, hogy az arca - szerintem - nem túl szép, pedig ponthogy az lenne a lényeg. Vagy csak hülye vagyok..?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.