Csobot Adél: nem a külső számít
2012. október 15. 17:29
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Kicsit nagyképű a csaj, én valahogy sosem találtam kifejezetten szépnek, mégpedig a különös orra miatt. Még véletlenül sem gondoltam arra, hogy ő szépségverseny-győztes volt valaha is...
A hangja nem volt rossz a válogatónál, de azt hiszem, hogy hozzá nem ez a mai zenevilág passzol, sokkal inkább a 20-as évekbe passzol.
A hangja nem volt rossz a válogatónál, de azt hiszem, hogy hozzá nem ez a mai zenevilág passzol, sokkal inkább a 20-as évekbe passzol.
2012. október 15. 18:01
|
|
ZombieIsland6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 183016 offline
|
szerintem jó csaj meg tehetséges is
2012. október 15. 18:43
|
|
Zsofy103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 173866 offline
|
irritál ez a nőszemély...ha egyáltalán lehet annak nevezni
nem elég, hogy a portban is megy a bundázás, még itt az X-faktorban is. A mentor szobában a szőke-rövidhajú csak 1000X jobb volt ennél a csajszinál... kieshetne a műsorból... beképzeld kis pi@a
bocs de ez a véleményem
nem elég, hogy a portban is megy a bundázás, még itt az X-faktorban is. A mentor szobában a szőke-rövidhajú csak 1000X jobb volt ennél a csajszinál... kieshetne a műsorból... beképzeld kis pi@a
bocs de ez a véleményem
2012. október 15. 19:06
Ez nem összefüggő. Azt mondta, nem a külső számít. Akkor miért tiszta ruhában, egy órán át készülő sminkkel, és belőtt hajjal fényképezkedik? Ha tényleg nem a külső számít, akkor fotózkodjon szakadt utcaruhában.
2012. október 15. 20:08
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.10.15. 15:59)
Jaj de imádom, hogy újra itt van a tehetségkutató műsorok ideje.
Ilyen szempontból nekem különösen könnyű dolgom van, mert pont annyira fogom követni a mostani "tehetség(telen)" kutatókat, mint amennyire az előzőeket. Pontosan semennyire.
Legfeljebb majd, ha összefutok egy-két cikkel, akkor meglepődök, hogy ki ez a máris világsztárnak kikiáltott valaki, amikor még semmit nem csinált érdemben, csak egy látszólag a tehetséget kereső, valójában reality műsor szereplője volt.
Ezen műsorok helyett örömmel fogom a kedvenc sorozataimat nézni, vagy akár olvasni, vagy bármi mást csinálni.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2012. október 15. 21:57
Idézet (Sel.fan @ 2012.10.15. 07:15)
Én szeméjszerint szeretem ,mert nagyon csinos és a hangja is elég jó,de néha tényleg idegesítő!!
Engem pedig SZEMÉLYSZERINT a helyesírási képességed idegesít!
2012. október 16. 16:32
Hát, úgy gondolom, hogy se hangja, se szépsége.... Semmi keresnivalója az Xfactorban, csak egy fiatal beképzelt majom semmi több. Persze talán szimpatikusabb lenne ha már az első adás alkalmával nem játszotta volna meg magát.... -.-
2012. október 16. 17:33
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
na!
jön ezzel a szépséges dumájával, és azt akarja hogy rá szavazzon mindenki. nincs hangja, nincs szépsége!!!
és ennyi. jön ezzel az álszent dumájával és hogy ő nem a szépségét tartja a legfontosabbnak, meg minden baromság!
jön ezzel a szépséges dumájával, és azt akarja hogy rá szavazzon mindenki. nincs hangja, nincs szépsége!!!
és ennyi. jön ezzel az álszent dumájával és hogy ő nem a szépségét tartja a legfontosabbnak, meg minden baromság!
2012. október 16. 18:02
|
|
LoveMileyCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 187801 offline
|
Most komolyan... Előre bocsi a rajongóknak!
De minek plasztikáztatni magát? Nem attól szép valaki, ha mindig plasztikáztatva van! Undorító -.-
2012. október 16. 20:07
LoveMileyCyrus : Most nem azért,de tényleg ráfér az orrára egy kis plasztika...olyan görbe mint a kisujjam
2012. október 16. 20:11
|
|
fanni elena gilbertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 187510 offline
|
Mindenki védi de nem tom hogy miért és tényleg görbe az orra
>_<
2012. október 16. 23:14
|
|
orsika17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 133239 offline
|
ÚRISTEN!!!
Milyen kommentek itt mindenki nagyon tökéletes!! Ha plasztikáztatná az orrát akkor az lenne a baj ha görbe az a baj! egyáltalán aki nem szereti minek nézi meg csak h utálatos megjegyzéseket írjon! pfff...
2012. október 19. 20:28
|
|
Aman.mazsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 187880 offline
|
azt nem ertem meg h mert van annyi gyulolkodes?egyebb sincs en ezt utalom en azt utalom!azokat az embereket komolyan ugy kepzelem el mindt 1 reszeg embert aki hotra itta magat elbobiskol neha neha felnez az aeppen arra halado emberre aszt mindja jogtalan es tudatlanul h utallak ember,de meg o maga se tudja h mert csak utalja a szegeny ember meg mit mond jesszusom ennek meg mi baja?haggyatok mar beken azt a lanyt!mi bajotok vele?szep jo hangja probalja igazgatni az eletet!!neha tenyleg dilis de joll all neki!meg fiatal mit vartok el tolle?
Forrás: http://starity.hu/magazin/32515-erotikus-megjegyzesekkel-zaklatjak-csobot-adelt/#comment#ixzz29lrO2I2n
Forrás: http://starity.hu/magazin/32515-erotikus-megjegyzesekkel-zaklatjak-csobot-adelt/#comment#ixzz29lrO2I2n
2012. október 21. 18:26
Ha plasztikáztat az a baj, ha nem az. Nézzetek tükörbe és majd aztán írjatok!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.