Csobot Adél: nem a külső számít
2012. október 13. 16:48
A Csobot Adél?Ja,szerintem is beképzelt ez a csaj...de viszont jó hangja van...csak amikor énekelte a Katty Perrytől egy számon nem jól kezdte el mer magas hangon kellett volna elkezdenie énekelni de ő alacsony hangon kezdte el énekelni... a mentorok is mutattak az ujjukkal hogy menjen magasabbra...
2012. október 13. 18:01
holy shiit, ez nevezi magát SZÉPNEK?
Semmi hangja nincs az egójáról nem is beszélve, amikor előszőr is láttam totálisan nem volt szimpatikus ..
Semmi hangja nincs az egójáról nem is beszélve, amikor előszőr is láttam totálisan nem volt szimpatikus ..
2012. október 13. 19:04
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
szerintem jó,bár van egy "kis"egó,de az mindenkinek kell...amúgy meg ha nincs önbizalma,akkor nem ér senki semmit...az mindenkinek kell...bár..ő egy kicst túlzásba veszi...de szerintem tehetséges..
2012. október 13. 19:05
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
nem tudom de csak szerintem néz ki egy 40-évesnek???
2012. október 13. 19:44
hááá drága Adél bizony hogy nem a külső számít hanem az hogy mennyi köteg 20000 ezres van a zsebben!mondhat itt akárki bármit csak az számít.....ez van
2012. október 13. 19:53
Olyan szinten undorodom ettől a csajtól, és az X-faktortól, hogy azt szavakba nem tudom önteni. Az egész fullra megrendezett volt, és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem számítottam rá hogy be fog kerülni, inkább csak reménykedtem benne hogy kibsszák onnan a fszba. Hangja nincsen, MINDEGYIK lány fényévekkel jobb volt nála. Az a hosszú szőkehajú, meg a göndör kis baca csajszi, hihetetlen jók voltak, ráadásul még csinosak is, és mégis EZT meg azt a másik csodát választották ki... olyan szinten felhúztam magam, hogy egyszerűen ideges leszek ha csak vissza gondolok rá. SOHA SOHA SOHA többet nem nézem ezt a szennyet, és csak reménykedni tudok, hogy majd szépen leég a voice-szal szemben.
2012. október 14. 12:02
Nekem semmi bajom konkrétan vele, az egész magyar X-faktort nem követem. Aki meg csak Őt tudja utálni és azért nézi a műsort, az szánalmas.
Ha valakit ennyire nem érdekel Csobot Adél, akkor minek kapcsolja be a Tv-t és miért nem sz**ja le? Logikátlan.
Ha valakit ennyire nem érdekel Csobot Adél, akkor minek kapcsolja be a Tv-t és miért nem sz**ja le? Logikátlan.
2012. október 14. 13:11
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Előre megmondom, hogy Adél fan vagyok, borzasztóan tehetségesnek találom és azt a stílust, amit ő képvisel is nagyon szeretem. Annyira de annyira jól áll neki amit csinál, ahogy viselkedik,egy osztálytársamra emlékeztet külsőleg és belsőleg is, szívesen megismerném amúgy élőbe is. És jól teszi, hogy mindig mosolyog, mert nem lehet egyszerű, hogy egy csomó ember olyan alpári és felfoghatatlan stílusban ír véleményt, hogy az több mint sértő, mind rá és mind a rajongóira is. Anyátok erre tanított, hogy fűnek fának lehordjatok másokat?-.- az egy dolog, hogy a stílust (mert az imidzse és az egyénisége hozzátartozik ehhez a stílushoz!!) nem jön be, de kérem szépen, legyetek már kicsit kulturáltabbak-.- mellesleg nem egy üresfejű liba, látjátok, mennyi mindent csinál, táncol, énekel, matekra és számtechre is jár! és igenis nagyon szép, kiváncsi lennék, hogy akik lerondázzák, na i hogy néztek ki?-.-
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: