Demi Lovato: „Niall Horan nem a pasim!”
2012. október 10. 14:52
szeretem mindkettőt de sztem nem nagyon illenek össze
2012. október 10. 15:00
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
micsoda??? miabaja Niall-nek????:///
2012. október 10. 15:34
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Szoszi vagyok @ 2012.10.10. 13:04)
"One Direction szépfiújának tagjával" Ez szép fiú lenne?
Rég hallottam ilyen jó viccet.
Ugyan.. Nézzen már tükörbe. X'D
Lovatorol meg annyit, hogy kit érdekel? Bár nem csodálom, hogy kisfiúkkal hozzák össze. Egy férfinak sem kellene.
Forrás: http://starity.hu/magazin/32294-demi-lovato-niall-horan-nem-a-pasim/#ixzz28tQlc6ab
Niall igenis szép fiu!! szerintem nagyon aranyos, és nekem a kedvencem! ha nem tetszik se Niall se Demi akk mér kell hozzàszolnod??
Rég hallottam ilyen jó viccet.
Ugyan.. Nézzen már tükörbe. X'D
Lovatorol meg annyit, hogy kit érdekel? Bár nem csodálom, hogy kisfiúkkal hozzák össze. Egy férfinak sem kellene.
Forrás: http://starity.hu/magazin/32294-demi-lovato-niall-horan-nem-a-pasim/#ixzz28tQlc6ab
Niall igenis szép fiu!! szerintem nagyon aranyos, és nekem a kedvencem! ha nem tetszik se Niall se Demi akk mér kell hozzàszolnod??
Mindenki ezzel jön, hogy miért kell hozzászólnod... Mondd csak, Te bele fogsz betegedni, ha egy olyan alak szól hozzá a cikkhez, aki nem is szereti azt, akiről szó esik benn? Én meghaltam.
Egyébként tényleg nem illenek össze. Demi sokkal jobbat érdemel ennél a kertitörpénél.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. október 10. 15:54
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (fruzsikaah @ 2012.10.10. 15:52)
ez szép???
mer elnézést a rajongóktól 
Kb. nekem is ez volt a reakcióm.
2012. október 10. 15:57
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
már nem azért, de az ilyen cikkek végére feltétlenül muszály az a "a rajongók megnyugodhatnak az énekes ízve szabad" blablabla??? ha szabad is, akkor sem hiszem hogy pont azzal a rajongójával fog elkezdeni járni, aki ezt a cikket olvassa, és az se biztos hogy akármelyik rajongójával... szóval ez baromság xd
amúgy én annak is örülnék ha járnának, de ha nem, az az ő dolguk végülis az elmondás alapján barátnak sem lehetnek rosszak egymásnak (:
amúgy én annak is örülnék ha járnának, de ha nem, az az ő dolguk végülis az elmondás alapján barátnak sem lehetnek rosszak egymásnak (:
2012. október 10. 15:59
|
|
Nagy Amira Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 31 Azonosító: 180722 offline
|
Szerintem nagyon cukik lennének együtt! De azért jó, hogy barátok!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.