Csobot Adél: nem a külső számít
2012. október 10. 16:00
megnyerni tuti nem fogja, de figyeljétek meg hogy egyenesen a döntőig fog mentelni. az rtlnek kell a reklám, adélkánál idegesítőbb, mármint jobb személyt pedig nem is találhattak volna. személy szerint engem nem zavar a hölgyike, csupán azzal nem értek egyet hogy egy erős mezőnyben olyanokat ejtettek ki vele szemben mint jáger kinga, d. dóra sőt még a 16 éves pál loretta is jobban megérdemelte volna a továbbjutást.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 10. 16:01
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
az a második kép valami iszonyúan borzasztó lett olyan rajta mint egy kacsa aminek eltörött a szárnya XDDD amúgy nemnéztem volna ki belőle hogy szépségversenyeket nyer, nemmondom h szebb vagyok mert nem de szerintem nem nagy vagy jelentős szépségversenyeket nyert...
és amúgyis az első "bemutatkozásával" a x faktorban amikor ilyet osztott h "hát erdélyben miklós!" akkor már fél magyarországnál elásta magát és nem is a "szépségét" veszik észre hanem azt h milyen egy idióta -.-
és amúgyis az első "bemutatkozásával" a x faktorban amikor ilyet osztott h "hát erdélyben miklós!" akkor már fél magyarországnál elásta magát és nem is a "szépségét" veszik észre hanem azt h milyen egy idióta -.-
2012. október 10. 16:02
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szerintem szép csaj
2012. október 10. 16:05
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Ezt a csajt úgy rühellem ahogy van. -.-" és nem is a személyisége miatt (mondjuk azért is:')) hanem inkább azért, h mit keres az X-faktorba?! -.- Több lány is kiesett, akiknek rohadt jó hangjuk volt, és ez nem?oO bunda az egész.. xd és még h "nem a külső számít" haggyuk mááááááár, mikor jelentkezett arról ábrándozott h milyen fontos a küldő és a megjelenés. -.- És azt azért csodálom h több szépségversenyt is nyert...
szegény többi csaj h nézhettek ki? :'D
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
szerintem szép:)
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Bagoly mondja verébnek.
2012. október 10. 16:06
|
|
Timicsxpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 186555 offline
|
Hűű, nagyon tetszik a cikk cinikus szövege *-* Hasonló a véleményem, affektáló és nagyképű, ráadásul szerintem nem szép(bocs, rajongók). Olyan kis turcsi orra van, meg nem tudom, nagyon irritál. Na, de ha legalább szép(olyan tényleg szép!) hangja lenne(mert hát volt/van egy csomó nem szép/helyes/divatos énekes, mégis milyen jó hangjuk van! És a végére mindig kikupálják a külsejüket) De nem, tök átlagos, és folyton elhibázza. Szerintem nem tehetséges, és egyáltalán nem hiteles, ahogy Malek mondja. De mit várunk Mo.-tól?...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 10. 16:09
Többszörös szépségversen-győztes?
Szerintem ahhoz túlontúl átlagos az arca, millió ilyen lány mászkál az utcán. (Nem az énekhangjára gondolok, mert az van neki) A média útjai kifürkészhetetlenek...
2012. október 10. 16:17
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Csak engem emlékeztet ez a lány egy lóra?
2012. október 10. 16:22
Elég nagy az orra mit ne mondjak.
Amikor először megláttam és halottam az első produkcióját akkor még viszonylag szimpatikus volt,de már akkor is észrevettem a nagyképűségét.Sokak szerint inkább pimasz mintsem beképzelt de szerintem inkább mind a kettő van benne.A hangja szerintem nem vészes sőt mondhatni egész jó de azért néha hamis egy kicsikét.
2012. október 10. 16:28
én sztem rémisztő :SSS nem tartozik a kedvenceim közé...egyáltalán :$
2012. október 10. 16:32
én nem vagyok rajongója.....
....az első körben nagyon nagyon jó volt, de a középdöntőben a Hot n clod (katy Perry) dallal nem volt valami ,,jóban"....nekem nem tetszett az előadása, és nem is értem annyira, hogy miért jutott tovább...nekem egyértelműen (a lányok közül) Andi és Timi a kedvencem
2012. október 10. 16:36
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
PinkPoison: egyáltalán nem!
2012. október 10. 16:39
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Én nagyon birom ezt a csajt!! Mondjuk én nem jutattam volna tovább mert sztem énekelnek nála jobban is de örültem és meglepődtem mikor továbbjutot!!
2012. október 10. 16:46
|
|
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline
|
PinkPoison szetm egyáltalán nincs ló feje!! Nem értem mi bajatok van vele..lehet h kicsit butácska de sztem pont ezért szerethető!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.