Csobot Adél: nem a külső számít
2012. november 24. 09:05
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
az első képen nokedlit nyelt kacsának néz ki, de ha a nép ezt a "gyönyörűénekesnőt" akarja akkor Mao.-nak igazi nagy baja a halláskárosodás lesz
2012. november 25. 08:48
|
|
Varga Máriaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 187119 offline
|
Mindenkinek vannak szépség hibái de elmondom először róla, hogy mért nem szép. Ha megnéztétek volna a modelleket az igazi modelleket akkor látjátok hogy nekik feszes a bőrük neki pedig "löttyet". Nagy homlok, és vastag szemöldök. A 2. képen úgy néz ki mint egy fiatalnak tünő öregasszaony. A haj nem illik a az arcához mert tulságosan is rásimul.. Kíváncsi vagyok, hogy néz ki élőbe!
2012. november 26. 21:15
|
|
SecondWayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.10. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 189403 offline
|
Hogy a francban nyerhetett ez szépségversenyt? nem azért, nem vagyok egy szépségkirálynő de azért a szemöldökét kiszedethetné és a helyében elkezdenék egy új hairstyle-on gondolkodni...
Ja meg persze elásnám magam a helyedben, de ez már más tészta
Ja meg persze elásnám magam a helyedben, de ez már más tészta
2013. február 09. 13:07
|
|
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 196 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline
|
Na bocsánat Adél fanok.Ja-ja én is itt károghatok,hogy milyen hangja van meg úgy meg igy.Hát ember,nem egy nagy gyönyör.És a bazi nagy Adél fanoknak mondom,hogy szerintetek nem volt gyanus,hogy nem rendesen vették be hanem még azért is egy plussz fővel.Na,kössz ennyit akartam.Na jöhetnek az engem bunkozó levelek.De na..bunkók is kellenek erre a földre,hogy ne lepjék el a tökélyek..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: