Íme a 2012-es American Music Awards jelöltjei
2012. október 11. 16:24
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
Waaaaaaa!!! Linkin park!!!!!!!! <3
2012. október 11. 16:36
Az év előadója:Rihanna
Az év új előadója:Fun
A legjobb férfi előadó pop/rock kategóriában:Flo Rida
A legjobb női előadó pop/rock kategóriában:Nicki minaj
A legjobb eggyüttes duó és banda pop/rock kategóriában:The Wanted
Legjobb előadó rap/hiphop kategóriában:Nicki Minaj
A legjobb női előadó R&B kategóriában:Rihanna
Az év új előadója:Fun
A legjobb férfi előadó pop/rock kategóriában:Flo Rida
A legjobb női előadó pop/rock kategóriában:Nicki minaj
A legjobb eggyüttes duó és banda pop/rock kategóriában:The Wanted
Legjobb előadó rap/hiphop kategóriában:Nicki Minaj
A legjobb női előadó R&B kategóriában:Rihanna
2012. október 11. 16:43
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
A Linkin Park, Maroon 5, Gotye, Katy Perry, Kelly Clarkson, Taylor Swift és még 1-2-en megérdemelnék a díjakat, de le merném fogadni, hogy a díjak felét Justin Bieber, Nicki Minaj, a One Direction és társaik fogják elvinni.
1 felhasználónak tetszik:
Beckie
2012. október 11. 19:10
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Én szinte midneben elégedett vagyok a "mezőnyben"
de kiemelném ,hogy csak SZINTE. Én Beyoncé-nak is szurkolok,hogy kapjon díjat mert az I was here-n majdnem besírtam. De a bandák/együttesek-ben kifogástalan vagyok.,ott nagyon jók a jelöltek. : )
de kiemelném ,hogy csak SZINTE. Én Beyoncé-nak is szurkolok,hogy kapjon díjat mert az I was here-n majdnem besírtam. De a bandák/együttesek-ben kifogástalan vagyok.,ott nagyon jók a jelöltek. : )
2012. október 11. 21:56
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Katy Perry
Carly Rae Jepsen
Flo Rida
Katy Perry
Maroon 5
Maroon 5 – Overexposed
Jason Aldean
Taylor Swift
Lady Antebellum
Lionel Richie – Tuskegee
Nicki Minaj
Nicki Minaj – Pink Friday: Roman Reloaded
Usher
Rihanna
Rihanna – Talk That Talk
Linkin Park
Carly Rae Jepsen
Flo Rida
Katy Perry
Maroon 5
Maroon 5 – Overexposed
Jason Aldean
Taylor Swift
Lady Antebellum
Lionel Richie – Tuskegee
Nicki Minaj
Nicki Minaj – Pink Friday: Roman Reloaded
Usher
Rihanna
Rihanna – Talk That Talk
Linkin Park
2012. október 12. 10:24
Én itt csak egy zenekart látok, a Linkin Parkot. A többi az mi a fityfene?
2012. október 12. 12:12
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Manapság nagyon egysíkúak ezek adíjátadók. Emlékszem 90es években. Mariah Carey,Whitney Houston mellett,mondjuk Metallica,vagy U2,Egy kis KLF,EMF,Jesus Jones simán megfértek. Vagy Naughty by nature, Notoriuos BIG,Tupac,ezek fémjelezték ,ott volt a pop,rock,rap szakma színe-java. Countryban is legalább Trisha Yearwood,Martina Mcbride,Faith Hill,Garth Brooks...lehetne sorolni menynire változatos volt. Persze előfordult,hogy mondjuk egy U2 3 díjjal távozott,na de az olyan album is volt,vagy Red Hot Chili Peppers. Most: Bieber, Flo-Rida,Nicki Minaj,Pitbull,..
Nem mondom van pár tényleg slágeres szám amire talán majd emlékezünk 10-20 év múlva is,de teljesen más színvonal minden. Countryban is már csak Taylor Swift létezik,ami nem is annyira az. De hát a világ szépen változóban,zenei irányzatok,jönnek-mennek. Néha sajnálom,hogy amai generáció nem élhette úgy át azokat az éveket. Jó persze én sem éltem Beatles idejében mondjuk. De így utólag nehéz hova tenni egyes bandákat,mert egy életérzést,stílust teremtettek. Max zenei munkásságuk marad meg,vagy figyelnek rá az ifjak,hogy hmm ez tényleg jó volt,lehetett akkoriban.
2012. október 16. 15:56
|
|
xDirectionxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187105 offline
|
Tök jók a jelöltek... több kedvencem is van közöttük:) Pl. Nicki Minaj,One Direction, Justin Bieber
2012. október 24. 17:58
Tök jóók a lejöltek ..... bár van akit nem ismerek!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.